Penisringe

Vi lever i en tid, hvor mange flere mænd og kvinder tør åbne munden i forbindelse med deres sexliv og give udtryk for de problemer de måtte have. Ét af de problemer, der bliver diskuteret oftest, er størrelsen på mænds penis – om den er stor nok og om man kan gøre den større.

Med en penisring kan man hurtigt løse problemet i en håndevending. Disse kan bruges både, hvis man ønsker en større og hårdere erektion, men også hvis man ønsker at holde lidt længere inden man får orgasme. Nogle vælger at købe dem, bare for at prøve det af, det skader jo ikke at afprøve nye ting – heller ikke selvom man er tilfreds med størrelsen af sin penis.

 

Sinful Buddy opladelig vibrerende penisring

køb en penisring til intens nydelse

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →

Vibrerende Buddy penisring fra Sinfuls egen mærke, som du sætter omkring roden på penis. Du får en penisring med en ergonomisk buet vibratordel i stor størrelse, der er med til at stimulerer klitoris og samtidig give ham den lange og kraftige erektion.

Vibratoren har 7 vibrations indstillinger. En testvinder model der er fremstillet i silkeblødt og fleksibelt silikone. Den er genopladelig via USB og vandtæt model.

 • Indvendig diameter: 3,8 cm (strækbar)
 • Materiale: Silikone
 • Latexfri
 • Ftalatfri

 

Velve Rio Luksus penisring med vibrator

hvad gør en penisring med vibrator

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →

En anden god model med vibrator der kan stimulerer klitoris og give ham den stive penis og længere erektion.

Penisringen er i blød materiale og giver et fast greb om penisrod. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsindstillinger som du styrer via knapper på siden.

Velve modellen er vandtæt og genopladelig med en brugstid på ca. 90 minutter.

 • Indvendig diameter: 2,8 cm (strækbar)
 • Materiale: Silikone
 • Ftalatfri
 • Vandtæt

 

Baseks vibrende Rabbit penisring

køb den feminine rabbit penisring

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →

Baseks vibrerende rabbit penisring kan forlænge jeres sexoplevelse og samtidig pirre jer begge. Baseks ringen kan strækkes så den passer til de fleste størrelser.

Kaninørerne er med til at ramme klitoris og pirre med de intense vibrationer. Modellen har tre vibrationsniveauer og bruger 3 LR44-batterier.

Ringen er ikke vandtæt, så du kan ikke bruge den i badet.

 • Indvendig diameter: 1 cm (kan strækkes)
 • Materiale: TPE og ABS
 • 3 vibrationsniveauer
 • Batteri: 3 x LR44-batterier

 

Sinful vibrerende silikone penisring

køb den billige vibrator penisring

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,00 Til butik →

Billig penisring med vibrationer fra Sinfuls egen kollektion. Perfekt som begynder legetøj der kan give den hårde rejsning og eksplosive orgasme. Helt ligesom vibrationerne kan mærkes ved hende, når kønsområderne rammer hinanden.

Du får en fleksibel penisring der strækkes, så den kan passe til de fleste størrelser.

 • Indvendig diameter: 3 cm (strækbar)
 • Materiale: Silikone og ABS
 • Ftalatfri
 • Batteri: 3 x LR44 batterier

 

Sinful penisring sæt 3 stk

køb almindelig penisring i gummi

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,00 Til butik →

Hvis du ønsker en simpel ring uden vibrationer, kan dette billige sæt med 3 ringe måske være det perfekte begynder sæt. Du får tre ringe i forskellige størrelser, så du slipper for at skulle måle og finde noget der passer til din størrelse.

Den lille ring er på Ø2,7 cm, mellem ring er på Ø3,4 cm og den store ring er på Ø4,0 cm. Ringene er fremstillet i silikone, som giver dig både bløde som fleksible ringe.

