I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med forskellige feticher. Stuepigekostumerne er nogle af de mest populære på markedet. Dette skyldes blandt andet at de findes i en lang række forskellige designs, hvilket kan pirre enhver. De fleste mænd har en indre trang og lyst til at blive vartet op. Fx ved at kunne sidde med en øl eller en drink i lænestolen og se deres kvinde pusle rundt med støvkost og pudseklud, mens hun har alt for lidt tøj på.

Rimba - Frækt stuepige kostume med tilhørende strømper ml

Rimba - Frækt stuepige kostume med tilhørende strømper ml

Stuepige kostume med fræk body med tilhørende strømpeholdere, bånd til hovedet og lange strømper. Super frækt kostume! Fås i to forskellige størrelser. Materiale: 80% Nylon 20% Spandex

KR.395.00
Mere info
Dreamgirl Stuepige Kostume Plus Size

Dreamgirl Stuepige Kostume Plus Size

Fræk plus size stuepige kostume vil uden tvivl få din partner til at hjælpe med rengøringen. Trænger du til en ekstra hånd.

KR.449.00
Mere info
Dreamgirl Stuepige Kostume

Dreamgirl Stuepige Kostume

Fræk og sexet stuepige kostume vil uden tvivl få din partner til at hjælpe med rengøringen. Trænger du til en ekstra hånd.

KR.429.00
Mere info
Cottelli Bundløs Stuepige Kostume

Cottelli Bundløs Stuepige Kostume

Frækt stuepige kostume vil uden tvivl få din partner til at hjælpe med rengøringen. Perfekt til en aften hvor tingene kan udvikle sig i en fart.

KR.349.00
Mere info
Cottelli Sexy Stuepige Kostume

Cottelli Sexy Stuepige Kostume

Frækt stuepige kostume. Får temperaturen indendøre til at stige drastisk. Perfekt hvis tingene kan gå hen og udvikle sig i en fart.

KR.279.00
Mere info
Baci Dreams Stuepige Kostume

Baci Dreams Stuepige Kostume

Dette frække stuepige kostume fra Baci skal nok få temperaturen indendøre til at stige drastisk.

KR.399.00
Mere info
Cottelli Stuepige Uniform

Cottelli Stuepige Uniform

Fræk stuepige kostume vil uden tvivl få din partner til at hjælpe med rengøringen. Se vores udvalg af frækt lingeri.

KR.299.00
Mere info
Black Level Lak Stuepige Kjole

Black Level Lak Stuepige Kjole

Fræk stuepige kostume som nok skal få temperaturen indendøre til at stige drastisk. Perfekt til en aften, hvor du vil imponere.

KR.469.00
Mere info

Hvor finder jeg de bedste stuepige kostumer og hvad koster de?

Nettet bugner af webshops, der forhandler disse kostumer til forskellige priser. Det kan derfor være svært at finde det helt rigtige kostume, når man har mere end 100 forskellige muligheder. Vælger man at købe sit stuepige kostume online, hvor de fleste andre køber deres kostumer, kan man med fordel vælge en webshop, der har specialiseret sig i frække kostumer. Priserne varierer efter producent, leverandør og ikke mindst stil samt kvalitet. Vælger man et dyrere kostume i prislejet fra 300 kr. og opefter er man derfor sikret længerevarende kvalitet. Dog kan man sagtens få glæde og gavn af et billigere kostume til nogle få hundrede kroner.

Skal jeg købe et stuepige kostume med eller uden corsage?

De mange forskellige stilarter af stuepigekostumer kan gøre det utrolig svært at vælge, hvilket man skal købe. Mange stuepigekostumer består af en form for corsage, eller snøretop samt et lille skørt, hvorpå der sidder et blondeforklæde. Dog findes der også stuepigekostumer kun bestående at et trusseskørt samt en top. Derudover findes der også stuepigekostumer, der dækker større dele af kroppen, men med kort skørt og nedringet top. At vælge det rette stuepigekostume kan være svært, men når man skal købe et for første gang skal man naturligvis tænke på størrelse og pasform således at man ikke ender i et løsthængende outfit, eller risikerer ikke at kunne lukke det ordentligt.

Hvilke stoftyper kan jeg købe et stuepige kostume i?

Som med alle andre former for frække kostumer på markedet, finder man stuepigekostumet i en lang række af forskellige stoftyper og kvaliteter. Det er muligt at købe et kostume i alt fra blonde til latex, hvorfor man må tænke over, hvad man selv finder sexet samt hvad ens partner gerne vil se en i. At vælge et stuepigekostume udelukkende bestående af blonder kan være sexet for nogle. Hvorimod andre udelukkende tænder på det frække og kropsnære man kun får i et latex- eller læderkostume. Tænk igen over, hvor og hvornår du ønsker at bruge det kostume du køber, på denne måde kan du hurtigt indsnævre mulighederne både i forhold til design, stil og stoftype.

Hvad kan jeg købe af tilbehør til mit stuepige kostume?

Uden det rette tilbehør er man blot en pige eller kvinde, der har taget en sort kjole på – derfor er tilbehøret enormt vigtigt, når man skal købe et stuepige kostume. Langt de fleste kostumer består af 1-3 dele, hvoraf man får en kjole, enten i en eller to dele, samt et forklæde. Så her er man sikret standardpakken for frække stuepiger. Men ønsker man at gøre oplevelsen så levende som muligt, kan man tilkøbe ekstra ting såsom hårpynt, støvkost, selvsiddende strømper, strømpebånd med frække blonder eller halskæder og halsbånd. Tilbehør som giver et mere fuldendt indtryk af den ægte, frække franske stuepige som man ser på film.

Skal et stuepige kostume være realistisk eller uartigt – hvad skal jeg købe?

Ser man tilbage i tiden var det stilen fra de franske stuepiger, der først kom på markedet og satte deres fodspor i sexverdenen. En fransk stuepige har en form for hårbånd eller lille kyse på af hvid blonde, der naturligvis matcher strømpebåndet, der kan ses når hun strækker sig med støvkosten. Dertil kommer den korte og let struttende kjole og en corsage eller snøretop. En ægte stuepige uniform er sort og hvid og vil altid have et element af blonder eller rufler. Dog kan man gå den alternative vej og vælge noget med mindre stof eller i andre farver – bedøm selv hvad du finder frækt.

Se videoerne nedenfor og lær mere om stuepige kostumer

Flirtende Stuepige Kostume

flirtende stuepige kostume – 31212

Fransk Stuepige Kostume fra BACI

Fransk Stuepige Kostume KUN 119,- Sinful.dk

BACI – Pikant Stuepige Kostume

Baci – Pikant Stuepige kostume