Brystklemmer

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen. Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil være fælles for langt størstedelen. Bryster og især brystvorter er én af de erogene zoner, der er værd at udforske, hvis man føler nydelse ved at blive rørt eller nusset hér. At bruge brystklemmer kan være både behageligt, stimulerende, men også smertefuldt i forskellige grader. Der findes mange forskellige brystklemmer på markedet, derfor bør man læse denne lille guide, før man køber de første og bedste.

 

 Populære brystklemmer

Elegante og pirrende klemmer til at sætte på brystvorterne eller andre intime steder
Justerbare Klemmer med Metalkugler
Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps kan justeres
Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps
sextreme brystkæde til pirrende fornemmelse
Sexstreme brystkæde med klemmer
Brystvorteklemmer med 4-trins vibration
bdsm legetøj til pirrende nydelse
Sportsheet halsbånd med brystklemmer
ræk sexlegetøj sørger for at dine eller din partners nipples bliver stimuleret
Fetish Fantasy Vibrerende Brystvorteklemmer
Doc Johnson kin brystvorteklemmer m. kæde
Ouch! Justerbare Brystklemmer er nemme at bruge
Ouch! Justerbare Brystklemmer i rustfri stål
rimba justerbare brystklemmer
Rimba Justerbare Brystklemmer i metal/plast

Er brystklemmer noget for mig?

Det første man skal gøre op med sig selv, er naturligvis om man ønsker at lede sig selv og sin partner ud på denne sti af forførende legetøj. Brystklemmer findes i mange størrelser og design, derfor kan de bruges forskelligt. Man skal naturligvis have en nysgerrighed og en lyst til at afprøve denne form for nydelse gennem mere eller mindre intens smerte, før man blot køber løs. Nyder man at ens brystvorter bliver nulret, nusset, klemt og nappet i under forspil og sex kan man dog trygt forsøge sig med en eller flere typer af brystklemmer, der findes på markedet.

Hvordan virker brystklemmer?

Brystklemmer vil ved brug afskære selve brystvorten fra ny blodtilførsel, hvilket vil sige, at det blod der allerede er strømmet ud til nerveenderne, vil blive dér. Dette vil øge følsomheden i brystvorten og resten af brystet, da man kan mærke blodet suse i kroppen for at komme til det sted, der er ’lukket af’. Når brystklemmerne fjernes efter noget tid vil blodet igen strømme ud til yderhuden og nerverne, hvilket vil udløse en smerte, der stimulerer nydelses- og lystcentrene i hjernen. Som tommelfingerregel kan man huske på, at jo større klemmeflade en brystklemme har, jo mindre intens bliver smerten.

Hvilke skal jeg starte med?

Ovenstående tommelfingerregel er god at have in mente, når man er på udkig efter sit første sæt brystklemmer, da man bør starte med en mindre intens smerte, hvis ikke man er vant til sm lege i soveværelset. Man må ikke lade sig skræmme af designet af de forskellige brystklemmer, men derimod huske at dem, der virker store og ’farlige’ oftest er dem, der udløser den mindste smerte. Ønsker man at kunne eksperimentere fra starten, men ikke vil bruge mange hundrede kroner, kan man starte med nogle justerbare bryst- og skamlæbeklemmer, med stor klemmeflade.

Brystklemmer med eller uden kæder?

Markedet er kæmpestort på dette område, derfor kan man hurtigt blive forvirret og tilnærmelsesvist skræmt af det store udvalg. Ofte vil forskellige hjemmesider liste deres bestsellere først, hvilket oftest er brystklemmer med kæder. Forskellen på almindelige solo brystklemmer og dém med kæder, er naturligvis at ens partner hér får en klar fordel overfor ens smertetærskel. Når man bevæger sig ud den spændende verden af sm-udstyr og lege, bør man altid aftale et stopord med sin partner, da det kan være svært at høre forskel på nydelse og uudholdelig smerte. Brystklemmer med kæder er ideelle, hvis man førhen har forsøgt sig med brystklemmer eller andre former for sm legetøj, så man på forhånd kender sin smertetærskel. Ens partner kan i forbindelse med forspil, samleje eller slave-relaterede fantasier, trække i kæden og derved forøge trykket på brystvorten, således at smerten intensiveres yderligere, hvilket stimulerer lystcentre i hjernen.

Brystklemmer med lod/vibrator, sugekopper og brystvorte strækker – tør jeg virkelig det?

Der er næsten ingen grænser for ens fantasi, når først man bevæger sig ud i markedet for sexlegetøj til at pirre, klemme og trække alle de steder, hvor smerte er ens ven. Har man forsøgt sig med brystklemmer og nydt disse, kan man med fordel bevæge sig videre til de lidt mere udfordrende spektre af sortimentet. Brystklemmer med lodder eller vibrator giver naturligvis samme følelse som almindelige brystklemmer, dog blot mere intenst både i forbindelse med følsomhed og smerte. Sugekopper fungerer på nogenlunde samme måde som brystklemmer, her suges blodet ud i spidsen af brystvorten, hvilket giver intens følsomhed og let smerte, når denne slipper sit tag. En brystvortestrækker hører under dét man i fagsprog kalder ’japanske brystklemmer’, som giver stor og intens smerte, men også ligeså fyldestgørende nydelse. Mange af disse kan også bruges andre steder på kroppen, så det er bare med at prøve dig frem. Er man til de mere smertefulde sex spil kan man også overveje at kigge på enten et kyskhedsbælte, gagball m.m.

Eksempel på brystklemmer (video)

I videoen her (på engelsk) får du en gennemgang af et par brystklemmer fra Fifty Shades of Grey:


Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

hofteholdere

Hofteholdere

Hofteholder er et ord som mange tænker på i kontekst med mere gammeldags traditioner og tøjmode. Dog er disse holdere ikke så umoderne som mange

Læs nu »
politi kostume test med frække uniformer

Politi kostumer

Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et fræk kostume være med til at gøre legen meget sjovere og frækkere. Her kan du vælge

Læs nu »
brystklemmer

Brystklemmer

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen. Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil

Læs nu »