Massageolie

Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde en god og billig massageolie, dog vil disse oftest være til almindelig brug i forbindelse med kropsmassager. Ønsker man derimod at købe en olie, der kan bruges til intim brug under forspillet, bør man vende næsen mod de mange sexwebshops, der findes på de danske domæner. Hér vil man finde et stort udvalg af både almindelige og intime olier, således at der er noget for alles smag og pengepung. En god massageolie defineres på, at denne ikke føles fedtet, da den i så fald kan være svær at få vasket af kroppen, især de intime områder.

køb den erotiske fifty shade massageolie

ForhandlerTotalprisLæs mere
102,00 Til butik →

Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme

køb durex massageolie til erotik

ForhandlerTotalprisLæs mere
93,00 Til butik →
119,00 Til butik →
125,00 Til butik →
129,00 Til butik →

Swede Fruity Love massageolie 100 ml

køb swede fruity love erotisk massageolie

ForhandlerTotalprisLæs mere
69,00 Til butik →
75,00 Til butik →

Waterglide Aloe Vera 2-i-1 300 ml

Waterglide Aloe Vera 2-i-1 Massageolie og Glidecreme er perfekt til intime stunder

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →

JO All-In-One massageolie giver dig en pirrende, varmende følelse på huden

ForhandlerTotalprisLæs mere
53,00 Til butik →

Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

Massageolien har en fugtgivende effekt og en høj glideevne

ForhandlerTotalprisLæs mere
129,00 Til butik →

Kama Sutra Herbal Renewal Massage Lotion

Kamasutra Herbal Renewal kan bruges som en daglig fugtighedscreme eller massageolie

ForhandlerTotalprisLæs mere
139,00 Til butik →

Magoon Caribic Fever Erotic Massage Olie

køb den erotiske olie til forførende massage

ForhandlerTotalprisLæs mere
49,00 Til butik →
65,00 Til butik →
115,00 Til butik →

Hvilke muligheder har jeg for at købe massageolie til intimt brug?

Når man skal købe en massageolie til intimt brug er det vigtigt, at denne både passer til ens behov, ønsker og drømme. Det nytter f.eks. ikke at købe en silikonebaseret olie, hvis man bagefter ønsker at inddrage sexlegetøj af silikone i sit forspil, da disse ikke går i spænd sammen. Der findes mange forskellige mærker af olier til intimmassage, hvorfor bør man gå efter kundeanmeldelser på de forskellige produkter for at finde frem til det bedste køb. Dette kan være i forbindelse med brug, pris eller efterfølgende rengøring. Køb dog altid en olie, der ikke er fedtet, da denne vil være ubehagelig at have i sine lagner eller på dynen når legen er slut og man skal ligge sig til at sove.

Kan man købe spiselig massageolie?

De klassiske massageolier har ikke smag og er derfor ikke beregnet til at skulle indtage oralt på nogen måde. Der findes dog nogle varianter af disse olier på markedet, der har både forførende dufte og som kan slikkes af sin partner under eller efter en intimmassage. Dette er især vigtigt for par, eller partnere, der nyder en god intimmassage samtidig med oralsex i forbindelse med forspillet. Køber man disse spiselige massageolier skal man dog være opmærksom på, at disse kan indeholde allergener, sørg derfor altid for at læse varedeklarationen inden du køber din vare. De klassiske smage man kan købe sine olier med, er oftest chokolade, jordbær, vanilje eller andre klassikere, der også findes i forbindelse med kondomer med smag eller slikkelapper.

Opvarmede massageolier eller dem der giver varme?

Ønsker man at sætte den helt rigtige stemning i soveværelset kan man forsøge sig med et sæt sexet undertøj og nogle af de nyere typer massageolier, der er kommet på markedet. Heriblandt finder man olielys, der efter at have brændt i 15-20 minutter og sendt en forførende duft ud i rummet, kan bruges som opvarmet massageolie på ens partner. Køber man de olier, der virker bedst hvis de opvarmes, skal man dog være opmærksom på temperaturen af disse, da man ikke ønsker at gøre skade på sin partner. Det er også muligt at købe olier, der har en varmende egenskab når den gnides ind i huden. Dette er især godt at købe i forbindelse med intim massage, hvor området varmes op undervejs og derfor bliver mere følsomt.

Se videoerne nedenfor og lær mere om massageolier:

Anmeldelse: De 5 Bedste Massageolier

I videoen nedenfor kan du se 5 bedste massageolier på markedet i 2017. Vi opdaterer snart listen til 2018.

Guide: Lav Selv Massage Olie

Har du allerede haft lyst til at lave din egen massageolie? Her kan du lære hvordan du laver du laver din egen massageolie i en nem trin for trin video.

Kundeanmeldelse: Nooky Massage Olie

Her kan du se en kundeanmeldelse af Nooky Massage Olie og lære mere om produktet.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: