Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser.

Ét af de mest populære former for sexlegetøj på markedet er buttplugs, der især er blevet kendt via sm miljøet, pornoindustrien samt den nye genre af skønlitteratur, hvor især kvinder læser om ’det frække ukendte’.

En buttplug er et legetøj, typisk fremstillet af gummi, latex, plast eller metal, som indføres i numsen under forspil. En buttplugs oprindelige funktion er at udvide ringmusklen og det nederste af endetarmen således at penetrering bliver nemmere og mindre smertefuldt efterfølgende.

Lille stål butt plug med diamant

køb en butt plug med diamant

ForhandlerTotalprisLæs mere
139,00 Til butik →

You2Toys Black Velvet lille

køb butt plug til maend

ForhandlerTotalprisLæs mere
99,00 Til butik →
199,00 Til butik →

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

brug et begynder buttplug sæt fra sinful

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →

Sinful Jewel Silikone Butt Plug Large

køb kæmpe buttplug til øvede

ForhandlerTotalprisLæs mere
159,00 Til butik →

Vive Zesiro Genopladelig Silikone Buttplug

køb vive zesiro buttplug

ForhandlerTotalprisLæs mere
469,00 Til butik →
499,00 Til butik →

Icicles No. 49 Mundblæst Glas Buttplug

køb buttplug med hale

ForhandlerTotalprisLæs mere
379,00 Til butik →

Queeny Love Clear Blue buttplug

køb Fræk analprop med vibration

ForhandlerTotalprisLæs mere
139,00 Til butik →

We-Vibe Ditto Anal Buttplug Vibrator

We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Til butik →
899,00 Til butik →
1.796,00 Til butik →

Baseks Begynder Butt Plug Trænings Sæt

køb baseks begynder sæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
129,00 Til butik →

Sinful Slim Butt Plug Small

Sinfuls egen Slim Butt Plug i størrelse small er den perfekte begynder plug

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,00 Til butik →

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

start anal sex med et træningssæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →

Axus Lite begynder buttplug

køb axus lite butt plug

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,00 Til butik →

Hvilken buttplug skal jeg købe?

Markedet for sexlegetøj er stort, derfor må man tænke i erfaring når man investerer i nyt legetøj som f.eks. buttplugs. Det er naturligvis vigtigt, at man starter med en af de små størrelser, hvis man ikke er vant til anale lege og udforskning af dette intime område. Derudover skal man være opmærksom på materialet, da nogle mennesker er allergiske overfor den type latex, der bruges. Nogle steder kan man være heldig at finde et sæt med buttplugs, således at man ikke kun får én størrelse, men kan eksperimentere. Køb som tommelfingerregel dén buttplug, der tænder dig, da denne vil vække dine lyster yderligere, hvilket gør det mere trygt at tage den i brug. Man skal ikke lade sig skræmme af størrelserne, da der både findes nogle, på størrelse med en finger og nogle på størrelse med en knyttet næve. Lad fantasien sætte grænsen under købet.

Kan en nybegynder bruge de oppustelige buttplugs?

En af de store ting på sexmesser landet over, er oppustelige buttplugs. Disse egner sig til både nybegyndere og øvede brugere af denne type legetøj. Dog er disse især gode for nybegyndere da man selv har en indflydelse på, hvor meget plads ens nyindkøbte buttplug skal optage. Dette er også en gode start for par, der ønsker at udforske deres egne og hinandens grænser, da man kan være to om oplevelsen. Sexlivet får en snert af magtfordeling, hvis man giver sin partner pumpe-delen, da det så er ham eller hende, der bestemmer slagets gang. Bliver sex bedre, hvis jeg køber en buttplug? Mange vælger at købe buttplugs for at forsøge at få mere ud af den seksuelle oplevelse og naturligvis få mere eksplosive orgasmer med eller uden deres partner. En buttplug er formet som en blanding af en diamant og en pyramide, med en spids i den ene ende, der udvider sin form og derfor er tykkest på midten, hvorefter den snævrer ind igen og ender med en flad plade. Dobbeltpenetrering er ofte nøgleordet i både kvinders og mænds fantasier, men det har en tydelig effekt på sexlivet og antallet af orgasmer.

Hvordan får jeg mest ud af den buttplug jeg har købt?

Man bør aldrig undersøge markedet for buttplugs uden også at skele til markedet for glidecremer. I forbindelse med brug af ens nyindkøbte buttplug bør man samtidig bruge en ikke-vandbaseret glidecreme. Disse vil oftest blive vist under fanen ’andre brugere har også set på’, når man nærstuderer ens ønskede buttplug på skærmen. Man bør altid starte med en af de mindre modeller, dog kan man hurtigt bestille flere hjem i andre størrelser, designs og materialer, når man opdager den nydelse man får af at være fyldt ud.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil bruge min buttplug inden/under sex?

Mange bruger deres buttplug flittigt, både før, under og endda efter sex. Bruger man den i forbindelse med forspillet er et oftest, fordi man har en fantasi om at udvide ringmusklen nok til at der er plads til penetration med en analdildo eller en større pik. Dog er der også nogle, der nyder at lade deres buttplug sidde under sex og derfor får følelsen af at være blokket ud, når penis penetrerer skeden samtidig med at buttpluggen sidder, hvor den skal. Igen er der nogle, der under efterspil indfører en buttplug samtidig med at klitoris bearbejdes, dette skyldes at nogle kvinder har sværere ved at nå klimaks, samt at nogle homoseksuelle mænd godt kan lide følelsen af at være fyldt ud mens deres partner giver et blowjob eller en håndtrold. Buttplugs kan bruges af både kvinder og mænd, uanset seksualitet og fantasier.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »
kyskhedsbælte

Kyskhedsbælter

Historien bag kyskhedsbælter har deres rødder i renæssancen, hvor især herremænd brugte disse i forsøget på at beskytte deres døtres dyd og jomfruelighed. Bæltet her

Læs nu »