At onanere er noget som størstedelen af alle mennesker gør. Nogle gør det fra de tidligere teenageår til de stiller træskoene, andre holder pause med selvtilfredsstillelsen når de er i et forhold. Men hånden på hjertet. Så er der ingen orgasmer som dém man får af sig selv. Mange kvinder er begyndt at købe vibratoræg for at tilfredsstille sig selv på en hurtig og lydløs måde. Således at orgasmerne kommer i første række. Dog kan man også sagtens købe denne type legetøj og bruge det med sin partner.

Bswish Bnear Classic - Dobbelt Fjernbetjent Vibratoræg-Pink

Bswish Bnear Classic - Dobbelt Fjernbetjent Vibratoræg-Pink

Dobbelt vibratoræg med fjernbetjening Perfekt til stimulation vaginalt og analt på samme tid 5 forskellige vibrationshastigheder Fremstillet i 100% hudvenligt materiale Bruger 2 x AAA batterier - medfølger...

KR.229.00
Mere info
Bad Kitty - vibratoræg

Bad Kitty - vibratoræg

Vibrationsæg med 10 forskellige vibrationstrin, så du kan kontrollere din partner og langsomt drive hende til vanvid af lyst. 10 meters rækkevidde giver utallige anvendelsesmuligheder. Passer ned...

KR.229.00
Mere info

Er alle vibratoræg ens – hvilket skal jeg købe?

Lystæg, vibratoræg, orgasmeæg – kært barn har mange navne, og mange forskellige designs. Dog handler det primært om smag og stil når man skal købe sit første lystæg da der ikke er meget forskel på de forskellige modeller. Disse lystæg eller orgasmeæg, har typisk form som et hønseæg, dog findes de også som vibrerende kugler. Når man køber et, kan man derfor vælge et i den farve eller stil man synes passer bedst til ens personlighed og frække lyster. Man kan også lade sig lokke af de forskellige vibrationsniveauer, hvilket kan variere fra æg til æg.

Vibratoræg med eller uden fjernbetjening – hvad er bedst at købe?

Det anbefales helt klart, at man køber et af de slags vibratoræg, der har trådløs fjernbetjening. De ældre modeller har stadig en fastgjort ledning, der forbinder fjernbetjening og selve ægget. Dog er langt de fleste modeller todelte og har derfor en trådløs fjernbetjening. Igen kan man ofte lidt ekstra penge når man køber og finde et lystæg, der kan betjenes via ens smartphone. På denne måde kan man lægge ansvaret for ens orgasmer over på ens partner eller blot gøre det nemmere for en selv. De trådløse fjernbetjeninger giver en rækkevidde på op til flere meter, hvilket gør det muligt at blive pirret på afstand, ligesom man også kender det fra we vibe.

Er jeg begrænset til soveværelsets vægge, hvis jeg køber et vibratoræg?

Denne form for sexlegetøj har sneget sig ind på de mange kvindelige forbrugere og taget dem med storm. Dette skyldes at man ikke længere er bundet til sengen eller badet, når man ønsker at forkæle sig selv med den ene orgasme efter den anden. Køber man ét af de vibratoræg, der har en diskret trådløs fjernbetjening, eller kan betjenes via en app på ens telefon. Så kan man med fordel have det med i håndtasken når man skal til fest, på job eller bare ud af huset. På denne måde kan man tage trykket når og hvor man ønsker det. Hvis det er hårdt at have vibratoren siddende hele dagen kan man inden træne sit underliv med bækkenbundskugler.

Kan man købe et vibratoræg og bruge det med sin partner under samleje?

Et vibratoræg er oprindeligt designet til at skulle ind i skeden, når det er i brug, dog kan man sagtens bruge det på klitoris. Eller til at stimulere skamlæber og andre følsomme områder på kroppen. Disse æg har sneget sig ind i manges parforhold, da det er genialt i forbindelse med forspil. Det kan i så fald bruges på begge parter ved at stimulere andre dele af kroppen end blot kønsdelene, ligesom brystklemmer. Ved at overlade fjernbetjeningen til sin partner, kan han eller hun styre, hvornår man må få en orgasme, ved at indstille vibrationerne og holde øje med ens reaktioner. Det kan live et parforhold gevaldigt op og kan derfor klart anbefales.

Se videoerne nedenfor og lær mere om de forskellige vibratoræg

TESTVINDER: Lelo Lyla – Trådløst Vibratoræg med Fjernbetjening

LELO Lyla – Vibrator Æg – Testvinder

Fifty Shades Freed Vibratoræg
Fifty Shades Freed I've Got You genopladelig og fjernstyret vibrator æg

Adrien Lastic – Ocean Dream Trådløs Vibratoræg
Adrien Lastic – Ocean Dream trådløs vibrator æg