Sexgynger

Denne form for produkt er blevet meget populært i de danske hjem og ses ikke længere kun i hjem, hvor BDSM dominerer sexlysten.

Alle kan bruge en sexgynge, det handler blot om at turde tage springet og sammen gynge sig til bedre orgasmer, et frækkere sexliv samt nye stillinger.

Langt de fleste køber deres gynger på de mange webshops, hvor leveringstiderne er korte og priserne er tilfredsstillende små. Der er dog nogle enkelte ting man skal tage højde for, inden man køber en gynge til soveværelsets lege. Find svar på alt om gynger, og selvfølgelig også de bedste/populære gynger til gøre sexlivet meget sjovere.

 

Fetish Fantasy Deluxe gynge til døren

køb sexgynge fra Fetish Fantasy

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →

Deluxe gynge til døren fra Fetish Fantasy der kan bruges i alle rum. Sexlegetøj der giver hvad det lover, og som er nem at sætte op og gå til.

Du monterer den ved at placerer stropperne over døren som lukkes, og derved holder gynges fast. Så nemt er det at komme i gang med det sjove legetøj der kan pifte sexlivet op. Gyngen kan holde til en maksimal belastning på 135 kg.

Udforsk jeres sexliv med noget nyt og eksperimenter med forskellige stillinger. Med til gyngen får du et blindfold.

Sexgyngen fylder ikke ret meget, og er nem at tage med på weekend, ferie m.m.

 

Bad Kitty sexgynge

køb bad kitty elsskovsgynge til hjemmet

ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 Til butik →
938,00 Til butik →
1.119,00 Til butik →
1.119,00 Til butik →

Bad Kitty gyngen er en prisvenlig gynge som der er nem at hænge op. Med til gyngen fra Bad Kitty får du forskellig ekstra udstyr som blindfold, læderskaft og en pisk.

Spice sexlivet op med let bondage og frække stillinger, hvor i kan skiftes til at bruge gyngen.

Sexgyngen kan bære op til 100 kg. og skal monteres i loftet.

 

Joydivision Loveswing

køb den frække elsskovsgynge fra Joydivision

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.195,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →

En klassisk sexgynge med remme og kæde der skal monteres i loftet. Du får en gynge der er kendt fra Sex and the City og kommer med god komfort. Det er en stærk model der kan klare en maks belastning på 150 kg. Med tilkøb af en speciel fjeder, kan gyngen klare en vægt på helt op til 200 kg.

Hvis du ønsker en gynge i en lidt bedre komfort, kan denne model fra Joydivision måske være den helt rigtige. Gyngen har justerbare stropper og er fremstillet i komfortabel materiale der ikke giver ubehag, når legen bliver intens.

 

Feels like Heaven elskovsgynge

køb den frække elsskovsgynge fra you2toys

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.345,00 Til butik →
1.349,00 Til butik →

Feels Like Heaven sexgynge fra You2toys til at hænge fra en krog i loften. Gyngen kan klare en vægtbelastning på op til 120 kg, og er fremstillet i et slidstærk materiale.

Nylon-stropperne kan justeres, så komforten passer og du slipper for at de kradser eller irriterer. En anden god mulighed for at spice sexlivet op.

 

Sportsheets Jam sexgynge

køb den frække elsskovsgynge til dør

ForhandlerTotalprisLæs mere
439,00 Til butik →
449,00 Til butik →

Sportsheets Jam sexgynge til døren i en pris der gør modellen til en billig sexgynge. Prisen er god, og gyngen er samtidig ganske nem at monterer uden behov for at sætte krog op.

Køb den som en god begyndergynge, der samtidig kan tages med på weekend, ferie m.m.

 

Fetish Fantasy Bondage gynge

køb elskovsgynge fra fetish fantasy

ForhandlerTotalprisLæs mere
375,00 Til butik →
840,00 Til butik →
1.289,00 Til butik →

Fetish Fantasy bondage gynge i god robust kvalitet der byder på mange muligheder. En gynge i høj kvalitet der kan sætte gang i Fifty Shade bondage og BDSM lege.

Dig der sættes i gyngen, bliver bundet fast. Og med til gyngen får du blindfold og manchetter til at fiksere ben og arm. Dèt giver mange muligheder for at udforske nye lege.