 • Diameter: 2,7 cm, 3,4 cm, 4 cm
 • Tykkelse: 5 mm
 • Materiale: silikone
 • Ftalatfri
 • Vandtæt

 

Baseks triple penisring sæt

køb klassiske ringe til penis

ForhandlerTotalprisLæs mere
49,00 Til butik →

Baseks ringe er et andet billig sæt med 3 ringe. Sættet består dog af 3 ringe i samme størrelse, der kan bruges enkeltvis eller på samme tid.

Ringene har en indvendig diameter på 1,6 cm. og er fremstillet i TPE materiale. Du kan dog strække produkterne så de passer til de fleste, hvor store størrelser måske vil blive for stramme.

 • Indvendig diameter: 1,6 cm (strækbar)
 • Materiale: TPE
 • Ftalatfri
 • Vandtæt

 

Je Joue Mio luksus penisring med vibrator

brug penisring test til at finde den bedste

ForhandlerTotalprisLæs mere
538,00 Til butik →
575,00 Til butik →

Je Joue Mio penisring med vibrator i stilrent design. Modellen klemmer godt omkring din penis, og vil samtidig stimulerer hendes klitoris og kønsområde under sexakten.

Modellen har 5 forskellige vibrationsmønstre der er lydsvag. Den er genopladelig og giver en brugstid på 2 timer og ladetid også på omkring 2 timer.

 • Indvendig diameter: 3,2 cm (fleksibel op til 5,5 cm)
 • Materiale: Silikone
 • Vandtæt
 • Ftalatfri
 • Genopladelig

 

Penisring uden vibrationer?

Hvis du er nybegynder og ønsker en billig ring til sex, så er de klassiske ringe uden vibration det oplagte valg at starte ude med. Når du har dyrket sex med penisring, vil du nok overveje en dyrere og smartere model, hvor vibration kan være aktuel.

Hvordan du bruger en penisring med vibrator?

Hvis penisringen føles ubehagelig når du sætter den på penis, er den højest sandsynlig for lille. Du bør altid købe fleksibel materiale, men dog vælge en størrelse der passer til din penis.

Du sætter ringen ned over penis og ned til roden. Som udgangspunkt plejer man at vende vibratoren opad. Og når den er sat fast, kan du tænde for vibratoren. Her vil kvinden nemmest kunne styre det, hvis hun sidder ovenpå manden.

Du kan lege med forskellige måder hvordan vibratoren vender. Her kan du vende vibrator opad mod klitoris, men også nedad så den kilder mandens kugler.

Hvilken størrelse skal jeg købe min penis ring i?

Der findes naturligvis forskellige størrelser og materialer, når det kommer til penisringe, derfor skal du vælge med omhu, da dette ikke er en vare du kan prøve på, inden du køber den.

Dét du skal være opmærksom på inden du køber den første og bedste penis ring, er naturligvis ringens diameter. Denne skal gerne passe med din penis, og må ikke være for lille, da du derfor kan have besvær med at få erektionen til at lægge sig, hvilket bliver yderst smertefuldt i længden. Er man i tvivl om størrelsen man skal bruge, så køb f.eks. et begyndersæt med tre, eller flere, ringe af forskellig størrelse og prøv dem efter øjemål på det erigerede lem.

Hvilken penisring skal jeg købe som nybegynder?

Der findes mange forskellige typer penisringe på markedet – op til flere hundrede forskellige. Derfor kan det være noget af en markvandring at finde frem til de helt rigtige – især hvis der er tale om at skulle købe sin første. Mange steder, både online og i butikkerne, kan man købe sæt med ringe til begyndere. I disse sæt får man oftest 3 forskellige størrelser, således at man får en idé om, hvilken størrelse der passer bedst omkring roden af ens penis. Størrelserne på pikringe måles i centimeter og betegnes som diameteren, de fås typisk i størrelser fra 2,5-4,5 cm i diameter.

Penis ring med eller uden vibrator – hvilken skal jeg købe?

Har man førhen prøvet at bruge penisringe, eller blot ønsker at starte med nogle af de sjovere og mere spændende modeller, kan man købe én med vibrator. Denne vil naturligvis kunne mærkes af både brugeren og hans partner. Mange vælger af købe disse modeller, da de findes i forskellige størrelser, materialer og designs, hvoraf nogle er designet til at give ekstra kraftige vibrationer, hvilket stimulerer begge partner til tilfredsstillelse. Man kan naturligvis også finde en penis ring, der ikke har vibration, men som alligevel kilder ens partner de rigtige steder og samtidig giver en større og længerevarende erektion.

Dobbelt eller enkelt – hvilken penisring skal jeg købe?

Er man bekendt med brug af penisringe, kan man med fordel gå skridtet videre og købe en dobbelt ring. Denne vil ikke kun stramme til omkring roden af penis, men kan også bruges omkring nosseroden. Eller man kan for sjov afprøve mulighederne for at have to penisringe omkring penis på samme tid. Der findes i denne kategori også mange forskellige varianter, hvorfor man med fordel kan læne sig op af brugeranmeldelser eller spørge til råds i forretningen inden man gør sit køb. Det vigtigste er dog at man sørger for at købe sine ringe i de rigtige størrelser, da man ellers kan få problemer med at få rejsningen til at lægge sig igen og derefter få ringen af.

Penisring og penisbur – er der forskel på hvad jeg køber?

Når man kigger på sexlegetøj, der bruges til mandens penis, kan man vælge mellem en lang række af forskellige produkter. Man skal dog passe på med at forveksle en penisring og et penisbur, da disse ikke bruges på samme måde.

 • Meningen med en ring er at forstærke og forstørre en rejsning såedes at den holder længere og bliver hårdere.
 • Et penisbur derimod er designet til at have den præcist modsatte virkning – at der slet ikke skal komme nogen rejsning. Er man derfor på udkig efter en ring, så sørg for at købe den rigtige, da man ellers hurtigt kan blive slemt skuffet og rode sig ud i noget, man ikke kender til.

Kan man købe en penis ring, der også strammer om kuglerne?

Især i BDSM miljøet finder man brugen af dobbelte penisringe, eller ringe der både strammer til omkring penisroden og samtidig holder et stramt greb om dét sted, hvor nøddeposen sidder fast på kroppen. Disse bør man dog kun købe, hvis man i forvejen er kendt med brugen af almindelige penisringe, da disse kræver lidt ekstra snilde at få både på og af. På trods af modellerne, der strammer til om både penisrod og kuglerod, vælger langt de fleste dog at købe to separate ringe, således at disse bliver nemmere at bruge i praksis.

Hvor køber jeg en penis ring, der samtidig stimulerer anus?

Det er ikke længere et tabuemne, at nogle mænd tænder på at få stimuleret deres mellemkød eller anus – det er i anus at mænds G-punkt sidder, hvorfor det for nogle er en ganske naturlig ting. En af de nyeste tiltag på markedet for penisringe er derfor, at man nu kan købe nogle modeller, der udover at holde erektionen stor, stiv og stærk også stimulerer anus. Man kan umiddelbart vælge mellem to typer af disse modeller, enten typen med en lille buttplug for enden, eller med en lille dildo påsat, som føres op i anus efter ringen er monteret omkring penisroden.

Kan man give en penisring som gave?

Mange kender følelsen af at købe, få og give hadegaver eller sjove gaver til venner, veninder og kærester. Iblandt større piger i de sene teenageår ses det oftest at der gives en lille neonfarvet vibrator eller dildo i fødselsdagsgave. Til drenge og mænd kan man derfor sagtens købe en penisring og give den i gave ved en speciel lejlighed såsom jubilæum, fødselsdag, årsdag eller andet. Disse ringe findes i mange prisklasser, derfor kan man vælge en billig version, hvis det blot handler om en gave for sjov. Er man derimod seriøs og ønsker at give en fræk gave til sin partner, som begge får glæde af, kan man med fordel købe en penisring med vibrator.

Se videoerne nedenfor og lær mere om penisringe

Sådan Bruger Du En Penisring

Guide: Find Den Rigtige Penisring

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »
politi kostume test med frække uniformer

Politi kostumer

Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et fræk kostume være med til at gøre legen meget sjovere og frækkere. Her kan du vælge

Læs nu »