Sexgynger

Denne form for produkt er blevet meget populært i de danske hjem og ses ikke længere kun i hjem, hvor BDSM dominerer sexlysten. Alle kan bruge en sexgynge, det handler blot om at turde tage springet og sammen gynge sig til bedre orgasmer, et frækkere sexliv samt nye stillinger. Langt de fleste køber deres gynger på de mange webshops, hvor leveringstiderne er korte og priserne er tilfredsstillende små. Der er dog nogle enkelte ting man skal tage højde for, inden man køber en gynge til soveværelsets lege.

Showing: 1 to 12 of 12 | Order By: Relevance Price: Low to High High to Low
Fetish Fantasy Swing Stand - Stativ til sexgynge

Fetish Fantasy Swing Stand - Stativ til sexgynge

Stativ til sexgynge lavet af robust stål - kan bære jer begge på engang, hvis I ikke vejer mere end 180 kg tilsammen Er nemt og hurtigt at samle efter anvisningerne i vejledningen - tager ca. 10...

KR.1508.00
Mere info
Fetish Fantasy Bondage Swing - Sexgynge

Fetish Fantasy Bondage Swing - Sexgynge

Sexgyngen der kan sætte sving i jeres parforhold og få sexlivet op på helt nye højder - det bliver ikke sidste gang i sætter jer i gyngen Består af en masse nylonstropper og manchetter til håndled...

KR.949.00
Mere info
Strict Extreme Sexgynge og Stativ

Strict Extreme Sexgynge og Stativ

Stabilt stativ og luksuriøs sexgynge i læder med polsret nakkestøtte. en Med bæreevne på op til 180 kg. Måler 208 x 215 x 147 cm.

KR.3995.00
Mere info
Fetish Fantasy Saddle Tilbehør til Sexgynge

Fetish Fantasy Saddle Tilbehør til Sexgynge

Fantasy Saddle er et frækt tilbehør til din Fetish Fantasy sexgynge. Fantasy Saddle kan bruges sammen med de medfølgende dildoer eller for sig selv.

KR.549.00
Mere info
Fetish Fantasy Sexgynge Stativ

Fetish Fantasy Sexgynge Stativ

Stativ til jeres sexgynge, så I slipper for kroge i loftet. Kan bære op til 180 kg og er 2 m højt.

KR.2195.00
Mere info
Fetish Fantasy Sexgynge

Fetish Fantasy Sexgynge

Med denne erotik gynge fra Fetish Fantasy kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger!

KR.799.00
Mere info

Hvad skal jeg tænke over før jeg køber sexgynger?

Denne form for sexlegetøj baner vejen for nye muligheder man kan nå med sin partner. Køber man en eller flere af de mange sexgynger på markedet, åbner det op for nye stillinger man ellers er besværet af at afprøve i sengen. Disse kendes fra kendte tv-serier og pornofilm og optræder oftest i BDSM sammenhænge. De kan dog bruges i mange andre sammenhænge og kan være en hjælp for dem, der vil prøve noget nyt eller er besværet af skadede lemmer eller trætte led. Tænk over typen og vægtbelastningen inden du køber den første og bedste sexgynge på markedet.

Hvor meget kan en sexgynge bære?

Der findes forskellige kategorier af disse gynger, modellerne til dørophæng vil oftest kunne klare en mindre vægtbelastning end henholdsvis stativ-, og loftsmodellerne. Derfor skal man være opmærksom på, hvilken vægtklasse de forskellige gynger kan bære og stadig være driftssikre. Man skal dog ikke fortvivle, da sexgynger primært bærer vægten af den gyngende part. Som tommelfingerregel kan lofts- og stativgynger bære mere vægt end f.eks. dørgynger. Dette skyldes at der er mere modvægt i et loftsophæng eller i selve stativet, hvorimod en dør kun kan holde til en vis belastning. Man skal dog ikke fortvivle, for det er muligt at købe en sexgynge der kan bære helt op imod 150-200 kg. Hvilket er nok til de fleste par, da det oftest kun er vægten af den ene part som ligger i gyngen. Med loftsmodellerne er det vigtigt, at man følger instruktionerne når disse skal monteres, det samme gør sig gældende når man samler stativer til ens sexgynger.

Stativ-, dør-, eller loftssexgynge?

Som tommelfingerregel findes der tre forskellige former for sexgynger. Den første type til dørophæng er god i forbindelse med rejser, eller hvis man ikke har plads til en lofts-, eller stativ model i sit hjem. I lejelejligheder kan man ikke vide sig sikker på om en loftsgynge kan holde til vægten, hvorfor denne oftest købes til sexklubber eller huse. Stativmodellen fylder en del, dog står den stabilt og giver fuld bevægelighed. Når man køber sin første sexgynge, skal man derfor tænke over, hvilke muligheder man har for at hænge denne op. Køber man dørmodellen skal man dog huske på, at bevægelsesfriheden bliver mindre, da kvinden vil have ryggen mod døren. Hvis man førhen har afprøvet en sexgynge, men nu er på jagt efter en fiks model, der kan tages med på ferie eller lignende, skal man købe dørgyngen. Denne populære sexgynge købes oftest til brug uden for hjemmet. Eller til nybegyndere, der blot ønsker at se, hvad det er for noget og hvilke muligheder en sådan gynge åbner op for. Man skal dog være opmærksom på, at købet af en sexgynge til dørophæng vil minimere ens muligheder for forskellige stillinger, da kvinden har ryggen mod døren. Bevægeligheden ved denne gynge er derfor minimeret, dog ikke sagt at man ikke kan købe sig til megen nydelse og spænding.

Hvilken type sexgynge er mest populær?

Hvis man skal vælge den sexgynge, der oftest købes til de danske hjem, ligger fordelingen lige mellem både stativ- og loftsmodellerne. Man skal tænke over, hvor meget plads en sexgynge optager når den er i brug, både i forbindelse med de mange mulige og umulige stillinger. Især hvis man køber stativ-modellen, der skal brede benene ud for at yde støtte og stabilitet, bør man tænke over pladsen i hjemmet. Det giver sig selv, at ønsker man at forsøge sig med alverdens stillinger og frække positioner – så skal man købe en gynge, der hænges i loftet da dette giver 100 % bevægelighed. Man er ikke videre begrænset af en stativ-model, dog kan især benene være besværlige hvis man ønsker at opfinde sine egne stillinger.

Hvad skal jeg være særlig opmærksom på, når jeg vil købe en sexgynge til at hænge i loftet?

For at man kan føle sig sikker omkring brug af sin nyindkøbte gynge, skal man sørge for at følge de medfølgende brugsanvisninger vedrørende loftsophæng. Da det gør ondt at falde på halen og samtidig er dumt med et hul i loftet. Når man køber en sexgynge, skal man derfor tænke over, hvilken type bolig man bor i, samt hvad lofterne i de forskellige rum kan holde til. I lejligheder med betonskelet anbefales det ikke altid at man skal hænge en gynge i loftet- i hvert fald ikke til voksen brug. Er man i tvivl om loftet kan bære vægten, så spørg eventuelt hos din udlejer inden du køber din ønskede gynge.

Hvilke stillinger kan vi afprøve, hvis vi køber en sexgynge?

Mange par føler sig begrænset af de få muligheder for sjove og spændende stillinger man kan udføre i sit hjem som det er. Sexgynger åbner op for nye muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan finde på af sjove og frække ting. Hvis man køber en af disse gynger, kan man f.eks. opleve, hvordan det føles at få en orgasme mens man hænger med hovedet nedad. Prøv at bruge manchetterne som spredebarer, således at ens partner er herre over ens bevægelighed, eller eksperimenter med lidt frækkere ting som brystklemmer eller gagballs og lav din sexgynge om til en veritabel sexmaskine.

Kan købet af en gynge gøre sex nemmere i forbindelse med skader eller handicap?

Sex er ikke alt i et forhold, men kommer man ud for et uheld og skal leve med en kort eller længerevarende skade eller et handicap, kan sex komme til at betyde meget. Køber man en af de populære gynger, kan man igen finde intimiteten i forholdet på trods af de begrænsninger en skade eller et handicap kan medføre. Sexgynger er ikke kun til de yngre brugere, der ønsker sjov og ballade i soveværelset, men kan også bruges af f.eks. hofteopererede i genoptræningsperioden. Til træning af underlivet kan også anbefales bækkenbundskugler.

Se videoerne nedenfor og lær mere om sexgynger

Sexgynger – Hæng ud med din partner
https://www.youtube.com/watch?v=OAsg2w3Z2lA
Fetish Fantasy – Stativ til sexgynger
https://www.youtube.com/watch?v=Okmvf5zEqsU

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

glidecreme

Glidecreme

Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme, når de skal sætte fut under dynen i soveværelset. Der findes mange forskellige af denne type cremer

Læs nu »
buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå man kan udfordre sin egen seksualitet samt både egne og sin partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »
pocketpussy

Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle

Læs nu »
stuepige kostume

Stuepige Kostumer

I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med

Læs nu »
we vipe

We Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We

Læs nu »
bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen via snore. Oftest vil man finde to sammenhængende kugler, dog findes der også sæt

Læs nu »
gagball

Gagball

Sexlejetøj er efterhånden allemandseje. Flere og flere forbrugere køber flittigt ind af de mange forskellige typer af sexlegetøj, som der er på markedet i dag.

Læs nu »