Stuepige Kostumer

I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med forskellige feticher. Stuepigekostumerne er nogle af de mest populære på markedet. Dette skyldes blandt andet at de findes i en lang række forskellige designs, hvilket kan pirre enhver. De fleste mænd har en indre trang og lyst til at blive vartet op. F.eks. ved at kunne sidde med en øl eller en drink i lænestolen og se deres kvinde pusle rundt med støvkost og pudseklud, mens hun har alt for lidt tøj på.

Hvor finder jeg de bedste stuepige kostumer og hvad koster de?

 

køb fransk stuepige kostume
Sød stuepige lingeri kostume
stuepige kostume xs
Dreamgirl Stuepige Kostume
køb et frækt stuepige kostume
Frækt stuepige kostume
Kostumet er fremstillet i en sort let og blød kvalitet
Dreamgirl Sexy Kostume
French maid kostume
køb en sexet uniform i lak
Stuepige kostume i lak
Rimba kostume + strømper
køb det frække sæt i lak og læder
Baci Dreams Stuepige Kostume
køb plus size sex kostumer
Dreamgirl Stuepige Plus Size

Nettet bugner af webshops, der forhandler disse kostumer til forskellige priser. Det kan derfor være svært at finde det helt rigtige kostume, når man har mere end 100 forskellige muligheder. Vælger man at købe sit stuepige kostume online, hvor de fleste andre køber deres kostumer, kan man med fordel vælge en webshop, der har specialiseret sig indenfor de frække kostumer som stewardesse, sygeplejerske, indianer eller måske politi kostumer. Priserne varierer efter producent, leverandør og ikke mindst stil samt kvalitet. Vælger man et dyrere kostume i prislejet fra 300 kr. og opefter er man derfor sikret længerevarende kvalitet. Dog kan man sagtens få glæde og gavn af et billigere kostume til nogle få hundrede kroner.

Skal jeg købe et stuepige kostume med eller uden corsage?

De mange forskellige stilarter af stuepigekostumer kan gøre det utrolig svært at vælge, hvilket man skal købe. Mange stuepigekostumer består af en form for corsage, eller snøretop samt et lille skørt, hvorpå der sidder et blondeforklæde. Dog findes der også stuepigekostumer kun bestående at et trusseskørt samt en top. Derudover findes der også stuepigekostumer, der dækker større dele af kroppen, men med kort skørt og nedringet top. At vælge det rette stuepigekostume kan være svært, men når man skal købe et for første gang skal man naturligvis tænke på størrelse og pasform således at man ikke ender i et løsthængende outfit, eller risikerer ikke at kunne lukke det ordentligt.

Hvilke stoftyper kan jeg købe et stuepige kostume i?

Som med alle andre former for frække kostumer på markedet, finder man stuepigekostumet i en lang række af forskellige stoftyper og kvaliteter. Det er muligt at købe et kostume i alt fra blonde til latex, hvorfor man må tænke over, hvad man selv finder sexet samt hvad ens partner gerne vil se en i. At vælge et stuepigekostume udelukkende bestående af blonder kan være sexet for nogle. Hvorimod andre udelukkende tænder på det frække og kropsnære man kun får i et latex- eller læderkostume. Tænk igen over, hvor og hvornår du ønsker at bruge det kostume du køber, på denne måde kan du hurtigt indsnævre mulighederne både i forhold til design, stil og stoftype.

Hvad kan jeg købe af tilbehør til mit stuepige kostume?

Uden det rette tilbehør er man blot en pige eller kvinde, der har taget en sort kjole på – derfor er tilbehøret enormt vigtigt, når man skal købe et stuepige kostume. Langt de fleste kostumer består af 1-3 dele, hvoraf man får en kjole, enten i en eller to dele, samt et forklæde. Så her er man sikret standardpakken for frække stuepiger. Men ønsker man at gøre oplevelsen så levende som muligt, kan man tilkøbe ekstra ting såsom hårpynt, støvkost, selvsiddende strømper, strømpebånd med frække blonder eller halskæder og halsbånd. Tilbehør som giver et mere fuldendt indtryk af den ægte, frække franske stuepige som man ser på film.

Skal et stuepige kostume være realistisk eller uartigt – hvad skal jeg købe?

Ser man tilbage i tiden var det stilen fra de franske stuepiger, der først kom på markedet og satte deres fodspor i sexverdenen. En fransk stuepige har en form for hårbånd eller lille kyse på af hvid blonde, der naturligvis matcher strømpebåndet, der kan ses når hun strækker sig med støvkosten. Dertil kommer den korte og let struttende kjole og en corsage eller snøretop. En ægte stuepige uniform er sort og hvid og vil altid have et element af blonder eller rufler. Dog kan man gå den alternative vej og vælge noget med mindre stof eller i andre farver – bedøm selv hvad du finder frækt.

Se videoerne nedenfor og lær mere om stuepige kostumer

Flirtende Stuepige Kostume

BACI – Pikant Stuepige Kostume

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

brug rabbit vibrator test til at finde den bedste

Rabbit vibrator

Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien ”Sex and the City”. Hvis du vil opnå intens og samtidig stimulering indvendig

Læs nu »