Penispumper

Der findes mange muligheder for at forøge størrelsen af sin penis. Én af disse muligheder er en penispumpe, der ikke alene giver mere længde – men også tykkelse.

Køber du denne form for hjælpemiddel, vil du ikke opleve længerevarende virkninger eller permanente løsninger for en længere og tykkere penis. Dog kan denne bruges både til at øge størrelsen i et lystfuldt øjeblik, samt at modvirke impotens da den kan hjælpe erektioner på vej. Du kan købe og bruge denne type pumper, hvis du blot ønsker at prøve noget nyt, eksperimentere med størrelsen af din penis, eller hvis du har et behov der ikke opfyldes grundet dens nuværende størrelse.

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe

Pump Worx Pro-Gauge vakuum penispumpe

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Find her
565,00 Find her

Bathmate Hydromax5 Penispumpe

Bathmate Hydromax5 er en penispumpe til mænd

ForhandlerTotalprisLæs mere
395,00 Find her
399,00 Find her

Pump Worx Onani Penispumpe Sæt

køb et sæt til at pumpe penis

ForhandlerTotalprisLæs mere
429,00 Find her
469,00 Find her
495,00 Find her

Bathmate HydroXtreme11 Penispumpe

Bathmate HydroXtreme11 er en ekstrem kraftfuld penispump

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.495,00 Find her

You2toys Mr Big Penis Pumpe

Få en større og fyldigere erektion med You2toys Mr Big

ForhandlerTotalprisLæs mere
239,00 Find her
249,00 Find her
299,00 Find her

NASSTOYS Commander elektrisk Penispumpe

køb NASSTOYS Commander ELEKTRISK pumpe til penis

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Find her

Powerhouse Pump powerful penispumpe

brug en pumpe til at forøge din penis

ForhandlerTotalprisLæs mere
439,00 Find her

Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe

Penis Pumpe er den lette vej til en øjeblikkeligt større rejsning

ForhandlerTotalprisLæs mere
269,00 Find her

Hvilke muligheder har jeg for at købe en penispumpe?

Man kan nærmest ikke gå ind i en sexbutik eller en sexwebshop uden at få stukket forskellige former for erektionspumper i ansigtet. Derfor er mulighederne mange, hvis man ønsker at købe én og eksperimentere. Er man udadgående og tør tage til sexmesser rundt om i landet, vil man også med garanti kunne finde nogle flotte og funktionelle erektionspumper dér. Man finder naturligvis de bedste produkter hos en forhandler med megen erfaring, på denne måde kan man også spørge ind til de forskellige modeller og derved få råd og vejledning om, præcis hvilken model der passer til ens behov. Der findes to primære former for erektionspumper, dem med manuel pumpe og dem med batteridrevne – man bør altid starte med de klassiske manuelle pumper, da man her kan styre trykket og vakuummet bedre.

Er købet af en penispumpe mit eneste valg?

Mange forsøger sig med andre produkter og legetøj før de afprøver penispumpen. Disse andre muligheder kan være ting som penisringe, en penisforlænger, eller penisforstørrende kosttilskud. Dog anbefales disse ikke altid, da alle mænd har forskellige behov til deres penis forstørrelse. En pumpe derimod kan tages frem og bruges når- og hvor som helst man har lyst til det. Effekten kommer hurtigt og forsvinder igen når man er færdig med de frække lege i soveværelset. Der er dog nogle mænd, der starter med at købe pumpen, hvorefter de ikke føler behov for at prøve de andre løsninger, der findes på markedet.

Er det farligt at købe og bruge en penispumpe?

På trods af at nogle læger fraråder brug af disse pumper, er der mange der vælger at bruge dem alligevel. Dette skyldes, at der ikke er nogle konkrete farer ved at benytte sig af muligheden for at få en større pik og en stærkere rejsning. I forhold til impotens og andre rejsningsproblemer er der nogle læger, blandt andet diabeteslæger, der anbefaler brugen af en erektionspumpe, da denne vil afhjælpe problemet ved at trække blodet ud i penis’ svulmelegemer under vakuum. Inden man køber denne type pumpe, bør man dog være opmærksom på, at man ikke skal bruge den hver eneste dag, huden på penis kan godt blive irriteret ved intens og længerevarende brug. Det handler derfor om at have god kontakt og føling på ens smertegrænse når man bruger sit købte produkt.

Din Video-Købsguide Til De Bedste Penispumper

Virker En Penispumpe?

Sexhjælpemidler til Mænd – Penispumpe

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

pocketpussy

Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle

Læs nu »
brug rabbit vibrator test til at finde den bedste

Rabbit vibrator

Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien ”Sex and the City”. Hvis du vil opnå intens og samtidig stimulering indvendig

Læs nu »
magic wand

Magic Wand

I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang. Dengang var den primært tænkt at skulle give kropsmassage og lindre smertende og ømme

Læs nu »