We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe er et af de produkter, der så dagens lys dengang og er sidenhen blevet videreudviklet. Køber man denne lille fikse vibrator, er begge parter sikret at få glæde af de forskellige vibrationsstyrker, der både stimulerer klitoris, G-punkt og de indre vægge af skeden – samt mandens penis. Denne form for vibrator bruges under sex og har et design, der gør penetrering let og legerigt. En ophidsende fornøjelse for alle os der elsker sex.

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

We-Vibe Sync er en forbedret udgave af den populære par vibrator We-Vibe 4 Plus

ForhandlerTotalprisLæs mere
949,00 Til butik →
1.399,00 Til butik →
1.996,00 Til butik →

We-Vibe Rave G-punkts Vibrator

intens stimulation af G-punktet med We-Vibe Rave G-punkts vibratoren

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til butik →
799,00 Til butik →
899,00 Til butik →

We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

vibrator stimulerer både din klitoris og G-punktet på samme tid

ForhandlerTotalprisLæs mere
989,00 Til butik →
1.049,00 Til butik →
1.049,00 Til butik →
1.958,00 Til butik →

We-vibe touch-Klitoris vibrator

We-vibe touch-Klitoris vibrator TESTVINDER

ForhandlerTotalprisLæs mere
649,00 Til butik →
729,00 Til butik →
729,00 Til butik →
1.898,00 Til butik →

We-Vibe Melt Klitoris Stimulator

We-Vibe Melt kan styres med et tryk på en knap eller med We-Connect-appen

ForhandlerTotalprisLæs mere
980,10 Til butik →
1.049,00 Til butik →
1.089,00 Til butik →
1.099,00 Til butik →

We-vibe Pivot App-styret Penisring Vibrator

We-vibe Pivot App-styret Penisring Vibrator

ForhandlerTotalprisLæs mere
619,00 Til butik →
1.098,00 Til butik →

We-Vibe Wish Klitoris Vibrator

We-Vibe Wish Opladelig App Styret Klitoris Vibrator

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til butik →
899,00 Til butik →
998,00 Til butik →

We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring

We-vibe Verge App-styret Penisring Vibrator

ForhandlerTotalprisLæs mere
729,00 Til butik →
729,00 Til butik →
1.298,00 Til butik →

Hvilke former fås We-Vibes i – hvilken skal vi købe?

Siden produktet først kom på markedet, er det blevet videreudviklet og findes nu i mange forskellige varianter. Dog er designet ikke ændret så meget, hvis man kigger på de We-Vibes, der findes til par. Designet kan beskrives som en slags åben u-formet klips eller klemme. Der sørger for at kvinden ikke føler noget ubehag ved at have den siddende indenfor og udenfor skeden, samtidig med at penetrationen er i gang. Derudover findes den også som bækkenbundskugler. Ønsker man i stedet at købe en We-Vibe, der primært stimulerer kvinden, findes der dog andre designs. Hvor vibratoren ikke påvirker skedens indvendige hulrum, hvilket giver ekstra plads til mandens penis.

Kan man købe en We Vibe selvom man ikke har en partner?

Som før nævnt findes dette sexlegetøj i variationer, der udelukkende har fokuseret designet på udvendige stimuli. Ønsker man at købe og nyde godt af en af We Vibes mange muligheder for onaniprodukter, kan man forsøge sig med en klitoris vibrator. En rabbit der sørger for vaginale og anale stimuli eller blot købe standardmodellen, der stimulerer klitoris og G-punktet samtidigt. Fordelen ved at bruge dette sexlegetøj til onani er, at langt de fleste af dem kan styres fra afstand. Hvilket giver en frie hænder til at koncentrere sig om andre erogene zoner på kroppen. Har du ingen partner kan du også kigge mere på en womanizer eller en sexdukke.

Hvordan styres en We-Vibes vibrationer – hvilke muligheder kan jeg købe?

I det originale design kunne man kun styre vibrationerne via en knap, der sad på selve vibratoren. Senere hen blev dette videreudviklet, således at man nu også kan købe de fantastiske we vibes med fjernbetjening. Eller endda betjene dem via en app på ens smartphone. Som par kan man derfor bruge dette sexlegetøj på andre tidspunkter end blot i soveværelset under sex. Disse vibratorer er ideelle til lettere dominanslege, hvor manden via sin telefon kan styre de vibrationer som kvinden mærker, selvom han ikke rører hende overhovedet.

Kan vi bruge vores We-Vibe i badet?

En del af dette produkts smarte design er naturligvis de silkebløde former, skabt af silikone. Materialet og designet er med til at gøre dette sexlegetøj vandtæt, hvorfor det kan bruges alle steder – selv på stranden eller i badekarret. Som par er det ikke altid nok bare købe nyt sexlegetøj, man må også udforske mulighederne for at afprøve det nye steder at bruge disse. Køb en We-Vibe allerede i dag og efterlad dobbeltsengen ensom og forladt i morgen mens i tager på stranden eller i spa-bad og afprøver jeres nye legetøj.

Se videoerne nedenfor og lær mere om We Vibe

Sync by We Wibe – Verdens Mest Populære Sexlegetøj til Par

Anmeldelse: We Vibe Sync Sexlegetøj

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

klitoris vibrator test med bedste modeller

Klitoris vibrator

Hvis du søger sexlegetøj til at fornøje dig selv eller måske til fælles oplevelse med din partner, kan en klitoris vibrator være det rigtige redskab

Læs nu »
we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »