Sex Spil

For nogle mennesker kan det være svært at gøre op med ens grænser på det intime og seksuelle plan. Sex spil er en måde, hvorpå man som par kan udforske hinandens grænser, afprøve nye tips og tricks og ikke mindst have det sjovt samtidig. Det handler ikke altid kun om penetration, pisk eller andre ting, der for nogle kan virke vilde. Disse spil giver også muligheden for en intim aften med sin partner, hvor man blot giver massage, nusser, udforsker og kæler.

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
84,00 Til butik →
117,00 Til butik →
149,00 Til butik →

Alle kender eller har hørt om Fifty Shade og de populære film har kastet ting som dette Fifty Shades of Play spil af sig.

Du får et billigt brætspil der byder på 50 forskellige oplevelser til jer som selvfølgelig er inspireret fra filmene. Selve spillet består af konvolutter/kort der byder på forskellige stillinger, uartigheder og andet til den frække leg.

Du slår med terning og trækker et kort med uskyldige eller frække ting.

Kama Sutra spillekort

ForhandlerTotalprisLæs mere
49,00 Til butik →

En af de billige frække gaver der byder på sjov spil kan være dette sæt spillekort.

Du får et frækt sæt kama sutra spillekort der består af 54 kort og 2 jokere med billeder af forskellige tantra sex positioner.

Køb spillekortene til sjov aften sammen med partner eller andre, hvor spillet er oplagt til strippoker eller bare til sjov.

Tease & Please FuckMe kinky parspil

ForhandlerTotalprisLæs mere
179,00 Til butik →

Tease & Please FuckMe er et dialogspil der skaber nyt liv i soveværelset med din partner, kæreste, elsker eller andet.

Spillet indeholder ovenstående kama sutra kortspil, en almindelig penisring, vibrerende penisring, terninger og 6 opgaver med frækt indhold. Spillet giver inspiration og sjov til nye frække stillinger og værktøjer til at pifte denne leg op med.

Monogamy brætspil

ForhandlerTotalprisLæs mere
163,00 Til butik →
163,00 Til butik →
269,00 Til butik →

Monogamy brætspil der er blevet opkaldt efter inspiration af Monopoly (Matador) men dog ikke har noget tilfælles med det populære familie brætspil.

Monogamy spillet går ud på at nyde hinanden. Det gøres ved hjælp af de 50 forskellige fantasier som kortene dækker over, der kan gøre vinteren mere lys og de lange sommernætter meget sjovere.

Udforsk jer selv og sexlivet med dette spil der har en del år på bagen og blevet kåret som testvinder indenfor sjove sex spil.

Dig & mig erotisk spil

ForhandlerTotalprisLæs mere
119,00 Til butik →
129,00 Til butik →
149,00 Til butik →
149,00 Til butik →

Et andet spil med sex er dette Dig & Mig brætspil(Original titel er ’You and me’).

Spillet for voksne er på tid, så du skal være aktiv under spillet frem for at falde lidt hen. Det giver en mere intens seance der selvfølgelig skal bunde ud i sjov voksenleg.

Dig & Mig er bestseller spil med 90 forskellige kort der består af hans eller hendes med forskellige stillinger og spørgsmål indenfor romantik, personlige eller parforhold. Derudover er der et timeglas og en terning der kan lande på ’you’,’me’ eller et spørgsmålstegn.

Det sjove sex spil kan spilles af mere end 4 personer, så det er ikke kun forbeholdt par.

Sexede terninger

ForhandlerTotalprisLæs mere
39,00 Til butik →

Et par frække terninger der næsten siger sig selv, kan være den billige og spontane gave til lidt frækt sjov med kæresten.

Den ene terning fortæller hvad i skal gøre, og den anden terning viser hvor det skal gøres. Det giver lidt frækt leg med forskellige stillinger.

Master & Slave bondage spil

ForhandlerTotalprisLæs mere
469,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Hvis i vil eksperimenter med bondage i forholdet kan dette Master & Slave bondage spil måske være helt perfekt.

Spillet til at lege Mr og Mrs. Grey byder på fræk leg der kan udfordre og give den intime varme. Du får forskellige hjælpemidler med i spillet som håndleds og ankel manchetter, halsbånd med snor, blindfold, paddle, gag, reb og selvfølgelig udfordringskort.

Spillets udfordringskort giver god BDSM inspiration til at udleve jeres fantasier, hvor de 13 stykker sexlegetøj er med på mange af de forskellige udfordringer.

The Real Cheeky brætspil

ForhandlerTotalprisLæs mere
229,00 Til butik →
249,00 Til butik →

The Real Cheeky brætspil kan spilles af 2-8 personer og kan være det frække spil til swinger eller med vennerne en aften.

Spillet byder ikke kun på de dampende frække stillinger, men også med kort hvor du skal simulerer stillinger der kan gøres en fredag aften med lidt indenbords.

Indholdet af spillet dækker over 1 spilleplade, terninger, spillefigurer, 100 spørgsmålskort, 100 risky og frisky kort.

Bedroom Battle kortspil

ForhandlerTotalprisLæs mere
139,00 Til butik →

Bedroom Battle kortspil har været på banen i mange år, men det gør dog ikke spillet mindre sjovt.

Det frække kortspil er for 2 personer og er på engelsk. Her finder du 92 forskellige battle kort der byder på forskellige udfordringer for hinanden. Derudover indeholder spillet 70 gevinst kort med forskellige tjenester i skal yde hinanden af både den romantiske og mere hardcore leg. Hver spiller får et ”bail card” til at sige nej til en af opgaverne, hvis det er lidt for meget.

OSG Our Sex Game brætspil

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →

OSG Our Sex Game er et andet spil hvor i skal slå om at ”vinde” og ”tabe”. Kast terningen og find ud af hvem der skal forkæle den anden frem mod det ultimative mål, nemlig at vinde spillet og udleve vinderens sexfantasi.

Du får et kønsneutralt spil med teksten på engelsk. Spillet indeholder 1 spilleplade og forskellige ’seductive’, ’erotic, og ’ x-rated’ spillekort som skal trækkes når din brik rammer hvor terninger viser.

Hvilken type sex spil skal jeg købe som det første?

Der findes mange forskellige spil i denne kategori, derfor kan det virke overvældende at skulle vælge til og fra når man kigger for første gang. Det klassiske førstevalg når mange køber sex spil er et terningespil, hvor man får to terninger. Den ene fortæller hvad man skal gøre, den anden hvor på kroppen det skal udføres. Denne form for spil fås i mange afskygninger, hvorfor man kan tilpasse det til ens nysgerrige behov, eller hvis man har en form for fetich. Køb det spil, der matcher dine og din partners lyster og fantasier.

Hvilke forskellige typer sex spil findes der?

Når man bladrer i denne kategori af spil, vil man finde alt fra førnævnte terninger, til kortspil og videre til en lang række af brætspil. Diversiteten findes i brætspillene, hvor disse f.eks. kan være med eller uden shotglas, der vil hjælpe hæmningerne af vejen. Når man skal vælge, hvilket sex spil man skal købe, skal man tænke på indholdet af spillet. Har man flair og fantasier indenfor BDSM, kan man med fordel vælge nogle af disse typer spil. Hvorimod andre muligvis vil have mere glæde af et spil, der blander det erotiske med dialogen i et forhold, så man får chancen for at lære hinanden at kende mere intimt – uden at det involverer sex.

Hvorfor erotiske sex spil?

Vi du eller i gerne finde på nye ting til legen? Måske du er i et forhold hvor du har svært ved at få fortalt om dine lyster og fantasier? Skal der sparkes gang i sex livet igen?
Hvis du kender til nogle af disse spørgsmål og mange andre, så kan sjove sex spil være det oplagte køb til at sparke gang i sexlivet igen.
Køb et spil der passer til dig/jer, hvor det at kaste sig over BDSM måske er en tand for vildt, hvis i aldrig har snakket om det før.

Er sex spil kun for par?

Langt de fleste spil på markedet henvender sig til par, der ønsker at udleve deres fantasier, sætte fut i sexlivet eller blot ønsker nye ideer til stillinger og kærtegn. Dog findes der også nogle enkelte spil på markedet, der egner sig til seks eller flere brugere. Disse er ideelle køb til swingerklubben, eller hvis man har et frækt vennepar. Køber man et sex spil til brug i større sammenhænge er det vigtigt at sætte alle spillere ind i reglerne. Og evt. give muligheden for at springe fra, hvis en udfordring bliver for meget – køb og spil med et åbent sind.

Skal man have meget sexlegetøj når man køber et sex spil?

Langt de fleste sex spil lægger op til leg, kærtegn og sex, derfor er det i nogle tilfælde en nødvendighed at have standard sexlegetøj i nærheden inden man starter spillet op. Køber man et af de dyrere og mere dybdegående spil, vil der dog oftest følge noget sexlegetøj med i købet, dette kan f.eks. være fjer, blindfold eller stearinlys. Det er dog oftest ved køb af et BDSM spil, at man får disse ting med i købet. Dog kan ekstra sexlegetøj som vibratorer, dildoer, udklædningsgenstande eller penisringe være et sjovt tilbehør til en udfordring, der gives i spillet. Man kan også finde på sine egne sex spil med både sexgynger, bækkenbundskugler og gagballs, men det anbefales kun til erfarne spillere.

Se videoerne nedenfor og lær mere og sex spil

Sex spil til de intime aftener

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

latextøj

Latextøj

I de senere år er det blevet mere moderne at lytte til sine indre fantasier, lyster og feticher. Derfor er latextøj blevet mere populært i

Læs nu »