Gyngen kan klare en maksimal vægtbelastning på op til 180 kg.

 

Fetish Fantasy sexgynge på stativ

køb et sexgynge stativ til soveværelset

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.805,00 Til butik →
2.195,00 Til butik →

Hvis du ikke ønsker at hænge gyngen op i loftet eller bruge de billigere modeller til døren, kan du overveje et stativ med gynge.

Denne Sexgynge på stativ fra Fetish Fantasy giver mange muligheder, og er let at samle og pakke væk igen. Stativet fylder ikke meget slået sammen, og kan opbevares under sengen, i skabet m.m. Når det er samlet, så fylder stativet selvfølgelig en del, så du skal have plads til det i boligen.

Stativet kan klare en maksimal vægtbelastning på 180 kg. og er 2 meter højt.

 

Spice sexlivet op

Helt ligesom så meget andet sexlegetøj som vibratorer, sexdukker, piske og meget andet, så kan også en sexgynge være den sjove ting der forlænger sexlivet i jeres forhold.

Med gynger skaber du nye muligheder og kreativitet, hvor der kan udforskes med nye stillinger og sjove lege. Helt ligesom gyngen kan være praktisk til dig der måske har stive lemmer, handicap og andet hæmmer sexlivet.

Hvordan virker sexgynger?

Gyngen virker ved at du, hende eller ham sætter sig til rette i gyngen, og herfra kan så begynde at dyrke sex. Enkel og simpel, hvor gyngen giver mulighed for at bruge forskellige sexstillinger og fantasier der måske ligger udover normen fra sengen.

En gynges kan monteres i loftet, døren eller på stativ.

Gynger kan bruges af mand og kvinde, helt ligesom to kvinder eller eller mænd også sagtens kan få glæde af legetøjet.

Hvad skal jeg tænke over før jeg køber sexgynger?

Denne form for sexlegetøj baner vejen for nye muligheder man kan nå med sin partner. Køber man en eller flere af de mange sexgynger på markedet, åbner det op for nye stillinger man ellers er besværet af at afprøve i sengen. Disse kendes fra kendte tv-serier og pornofilm og optræder oftest i BDSM sammenhænge. De kan dog bruges i mange andre sammenhænge og kan være en hjælp for dem, der vil prøve noget nyt eller er besværet af skadede lemmer eller trætte led. Tænk over typen og vægtbelastningen inden du køber den første og bedste sexgynge på markedet.

Hvor meget kan en sexgynge bære?

Der findes forskellige kategorier af disse gynger, modellerne til dørophæng vil oftest kunne klare en mindre vægtbelastning end henholdsvis stativ-, og loft modellerne. Derfor skal man være opmærksom på, hvilken vægtklasse de forskellige gynger kan bære og stadig være driftssikre. Man skal dog ikke fortvivle, da sexgynger primært bærer vægten af den gyngende part. Som tommelfingerregel kan lofts- og stativgynger bære mere vægt end f.eks. dørgynger. Dette skyldes at der er mere modvægt i et loft ophæng eller i selve stativet, hvorimod en dør kun kan holde til en vis belastning. Man skal dog ikke fortvivle, for det er muligt at købe en sexgynge der kan bære helt op imod 150-200 kg. Hvilket er nok til de fleste par, da det oftest kun er vægten af den ene part som ligger i gyngen. Med loft modellerne er det vigtigt, at man følger instruktionerne når disse skal monteres, det samme gør sig gældende når man samler stativer til ens sexgynger.

Stativ-, dør-, eller loftssexgynge?

Som tommelfingerregel findes der tre forskellige former for sexgynger. Den første type til dørophæng er god i forbindelse med rejser, eller hvis man ikke har plads til en lofts-, eller stativ model i sit hjem. I lejelejligheder kan man ikke vide sig sikker på om en loft gynge kan holde til vægten, hvorfor denne oftest købes til sexklubber eller huse. Stativ modellen fylder en del, dog står den stabilt og giver fuld bevægelighed. Når man køber sin første sexgynge, skal man derfor tænke over, hvilke muligheder man har for at hænge denne op. Køber man dørmodellen skal man dog huske på, at bevægelsesfriheden bliver mindre, da kvinden vil have ryggen mod døren. Hvis man førhen har afprøvet en sexgynge, men nu er på jagt efter en fiks model, der kan tages med på ferie eller lignende, skal man købe dørgyngen. Denne populære sexgynge købes oftest til brug uden for hjemmet. Eller til nybegyndere, der blot ønsker at se, hvad det er for noget og hvilke muligheder en sådan gynge åbner op for. Man skal dog være opmærksom på, at købet af en sexgynge til dørophæng vil minimere ens muligheder for forskellige stillinger, da kvinden har ryggen mod døren. Bevægeligheden ved denne gynge er derfor minimeret, dog ikke sagt at man ikke kan købe sig til megen nydelse og spænding.

Hvilken type sexgynge er mest populær?

Hvis man skal vælge den sexgynge, der oftest købes til de danske hjem, ligger fordelingen lige mellem både stativ- og loft modellerne. Man skal tænke over, hvor meget plads en sexgynge optager når den er i brug, både i forbindelse med de mange mulige og umulige stillinger. Især hvis man køber stativ-modellen, der skal brede benene ud for at yde støtte og stabilitet, bør man tænke over pladsen i hjemmet. Det giver sig selv, at ønsker man at forsøge sig med alverdens stillinger og frække positioner – så skal man købe en gynge, der hænges i loftet da dette giver 100 % bevægelighed. Man er ikke videre begrænset af en stativ-model, dog kan især benene være besværlige hvis man ønsker at opfinde sine egne stillinger.

Hvad skal jeg være særlig opmærksom på, når jeg vil købe en sexgynge til at hænge i loftet?

For at man kan føle sig sikker omkring brug af sin nyindkøbte gynge, skal man sørge for at følge de medfølgende brugsanvisninger vedrørende loft ophæng. Da det gør ondt at falde på halen og samtidig er dumt med et hul i loftet. Når man køber en sexgynge, skal man derfor tænke over, hvilken type bolig man bor i, samt hvad lofterne i de forskellige rum kan holde til. I lejligheder med betonskelet anbefales det ikke altid at man skal hænge en gynge i loftet- i hvert fald ikke til voksen brug. Er man i tvivl om loftet kan bære vægten, så spørg eventuelt hos din udlejer inden du køber din ønskede gynge.

Hvilke stillinger kan vi afprøve, hvis vi køber en sexgynge?

Mange par føler sig begrænset af de få muligheder for sjove og spændende stillinger man kan udføre i sit hjem som det er. Sexgynger åbner op for nye muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan finde på af sjove og frække ting. Hvis man køber en af disse gynger, kan man f.eks. opleve, hvordan det føles at få en orgasme mens man hænger med hovedet nedad. Prøv at bruge manchetterne som spredebarer, således at ens partner er herre over ens bevægelighed, eller eksperimenter med lidt frækkere ting som brystklemmer eller gagballs og lav din sexgynge om til en veritabel sexmaskine.

Kan købet af en gynge gøre sex nemmere i forbindelse med skader eller handicap?

Sex er ikke alt i et forhold, men kommer man ud for et uheld og skal leve med en kort eller længerevarende skade eller et handicap, kan sex komme til at betyde meget. Køber man en af de populære gynger, kan man igen finde intimiteten i forholdet på trods af de begrænsninger en skade eller et handicap kan medføre. Sexgynger er ikke kun til de yngre brugere, der ønsker sjov og ballade i soveværelset, men kan også bruges af f.eks. hofteopererede i genoptræningsperioden. Til træning af underlivet kan også anbefales bækkenbundskugler.

Se videoerne nedenfor og lær mere om sexgynger

Sexgynger – Hæng ud med din partner

Desperate Housewives – Bree Gets a Sex Swing

How to use a sex swing

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

fleshlight

Fleshlight

Der findes mange måder at finde nydelse på når man er alene. I mange år har fleshlights været det mest købte og brugte onaniprodukt på

Læs nu »
latextøj

Latextøj

I de senere år er det blevet mere moderne at lytte til sine indre fantasier, lyster og feticher. Derfor er latextøj blevet mere populært i

Læs nu »
stuepige kostume

Stuepige Kostumer

I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med

Læs nu »