Penisforlænger

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget, der gør den større?’. Svaret på det første spørgsmål er noget man må gøre op med sig selv og eventuelt ens partner. Svaret på det andet spørgsmål er naturligvis ’ja!’ – man kan hurtigt købe nogle ting, der øger længden og tykkelsen på ens penis, det bedste apparat på markedet er en penisforlænger. Dette apparat kan købes i langt de fleste sexshops og online, hvorefter man kan påbegynde det såkaldte behandlingsmønster, der gradvist vil øge størrelsen af ens penis.

Jes Extender Original Penisforlænger

jes extender original er opfundet af læger

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.445,00 Til butik →

Jes Extender Guld Penisforlænger

køb en billig penisforlænger

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.895,00 Til butik →

Male Edge Rubber Strap Hvid

Male Edge Rubber gummirem er et tillægsprodukt til din Male Edge

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →

Gazebind til Penisforlænger

Opnå større komfort når du bruger din penisforlænger

ForhandlerTotalprisLæs mere
69,00 Til butik →

Andropenis Gold Penis Extender

Andropenis Gold Penis Extender er et medicinsk penis forstørrelsesapparat

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.495,00 Til butik →

Androextender penis forstørrer

køb Androextender penis forlænger

ForhandlerTotalprisLæs mere
995,00 Til butik →

Er det ligegyldigt, hvilken penisforlænger jeg køber?

Der findes efterhånden mange forskellige typer af penisforlængere på markedet, derfor kan man hurtigt se sig blind på de mange forskellige modeller, der dog alle har samme udseende og resultater. Langt de fleste penisstrækkere kan øge længden fra 8 cm. til 28 cm, hvilket dog for mange kvinder kan blive for stort. Det er derfor muligt at stoppe behandlingen når man rammer sit mål, og man kan altid opstarte behandlingsforløbet igen, hvis man ønsker nogle yderligere cm i længden. Det handler dog om at købe en forlænger, der er godkendt således at man ikke udsætter sin krop for unødvendig smerte og ubehag. Sørg derfor altid for at købe din forlænger, eller strækker, hos et velkendt firma, eller et produkt der har fået gode brugeranmeldelser, sådan at du er sikker på at kunne få en større pik.

Hvor længe går der fra jeg køber en penisforlænger til jeg kan se resultater?

Når man køber en forlænger, vil der altid være en brugsanvisning samt et trænings-, eller behandlingsprogram med i pakken. Dette program strækker sig typisk over 4-12 måneder, alt efter hvilken længde man ønsker at øge sin penis med. Når man køber en penisforlænger, kan man naturligvis ikke forvente at se vedvarende resultater af sin penis forstørrelse efter blot få dages brug. Dog vil man med ca. en måneds mellemrum begynde at se forskellige i både længden og tykkelsen af ens penis – både i slap og erigeret tilstand. Inden man køber dette apparat, skal man dog være indstillet på mange træningstimer, da det som minimum anbefales at man bruger den mellem 3-6 timer om dagen. Dog er det med de nyere modeller muligt at kunne bære den på arbejde eller om natten.

Skal man købe den dyreste penisforlænger for at opnå det ønskede resultat?

Ønsker man at se hurtige, gode og vedvarende resultater bør man forberede sig på, at disse apparater ikke er billige. Dog kan man godt bruge 500-800 kr. og stadig få et virksomt apparat med et tilfredsstillende resultat. Når man køber en penisforlænger, skal man blot være opmærksom på at kvalitet og funktion hænger sammen med prisen. Ønsker man derfor en model, der kan bruges om natten, i dagtimerne på arbejdet osv. så kan man med fordel købe en af de dyrere modeller, der oftest også kan strækkes et par ekstra centimeter. Der kan naturligvis også tilkøbes ekstra udstyr til ens penis forlænger, dette kan være beskyttende ’kapsler’, der sikrer ens følsomme hoved mod stød eller stramme bukser, hvis apparatet bruges på arbejdspladsen.
Skal du kun bruge en større penis under selve akten kan du med fordel også kigge på penisringe eller en penispumpe.

Lær mere om penisforlængere i videoerne

Jes Extender – Penisforlænger

MaleEdge – Penisforlænger

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

penisforlængere

Penisforlænger

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget,

Læs nu »
pocketpussy

Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle

Læs nu »