jule lingeri der kan gøre julen mere hyggelig

Julen med sine mange traditioner som pakkekalender, adventsgaver, julepynt, gløgg, julegaver og andet, er en ganske dejlig tid. Her er det sværeste ofte at finde på julegaverne. Og det gør sig især gældende, hvis du skal overraske kæresten/partner eller anden med jule lingeri.

Hvordan du giver lingeri i gave til hende er noget, som især mange mænd kan skrive under på, er en svær opgave. Du skal ikke købe for småt eller for stort, for så kan du komme til at støde eventuelle komplekser omkring bagdelen, bryster og andet, som nogen har. Helt ligesom stilen ofte kan være skudt helt ved siden af hvis du vælger den frække sex kostume og hun er mere til det noble.

Omkring jul er rødt undertøj dog i højsædet som det sexet undertøj. Det kan være lidt besynderligt, for hvorfor er rødt undertøj ikke det mest sælgende de andre elleve måneder af året? Det kan du læse en sjov betragtning af på kommunikationsforum.dk her.

Hvis du søger inspiration indenfor frække lingeri sæt til julen i både rød, sort og andre nuancer, finder du her forskellige lækre sæt til dig, hende eller jer.

Rimba blonde body sæt med g-streng og strømper som det perfekte sæt til at overraske og forføre kæresten; Eller måske det er sættet, som du ønsker at hun skal have i gave til jul?

Sexet body i blonde med fræk g-streng og strømpeholdere i klassisk rød julefarve. Bodyen der snøres foran, kommer i to forskellige størrelser og fremstillet i 90% nylon og 10% spandex.

Renè Rofè Ornate blonde hofteholder sæt

Sort hofteholder sæt fra Renè Rofè i det forførende snit med BH i blonde, åben g-streng og hofteholder der smyger sig om hoften.

Et frækt sæt hvor der skal tilkøbes selvsiddende strømper til de fire justerbare stropper i hofteholderen. Og måske kombineres et par pumps på fødderne.

Hofteholderen har tre hægter bagpå, der kan justeres til bedre pasform. BH’en har et sødt og frækt snit med to blonde skåle i fint blomster mønster.

Cotelli Strip BH & hofteholder sæt

Frækt rødt sæt til julen fra Cotelli. Bh og hofteholder sættet er i den pikante stil der indbyder til romantisk sjov i julen.

Du får hofteholder og g-streng i èt, hvor blonder dækker de intime dele. Og transparent nylon til det forførende snit sammen med strømpestropper der er justerbare og aftagelige. BH’en er en hylde-BH der støtter og former barmen.

Rød Baci Strappy åben BH sæt

Lingeri til julen bliver ofte i den røde farve, og her kan dette sexet sæt fra Baci måske være det overraskende lingeri til at fyre op under kedlerne i soveværelset.

Du får en åben peekaboo BH og fræk g-streng der ikke overlader meget til fantasien. Et åben sæt der ikke pakker ”tingene” væk, hvor BH skålene består af små stropper med søde sløjfer. Gør sættet endnu frække med bodystocking og høje hæle.

Hvid sæt i blonde

køb det hvide lingeri i feminin udtryk

Sødt og frækt lingeri kommer i alle farver, og måske den hvide farver klæder dig/hende godt? Her kan du give dette billige lingeri med blonde.

Du får et blød BH uden bøjle i blonde og justerbare skulderstropper. Trussen er med lav talje og højt skåret bagpå. Materialet er blonde i et sødt sæt.

Rød Fever Sweet Dream Badydoll sæt

Rød babydoll sæt til at sætte fut under mistelten med din partner eller kæreste. Romantisk sæt fra Fever der kan gøres mere pikant med røde strømper til.

Materialet er i blød kvalitet med transparent rødt mesh der falder sensuelt over kroppen. G-strengen er i rød blonde og foret i kilen. BH’en er også i blonde med to røde satinsløjfer øverst.

Private Present jule lingeri

Jule lingeri fra Private Present med en lille rød kjole i strækbart materiale.

Fræk undertøj/kostume til julen som du kan kombinerer med stay-up strømper eller måske netstrømper sammen med aftagelige strømpeholdere der er på sættet. Den lille fine kjole er i transparent materiale med hvid imiteret pelskant.

Hvis du vil fyre op under julen, er dette sæt måske den perfekte frække gave.

Obsessive Emperita hofteholder sæt

Sort Obsessive Emperita hofteholder sæt i det frække snit. Sættet er i en blød kvalitet der føles dejligt på kroppen. BH’en er i et mix af blonder og brokade mønster i velour. Modellen har en dyb udskæring og kommer med justerbare stropper.

Hofteholderen har også blonde og samme smukke mønster som BH’en. Kombinerer sættet med selvsiddende sorte strømper.

Rød Baci Open Cup Chemise

Rød chemise sæt til den forførende jul. Sættet fra Baci byder på femine detaljer med chemise i rød, transparent kvalitet der både pirrer og forfører.

Chemisen har røde blonder ved Bh-skålene og forneden. Ryggen er åben til at skabe det sensuelle snit. G-strengen er i transparent nylon. Kombinerer sættet med selvsiddende nylonstrømper der matcher den røde farve og dig.

Royalblå Alexandra lingeri sæt

Forførende royalblå lingeri med satin top og blonde trusser. Du finder det feminine sæt i royalblå eller hvid farve alt efter smag.

Toppen er todelt med blonde foroven og bund i delikat satin materiale. Trusserne er lavet af elastiske blonder og giver det frække snit der lægger op til leg i soveværelset. Helt ligesom Change, Femilet m.m. får du det søde, feminine og høje kvalitet med dette Alexandra sæt.

 
 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

fleshlight

Fleshlight

Der findes mange måder at finde nydelse på når man er alene. I mange år har fleshlights været det mest købte og brugte onaniprodukt på

Læs nu »
større pik

Større Pik

Emnet om en stor pik har altid været tabubelagt for mænd i alle aldre. Dog findes der en lang række muligheder på markedet, hvis man

Læs nu »
kondomer

Kondomer

Kondomer er én af de ting man ikke rigtig snakker om herhjemme i Danmark. Langt de fleste ved hvad det er samt hvad og hvorfor

Læs nu »