Womanizer

Som kvinde har man mange muligheder for at få fantastiske orgasmer, der efterlader én stakåndet med pulsen kørende og vibrationer gennem alle kroppens muskler. Eksempelvis kan en Womanizer gøre arbejdet for dig, uden at det kræver meget arbejde. Dette sexlegetøj fungerer ved at blæse luft mod klitoris i forskellige styrker. Således at du oplever den perfekte følelse af stimuli uden at din klitoris bliver øm. Der findes forskellige slags af dette sexlegetøj, hvorfor du altid vil kunne købe én, der passer til din smag.

Womanizer Classic Klitoris Stimulator

Oplev intense klitoris orgasmer med Womanizer Classic

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Til butik →
949,00 Til butik →

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.395,00 Til butik →
1.399,00 Til butik →

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Innovativ klitoris stimulator i rejsevenlig udgave

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til butik →
799,00 Til butik →

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator

Statlet Mini Klitoris Stimulator 2 fra Womanizer

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til butik →
499,00 Til butik →
499,00 Til butik →

Hvilken muligheder har jeg for at købe en womanizer?

Der findes forskellige typer og størrelser af dette fantastiske klitoris vibrator sexlegetøj. Hvorfor ikke købe et sexlegetøj du kan have liggende i natbordsskuffen eller en du kan have liggende i tasken forklædt som en læbestift? Uanset størrelse, er du garanteret fantastiske orgasmer med et af køb af dette sexlegetøj. De mest kendte modeller er Womanizer Pro modellerne, der findes i forskellige størrelser, designs og med forskellige funktioner. Nogle typer har både en blæse- og sugefunktion, hvorimod andre udelukkende blæser. Uanset hvilken model du køber, vil du altid få to forskellige størrelser af mundstykker med. Således at du får det bedst mulige resultat.

Hvor finder jeg en womanizer til den billigste pris?

Når det kommer til design, størrelse, kvalitet og ikke mindst funktionalitet er dette onaniprodukt et af markedets dyreste. På trods af standardpriser fra 600 kr. og opefter vil man dog ikke blive skuffet over dette køb. Vi anbefaler at man holder jævnligt øje med sin lokale sexshop eller tilmelder sig nyhedsmails fra sine favorit sexwebshops, da man her kan finde sin Womanizer til tilbudspris i specielle perioder. Man betaler ikke kun for kvalitet og gode orgasmer, men i særdeleshed også for design og diskretion, da man umiddelbart ikke kan genkende denne som værende et sexlegetøj med det blotte øje.

Hvor kan jeg købe ekstra mundstykker til min womanizer?

Ved køb af dette onaniprodukt vil man som tidligere nævnt få to mundstykker med i forskellig størrelse. Dog bør disse udskiftes engang imellem, da dette kan blive ulækkert eller ødelagt efter længere tids brug, hvis ikke man sørger for grundig rengøring og vedligeholdelse. Man kan købe ekstra mundstykker til sin womanizer samme sted som man købte produktet. Så det er en fin ide at købe flere mundstykker med på samme tid. Derudover kan du evt. købe en vandbaseret glidecreme med, da dette vil forbedre brugen af dit nye onaniprodukt.

Womanizer vs. Satisfyer – hvilken skal jeg købe?

Hvis man ønsker at forkæle sig selv med et nyt onaniprodukt, skal dette som regel ikke koste for meget, før man vælger en anden løsning. Denne økonomibesparende tendens gør, at mange kvinder vælger den billigere løsning i form af Satisfyeren, der har nogle af de samme funktioner som Womanizeren. Ser man på forbrugernes anmeldelser går man dog ikke kun ned i pris, men også i kvalitet og design, hvis man køber den billigere variant af dette enestående sexlegetøj. De originale Womanizers er alle vandtætte og oplades via USB, hvorimod det er uvist om den billigere model lever op til samme krav. Ønsker du at blive blæst til lykke og orgasmer så køb derfor én eller flere af de originale onaniprodukter fra Womanizers kollektion. Er du til mere traditionelle onaniprodukter kan du selvfølgelig også kigge på en magic wand eller et vibrator æg.

Se videoerne nedenfor og lær mere om de forskellige womanizers

Womanizer (DEMO VIDEO)

Anmeldelse: Womanizer Pro W500

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: