Bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen via snore. Oftest vil man finde to sammenhængende kugler, dog findes der også sæt med tre eller fire kugler. Disse kaldes også kegelballs og findes i forskellige størrelser, vægtklasser og materialer. Har man hørt om bækkenbundskugler fra film eller skønlitteratur vil man oftest føle sig tiltrukket af dem lavet af rustfrit eller kirurgisk stål. Dog findes der også nogle fremstillet af silikone, hvilket oftest er de første man ser på hjemmesider. Bækkenbundskugler kan bruges til forskellige ting, hovedfunktionen ved disse er dog at træne sin bækkenbund, således at man får styrket denne ’usynlige’ muskel i underlivet. Der kan være flere grunde til at gøre dette, enten fordi man for nyligt har gennemgået en fødsel og ønsker sin elasticitet tilbage, eller fordi man ønsker at holde underlivet stramt og sexet i forbindelse med samleje med ens partner.

Bækkenbundskugler 3 stk medicinsk silikone

Lilla bækkenbundskugler i et lækkert materiale

ForhandlerTotalprisLæs mere

Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

Fifty Shades of Grey Inner Goddess Bækkenbundskugler

ForhandlerTotalprisLæs mere
219,00 Til butik →
229,00 Til butik →
265,00 Til butik →

Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

sundere bækkenbund og mere intense orgasmer med Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

ForhandlerTotalprisLæs mere
229,00 Til butik →

PlayCandi Beanz Bækkenbundskugler

k'b PlayCandi Beanz Bækkenbundskugler

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →

køb det billige bækkenbundskugle sæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
152,00 Til butik →

Trænings boksen – Træn din bækkenbund

bækkenbund træningsboks til sundt liv

ForhandlerTotalprisLæs mere

LELO Luna Beads Bækkenbunds Træningskugler

LELO Luna træningskugler i medicinsk silikone

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →
395,00 Til butik →
399,00 Til butik →

Svakom Nova bækkenbundskugler

køb de lille kugler til træning af bækkenbund

ForhandlerTotalprisLæs mere
269,00 Til butik →

Hvilke bækkenbundskugler skal man købe?

Er man nybegynder bør man starte med at købe bækkenbundskugler, der har en større diameter og en forholdsvist lille vægt. Diameteren er medvirkende til om kuglerne er nemme eller svære at holde fast på, når først de er på plads. Som nybegynder bør man starte med bækkenbundskugler, der har en vægt på mellem 60-80 gram, hvilket ikke lyder som meget, men som føles tungt når først kuglerne er på plads. Har man førhen trænet sin bækkenbund kan man sagtens vælge nogle kegelballs, der har en mindre diameter og en tungere vægt, da disse vil øge presset på muskulaturen. For trænede underliv bør man vælge dem med en diameter under 3 cm og en vægt over 85 gram, på denne måde vil man blive tvunget til at lave dybere knibeøvelser for at holde kuglerne på plads. Ved tvivl kan man altid kontakte sælgere af bækkenbundskugler for vejledning.

Skal man vælge bækkenbundskugler med eller uden vibrator?

Når man træner sit underliv kan man kombinere træningen med fornøjelse på en måde som man ikke kan i et fitnesscenter. Der findes efterhånden flere forskellige varianter af bækkenbundskugler med vibrator på de forskellige hjemmesider og i butikkerne, der vækker nysgerrigheden hos de danske kvinder, lidt ligesom det kendte tenga æg. Disse kugler er ikke kun ideelle til træningen, men kan også sørge for at denne afsluttes med en lille præmie, bestående af fantastisk massage og orgasmer. For de fleste kvinders tilfælde vil sexdrivet blive vækket under træning med bækkenbundskugler, dette er en helt normal reaktion for de fleste.

Kan jeg tillade mig at købe bækkenbundskugler til min partner?

Uanset hvilken form for gave man ønsker at give sin partner, kæreste, forlovede eller kone, bør man naturligvis have hendes tanker, værdier og grænser in mente. Dog er langt de fleste kvinder åbne for denne type gave, grundet omtalen af sexlegetøj i nyere skønlitteratur, film og medier. Køber man bækkenbundskugler til sin kvinde, bør man dog kun gøre dette, hvis det er et emne, der har været diskuteret på forhånd. Visse hjemmesider leverer disse produkter i forførende gaveæsker, og kan evt. kombineres med et par bundløse trusser.

Hvordan træner jeg med mine nye bækkenbundskugler?

Brug altid en smule glidecreme i forbindelse med isætning af kegelballs, da disse ellers kan være svære at få ind gennem skedeåbningen. Derefter skal man starte med sine knibeøvelser, hvilke skal starte bagfra. Dette vil sige at man skal starte med at knibe sammen ved anus og forsøge at få denne sammentrækning af musklerne til at bevæge sig ind- og opad mod skeden. Man er ikke i tvivl om at man gør det rigtigt eller forkert, da man kan mærke om man ’får fat’ omkring bækkenbundskuglerne eller ej. Knib musklerne sammen i 5-10 sekunder og hold pause i samme tidsinterval.

Bækkenbundskugler video guide

I nedenstående videoer kan du se både hvordan du træner med dine bækkenbundskugler og en test af nogle af de forskellige modeller der findes:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: