Frækt / sexet lingeri og undertøj

Frækt lingeri og lingeri af mere sexet karakter har været på markedet i flere århundreder, startende med korsætter tilbage i 16- og 17-hundredetallet. Siden da har markedet udviklet sig både i forbindelse med stoftyper, stilarter, design og prisklasser.

Derfor kan det nu være problematisk at finde det helt rette lingeri, hvis ikke man har en idé om, hvad man bør gå efter. Man siger at kærlighed gør blind, men frækt lingeri skal ikke kun ses. Det skal også føles og ikke mindst afgive en følelse af rå, indre velvære og sensualitet, der fremmer selvværd og sexlyst.

Hvilken type frækt lingeri skal jeg købe?

Det første man skal tænke over, når man er på jagt efter nyt lingeri er naturligvis ens egen stil, ens hensigter samt ens kropstype. Det nytter ikke at forsøge at klemme sig ned i lingeri, der er for småt eller ikke komplimenterer ens krop. Frækt lingeri dækker over en lang række af varer, lige fra g-strenge til chemiser. Man kan altid starte i det små med en yndig og fræk chemise, der kun lige dækker ens nyindkøbte g-strengstrusser af sort blonde. Sort undertøj har altid været en usagt indbydelse til leg på sengekanten.

Kan jeg købe frækt lingeri i plus sizes?

De mange muligheder for frækt lingeri gør, at man som kvinde kan finde lige præcis dén form for lingeri, man ønsker og i den størrelse man har brug for. Om man er XS eller XXXL spiller ingen rolle, da man blot skal have målebåndet parat, når man bestiller sit nye, sexede lingeri hjem.

Det vigtigste man skal kende før man køber frækt lingeri i større størrelser, er sine bryst-, hofte og taljemål, da disse oftest er listet på hjemmesiderne.

Dernæst kan man med fordel kende sin BH-størrelse, da denne har betydning i forhold til at købe corsager, chemiser og naturligvis BH-sæt, når man leder efter lingeri.

Sexet lingeri med eller uden blonder – hvad skal jeg købe?

Man kan som regel ikke komme udenom blonder, når man kigger på frækt undertøj og andre former for lingeri. Blonder er én af de ting, der i mange århundreder har været ligestillet med noget uartigt, feminint og forførende.

Man kan naturligvis også købe lingeri uden blonder. I stedet har man muligheder såsom læder, latex eller andre tekstiler, der vil indhylle ens krop og former på en utrolig intim og fræk måde. Igen handler det om at forføre sin partner med det man køber, og naturligvis selv føle sig sexet og komfortabel i det nye lingeri man vælger.

Hvad får jeg ud af at købe frækt undertøj?

Dét man får ved at købe denne slags undertøj til sig selv er ikke kun dét, at man får noget behageligt at have på, som man kan føle sig sexet i. For nogle kvinder er det et statement i sig selv, at man ved at man har noget uartigt og lækkert liggende i undertøjsskuffen, som man kan vælge at tage på eller ej. Når man ifører sig det frække undertøj får man straks en følelse af indre velvære, der styres af en indre drift om at være smuk, intens og intim på én og samme tid – det er som at tage et sexet kostume på.

Hvis jeg vil købe et komplet sæt sexet lingeri, hvad skal jeg så vælge?

Lingeri er en betegnelse for en masse af de frækkere beklædningsgenstande, man kan have på som kvinde (og mand). Et komplet sæt af sexet lingeri kan f.eks. bestå af en bh- og trussesæt, en matchende hofteholder og selvsiddende strømper.

Dog finder man også ting såsom corsager og chemiser i denne kategori, hvilket kan bruges i kombination med et par frække trusser. Hvad man køber er naturligvis helt op til en selv, det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan man kan mixe og matche de elementer man finder sexede.

Vil jeg føle mig mere fræk og feminin hvis jeg køber sexet lingeri?

For mange kvinder kan hverdagen hurtigt gå op i vaner, husholdning og ensformighed. Derfor kan man også blive træt og ked af ens tøj og ens personlige stil, hvilket kan føre til tanker omkring essensen af ens feminisme og sexappeal.

Sexet lingeri er én af de muligheder man har som kvinde for at finde sin indre vildkat frem igen. Når først man smyger lækkert undertøj eller tilbehør på kroppen, vil man straks se det glimt i øjet man har savnet. Køb af lingeri kan også være en af de ting man diskret opfordrer sin partner til at gøre, da en gave der får én til at føle sig mere sexet, kan sætte nyt liv i et sexliv, der kører på pumperne og vanen.

Hvordan ved jeg som mand, hvad jeg skal købe af sexet undertøj til min partner?

Mange mænd er igen begyndt at vende næsen mod lingeriforretninger og online webshops for at finde noget, de kan forkæle deres kvinde med. Dog kan det være meget svært for en mand at finde det helt rigtige. Da størrelser varierer og man derfor ikke kan vide sig sikker, ved blot at købe noget sexet undertøj tilsvarende den størrelse hun har i forvejen. Skal man være helt sikker på at man køber det rigtige, kan man give hende nogle forslag om hvad hun kunne tænke sig og derefter vælge uden hun ved det – måske endda flere sæt så hun kan gå model for dig i soveværelset.

Hvis kærlighed gør blind – hvorfor skal jeg så købe frækt undertøj?

Et gammelt ordsprog siger, at kærlighed gør blind, men hvorfor er det så, at så mange mænd og kvinder bruger bunkevis af penge på at købe frækt undertøj? Dette skyldes førnævnte stereotyper, styret af miljøer og omgivelser, fantasier og drømme. Sexet undertøj med blonder, nitter eller små knapper og hægter, skal dog ikke kun ses, men kan i dén grad også føles. Denne type undertøj gør sig derfor unikt i forbindelse med lege i soveværelset, hvor ens partner har bind for øjnene og derfor må føle sig frem før kunstværket afsløres.

Kan man som mand købe frækt lingeri til sin kæreste, kone eller elskerinde?

At købe frækt lingeri til kvinder er noget mange mænd frygter og dog alligevel ofte har en trang til at gøre.  De mange størrelser, stilarter og mål forvirrer selv den mest matematiske mand. Derfor bør man altid søge hjælp og vejledning, hvis man ønsker at købe sexede lingeri til sin partner.

Det første råd man som mand kan følge i denne situation, er naturligvis at undersøge kvindens størrelser. Spørg hende endelig ikke direkte, men kig i hendes undertøjsskuffe i smug og notér BH-, og trussestørrelser.

Et andet råd er altid at sørge for at gå en størrelse ned i trusser, hvis man er i tvivl under købet. En for stor trusse kan ødelægge stemningen på den mest frygtelige vis, det samme gælder en BH-størrelse. Forskellige mærker af lingeri har forskellige størrelser, husk derfor byttemærke eller returgarantien.

Hvilke former for lingeri findes der – er det hele kun til seksuelt brug?

Som tidligere nævnt findes der mange forskellige former for lingeri, dog er det ikke dem alle der er designet til at blive brugt i intime atmosfærer og i forbindelse med soveværelsets kinky lege. Hofteholdere og selvsiddende strømper er blot nogle af de ting, der hører under denne kategori af undertøj og tilbehør, der ikke nødvendigvis behøver at medføre en seksuel akt.

Disse kan sagtens bruges i det daglige, hvis man ønsker at føle sig feminin og stilet under arbejdstøjet. Lingeri handler om hvordan man ser sig selv og hvilken udstråling man udtrykker, denne kan dog kun komme til syne, hvis man selv føler sig sexet eller feminin i sit nye undertøj.

Lingeri til mænd – er det overhovedet et populært køb?

Hvis man som mand ønsker at skifte de kedelige bomuldsboxere ud med en lækker blondetrusse, er der mange muligheder på markedet. Det kan sagtens betale sig at undersøge ens mange muligheder, da ingen leverandør er ens, hvorfor stilarter, priser, kvaliteter og ikke mindst designs vil være forskellige.

Mange mænd nyder at iføre sig en feminin trusse eller andet lingeri, ikke udelukkende seksualitet, men også grundet fantasier omkring feminisme og dominans. Er man ude efter en sjov eller lidt skæv gaveidé kan lingeri til mænd være svaret på ens bønner, da man oftest vil give både modtageren og andre tilstedeværende et godt grin, hvis ikke gaven falder i god jord.

Har de forskellige lingerifarver nogen betydning, hvad passer bedst til mig?

Før i tiden sagde man om kvinder, at sort lingeri var ensbetydende med at de var villige til noget ekstra frækt og uartigt i sengen. I dag er det stadig den sorte farve, der dominerer markedet for undertøj og diverse tilbehør, dog kan man også få lingeri i alle de farver og endda mønstre man kunne ønske sig.

For at man kan føle sig sexet og lækker i sit nyindkøbte lingeri skal man naturligvis finde noget, der matcher ens personlige stil og hudtone. Er man meget lys i huden vil hvidt undertøj blende med hudtonen på samme måde som sort vil det til en mørkere tone. Hvis man bruger mange penge på sexet lingeri, er det synd og skam, hvis dette falder ind med ens hudtone, prøv derfor at købe noget rødt, leopardplettet eller andet, der fremhæver undertøjet og dine former.

Hvilken kvalitet af frækt lingeri skal jeg gå efter?

Ligesom der findes forskellige mærker, stoftyper, priser og designs på markedet for frækt lingeri, findes der også forskellige kvaliteter. Nogle ønsker at købe lingeri, der holder i mange år, hvorimod andre ønsker lingeri, der ikke koster en bondegård og derfor godt må gå i stykker første gang det bruges.

Når man køber sit første sæt, er det dog oftest, at man ønsker at dette skal være af god kvalitet. Således at det føles fjerlet at have mod huden og derved øger ophidselsen af at være ’klædt ud’ til noget frækt.

Hvilke klassiske former for frækt lingeri bliver oftest købt – hvad er sikre vindere for mig?

Med denne type af undertøj er det ikke meningen, at man skal dække det til med flere lag tøj, derfor finder man oftest undertøj såsom BH-sæt, corsager eller chemiser med masser af blonde i denne kategori af det mest købte.

Ønsker man noget rigtig frækt undertøj og tilbehør, er hofteholdere og selvsiddende strømper også en del af de mest købte elementer. Man skal købe dét, der tænder én. Det sæt undertøj eller tilbehør, der hele tiden drager øjnene tilbage og som kan man se sig selv i.

Mere inspiration til frækt lingeri

I nedenstående videoer kan du finde mere inspiration til frækt lingeri, både lingeri til store piger og til hvordan du kan bære det uden at rødme.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

kondomer

Kondomer

Kondomer er én af de ting man ikke rigtig snakker om herhjemme i Danmark. Langt de fleste ved hvad det er samt hvad og hvorfor

Læs nu »
slikkelapper

Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til

Læs nu »
tenga æg

Tenga Æg

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj på markedet. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal købe for at få en

Læs nu »
penisforlængere

Penisforlænger

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget,

Læs nu »
selvsiddende strømper

Selvsiddende Strømper

Ser man blot 20-30 år tilbage i tiden, var det ikke de selvsiddende strømper, der dominerede markedet for, hvad kvinder havde på under kjolerne. Dog

Læs nu »
buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå man kan udfordre sin egen seksualitet samt både egne og sin partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »
pocketpussy

Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle

Læs nu »
massageolie

Massageolie

Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde en god og billig massageolie, dog vil disse oftest være til almindelig brug i

Læs nu »
lolita dukke

Lolita dukke

Ser man tilbage i tiden, er lolita dukker en af de typer sexlegetøj, der har været længst tid på markedet. Dog er der sket en

Læs nu »