Dette bør du vide når du vil købe frække kostumer

frække kostumer

8 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Flere og flere kvinder og mænd er begyndt at vende blikkene mod de mere frækkere kostumer, når der skal ekstra gang i sexlivet og den daglige trummerum. At skulle vælge de rigtige frække kostumer kan dog være problematisk, da flere faktorer spiller ind for at tænde både sig selv og sin partner på den rette facon. Når man skal vælge et nyt frækt kostume, kan man med fordel spørge ind til sin partners fantasier, da man på denne måde har et forspring når selve udvælgelsen og købet skal ske.

Hvilke frække kostumer kan mændene bedst lide – hvad skal jeg gå efter?

Uanset hvad mændene forsøger at fortælle, har langt de fleste en fantasi om at forføre en sygeplejerske kostume, læge, stuepige eller skolepige. Disse er derfor de sikre valg når man skal købe et sexet kostume. Dog har nogle mænd også andre fantasier, der involverer en sexet pilot eller en politikvinde. Nogle helt tredje mænd ønsker at blive forført, hvorfor man med fordel kan købe kostumer, der involverer lak og læder. Således at man bliver husets herskerinde og derfor kan bruge en eftermiddag eller aften på at være bossen i huset som skal tilbedes - evt ved hjælp af onaniprodukter som magic wand, we vibe eller en womanizer.

Får jeg god kvalitet hvis jeg køber billige frække kostumer?

Når det kommer til sexede kostumer, findes disse i utallige versioner, derfor er priserne på disse oftest lave, da mange forhandlere kæmper om at dominere markedet. Dog bør man altid vælge en forhandler, der er kendt blandt forbrugerne og har gode anmeldelser på deres hjemmeside. Man bør altid kigge på stoftyperne, når man køber sine frække kostumer, da det er denne, der bestemmer den generelle kvalitet og holdbarhed af kostumerne.

Jeg har en fantasi – kan jeg købe et frækt kostume til kæresten?

Hvis man som mand, eller kvinde, har en fantasi der presser på for at blive udlevet. kan man sagtens forsøge at købe et frækt kostume til sin partner. Langt de fleste kostumer er til at betale, hvorfor man ikke vil føle det som et økonomisk tab, hvis ens gave ikke falder i god jord. Dog vil langt de fleste kvinder tage det som et kompliment at få denne type af sexede kostumer i gave – såfremt man har sørget for at størrelsen er rigtig.

Hvor vigtigt er det at købe tilbehør til ens frække kostumer?

Når man først har taget skridtet omkring rollespil i ens forhold, kan man ligeså godt gå hele vejen og gøre noget ekstra ud af oplevelsen. Der findes forskellige slags tilbehør til langt de fleste frække kostumer, derfor bør man ikke gå ned på dette, men se det som ekstra leg og forspil. Tilbehør, der kan købes til kostumer kan f.eks. være håndjern til politibetjenten, en hjelm til brandmanden, en støvkost til stuepigen eller hårdpynt og briller til den uskyldige skolepige. Tilbehør til frække kostumer er billigt – og er samtidig god investering.

Kan jeg købe frække kostumer i alle størrelser?

Der findes mange forskellige frække kostumer på internettet, disse findes i forskellige størrelser, dog vil man i langt de fleste tilfælde finde dem fra XS-L. Der findes dog også muligheder for dem, hvis krop ikke passer ind i denne størrelseskategori. Så selvom du har ekstra kurver, skal det ikke afholde dig fra at lede efter frække og sexede kostumer. Det vigtigste ved denne type kostume er, at man føler sig tilpas og sexet når man tager dem på. Derfor kan man sagtens undgå snører og corsager, hvis dette ikke er ønskværdigt.

Er det både mænd og kvinder, der kan købe og bruge frække kostumer?

Det er ikke kun mænd, der fantaserer om at deres kvinde skal iføre sig noget andet end det løsthængende hjemmetøj og sutsko. På trods af at markedet for frække kostumer er domineret af de feminine modeller, findes der også kostumer til mænd, således at man kan forføre sin kvinde ved at optræde med et andet erhverv end dét man har. På denne måde kan kontormusen iføre sig et håndværkerkostume eller gå efter enhver kvindes favoritter; politi-, og brandmandskostumet. Red din kvinde ud af hverdagens kedelige rutiner.

Mere inspiration (video)

I nedenstående videoer kan du finde endnu mere inspiration til dine næste frække kostumer:

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden