Sådan Kan Du Få En Større Pik

større pik

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Emnet om en stor pik har altid været tabubelagt for mænd i alle aldre. Dog findes der en lang række muligheder på markedet, hvis man ønsker at købe sig til muligheden for en større pik. Enten på længere sigt eller med hurtigtvirkende effekt.

Man behøver ikke være genert eller ubekvem over at ønske sig en større pik, det kan endda gøres i samspil med ens partner, enten som forspil eller under sexakten.

Kan købet af en penisforlænger hjælpe mig med at få en større pik på længere sigt?


Går man og drømmer om en større pik, kan man købe sig til hjælpemidler, der kan gøre dette muligt. En penisforlænger er klart den bedste løsning på markedet, hvis man er ked af længden på ens pik.

En penisforlænger kan forøge længden af ens pik med op til 60 %. Der er dog en enkelt hage ved dette hjælpemiddel – det tager tid at opnå det ønskede resultat. Forlængeren fungerer som en slags støtteskinne, der holder pikken på plads i løbet af både dagen og natten. De fleste kan strækkes til 28 cm og kan bruges under tøjet uden besvær.

Får jeg større pik, hvis jeg køber et sleeve?


Ønsker man derimod ikke at vente på at ens pik bliver større, kan man snyde sig til at give sin partner følelsen af en større pik. Mange mænd vælger at købe et penis sleeve, der trækkes udover ens pik og straks giver mere længde og fylde.

Der findes mange forskellige slags sleeves. Man kan få nogle, der dækker fra rod til hoved, hvilket dog kan påvirke ens egen følelse og nydelse af sex. Derfor har designere af sexlegetøj opfundet sleeves, der kun dækker skaftet af pikken. Således at man får mere fylde og samtidig kan kilde sin partner med dutter, riller eller knopper, som normalt ikke findes på ens pik.

Hvilken effekt har penispumper – giver de virkelig en større pik?


Penispumper er igen et alternativ til dig, der ønsker at købe dig til en større pik, men ikke har tid eller lyst til at vente flere måneder før du når den ønskede længde og tykkelse. Med en penispumpe kan man hurtigt gøre sin pik større, uden at det skal tage synderligt meget tid og uden at ens partner opdager det.

Køber man en penispumpe kan denne nemt gemmes på badeværelset, og bruges inden man springer på sin partner. En penispumpe vil gøre ens pik større her og nu ved at danne et vakuum, der øger tykkelsen og længden.

Kan jeg få større pik under samlejet?


Hvis man ønsker at få en større pik, der giver ens partner hurtige og gode orgasmer, samt følelsen af at være fyldt ud, kan dette gøres ved et hurtigt køb. En penisring er den mest brugte løsning til at få en større rejsning.

Fordelene ved penisringe er blandt andet, at disse er billigere end andre metoder, ikke optager plads og sidst men ikke mindst: de kan bruges sammen med ens partner uden man skal tænke over tabuet. Der findes dog mange forskellige penisringe. For at få den bedste oplevelse kan man købe en af dem, der også griber om kuglerne, således at blodet får sværere ved at forlade pikken og derved opretholder en stor og flot erektion.


Se videoerne nedenfor og lær mere om at få en større pik


Større Penis? Brug MaleEdge PenisforlængerVirker En Penispumpe?


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden