Glidecreme

Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme, når de skal sætte fut under dynen i soveværelset. Der findes mange forskellige af denne type cremer på markedet. Derfor skal man være opmærksom på forskellige faktorer omkring brug. Herunder både alder, sexlegetøj, kondomer og naturligvis, hvordan man ønsker at bruge sin creme. Man bør altid læse produktbeskrivelsen grundigt inden man trykker ’køb’. Da der oftest her vil stå hvilke sammenhænge den specifikke glidecreme anvendes bedst til. Husk derudover, at også glidecremer har en holdbarhedsdato, smid derfor den gamle ud inden du køber ny.

 

PROTEX glidecreme er en vandbaseret glidecreme uden farve

ForhandlerTotalprisLæs mere
0,02 Find her
29,00 Find her
38,00 Find her

Sinful Anal Glidecreme 200 ml

Vandbaseret anal glidecreme i god størrelse

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,00 Find her

køb den billige intimgel til sex

ForhandlerTotalprisLæs mere
0,02 Find her

Baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml

bruges med sexlegetøj i alle materialer og er kondomsikker

ForhandlerTotalprisLæs mere
89,00 Find her

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml

 vandbaserede glidecreme er fremstillet af økologiske og naturlige ingredienser

ForhandlerTotalprisLæs mere
89,00 Find her

Just Glide vandbaseret glidecreme

køb just glide glidecreme

ForhandlerTotalprisLæs mere
35,00 Find her
59,00 Find her
79,00 Find her

Eros Aqua vandbaseret glidecreme

køb eros aqua glidecreme

ForhandlerTotalprisLæs mere
29,00 Find her
39,00 Find her
79,00 Find her

PJUR basic vandbaseret glidecreme 100 ml

vandbaseret all-around glidecreme

ForhandlerTotalprisLæs mere

Intim Glide er et let smøremiddel til sex

ForhandlerTotalprisLæs mere
84,00 Find her

Swede Fruity Love Glidecreme med Smag 100 ml

Swede Glidecreme med smag og 100% naturlige aromaer

ForhandlerTotalprisLæs mere
79,00 Find her

LELO Sexlegetøj Glidecreme 150 ml

Glidecremen er kåret til den bedste vandbaserede glidecreme

ForhandlerTotalprisLæs mere
0,02 Find her
165,00 Find her
169,00 Find her

Pjur Woman silikone glidecreme

køb Pjur Woman silikone

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,00 Find her

Hvorfor skal jeg overhovedet købe en glidecreme?

For langt de fleste kvinders tilfælde vil de vaginale slimhinder tørre ud i forbindelse med overgangsalderen, dette betyder dog ikke at sexlysten bliver mindre. Derfor bør man altid sørge for at købe en passende glidecreme, når hedebølgerne begynder at melde sig og menstruationen udebliver gentagne gange. I forbindelse med analsex er cremen et must-have, både for mænd og kvinder. Da vi som mennesker ikke har kirtler, der producerer smørelse i enden. Derfor køber vi naturligvis denne type creme for at gøre sex og oplevelsen af dette bedre for begge parter, da det kan være smertefuldt uden. Dette kan også gælde hvis man går i gang med en sexmaskine, eller frække sex spil med en magic wand eller en sexgynge.

Kan jeg nøjes med at købe en vandbaseret glidecreme?

Mange vælger at købe de vandbaserede cremer, da disse kan bruges til alle formål. Desuden, fordi at der ikke er risiko for at glidecremen ødelægger kondomer, da vand og latex ikke reagerer med hinanden i denne sammenhæng. Mange vandbaserede glidecremer har smage, hvilket gør dem egnede til oralsex, da man ikke bliver syg af at få dem i munden. Dog kan man opleve hurtig udtørring, da cremen vil trænge ind i huden.

Er silikonebaserede glidecremer bedre end andre typer?

Modsat de vandbaserede glidecremer vil de silikonebaserede ikke trænge ind i huden, dette gør at cremen kan holde længere. Man behøver ikke påføre en stor mængde for at få et glidende resultat, heller ikke hvis man bruger latexkondom under sex. Overvejer man derimod at bruge sin nyindkøbte silikonebaserede creme sammen med sexlegetøj af silikone, skal man lade være og i stedet købe en vandbaseret. Dette skyldes at silikonen vil reagere med hinanden og ødelægge legetøjet.

Hvis jeg køber en massageolie – kan denne så bruges som glidecreme?

Nogle par nyder intimiteten af et forspil med massage før selve sexakten starter. Derfor vælger flere og flere at købe de dyrere massageolier, da disse også vil tilføre en del smøremiddel under sex, da man ikke kan undgå at få det overalt. Man skal dog vælge nøje, hvis man ønsker at købe en massageolie og bruge denne som glidecreme, fordi disse ofte er oliebaserede, hvilket ødelægger latexkondomer. Derudover har mange massageolier en del duftstoffer eller parfumer tilsat, hvilket kan genere den tynde og sarte hud omkring kønsdelene – køb i stedet en rigtig glidecreme til formålet.

Skal man gå efter dyre mærker når man køber glidecremer?

Som med alle andre produkter vil mærkevarer have en højere pris end lavprismærkerne, dette gælder naturligvis også for glidecremer. Man kan derfor sagtens vælge en billigere creme som nybegynder. Dog er der mange der ønsker den fulde nydelse, duft og eventuelle smag, man får når man køber en lidt dyrere. Det vigtigste når man køber en creme er naturligvis at den lever op til de krav man har omkring selve brugen af denne, f.eks. om den kan bruges sammen med silikonelegetøj eller kondomer.

Kan man bruge ting fra husholdningen, hvis ikke man vil bruge penge på en glidecreme?

Som tommelfingerregel anbefales det ikke, at man bruger vaseline, kokosolie, babyolie eller madolie som glidecreme. Disse kan give udslæt, da mange af disse indeholder en del allergener, der ikke egner sig til de tyndere slimhinder i vagina og anus. Derfor bør man altid købe en rigtig creme til formålet, da disse kan findes ligeså billigt, og faktisk billigere, end f.eks. kokosolie eller vaseline. I en snæver vending kan førnævnte husholdningsprodukter bruges som smøremiddel, dog kan man hurtigt mærke forskellen mellem disse og en ægte glidecreme.

Mere information om glidecreme (video)

I nedenstående videoer kan du få endnu mere information, både om hvorfor du skal bruge glidecreme og hvordan du bruger det bedst:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »
kondomer

Kondomer

Kondomer er én af de ting man ikke rigtig snakker om herhjemme i Danmark. Langt de fleste ved hvad det er samt hvad og hvorfor

Læs nu »