Selvsiddende Strømper

Ser man blot 20-30 år tilbage i tiden, var det ikke de selvsiddende strømper, der dominerede markedet for, hvad kvinder havde på under kjolerne. Dog er det blevet mere udbredt og feminint, hvis man i dag ifører sig disse kontra en traditionel strømpebuks. Dette, hovedsageligt fordi de både føles bedre mod huden samt ser frækkere ud i en kjole med høj slids. Man skal naturligvis købe et, eller flere, par der passer ind i ens øvrige garderobe, det nytter ikke noget at købe dem i farve eller mønstre, der kolliderer med ens daglig stil.

tilbud på alle thigh-high strømper
Blomster blonder top nylonstrømper
Cottelli Selvsiddende Strømper m. Blondekant
køb de sexet selvsiddende strømper
Leg Avenue strømper m. blondekant
Hvide strømper med blondekant
Selvsiddende strømper med snøremønstre og "sløjfer"
Selvsiddende strømper med snøremønstre
køb sexede selvsiddende strømper med blondekant i rød
Cottelli Selvsiddende Strømper med Blonde Kant
Cotelli Collection selvsiddende strømper
hold-ups i wetlook fra Fever
Fever Wetlook Hold-Ups Strømper
thigh-high netstrømper i sort
køb hvide, sexede selvsiddende strømper med blondekant
Cottelli Selvsiddende Strømper med Blondekant Hvid
Thigh high Triple Stripe nylonstrømper
Sorte NylonStrømper med rød sløjfe giver din ben et Sexet look
Sorte NylonStrømper med rød sløjfe

Kan man kun købe selvsiddende strømper i ’one-size’?

Når man køber selvsiddende strømper, er det oftest i forbindelse med brug på kontoret eller til fester under en pæn knælang kjole. Dog er der også mange, der køber disse til mere intimt og frækt brug i forbindelse med udklædning i soveværelset eller feticher. Derfor er det vigtigt, at man finder nogle strømper, der passer til ens ben. Både i længde og bredde, således at man ikke ender med at føle sig som en snøret skinke. Eller at de glider ned af benet, fordi der ikke er lår nok til at holde dem på plads. I mange af de online webshops har man mulighed for at købe disse strømper i flere forskellige størrelser, der strækker sig fra XS-4XL, hvorfor der altid er noget til enhver størrelse.

Selvsiddende strømper – kan jeg købe nogen uden blonder?

Som med mange andre produkter, der trækker tankerne lidt i uartige baner, findes selvsiddende strømper primært i varianter med blonder. Enten som kant eller som hel strømpe. Er man dog ikke til blonder, eller hvis man blot ikke ønsker at købe strømper, der alle skal være til frækt og intimt brug. Så er det muligt at finde nogle, der ikke har blondekant. Det er også muligt at finde disse strømper i andre tekstiltyper, såsom spandex, læder eller latex, hvis man ønsker en mere punket stil eller blot ønsker at tilføre ekstra krydderier til soveværelsets lege. Her er der også mange der vælger hofteholdere eller noget sexet undertøj som alternativ.

Hvor køber jeg selvsiddende strømper af god kvalitet?

Man kan næsten finde denne strømpetype alle steder, dog findes de bedste kvaliteter på nettet. Hvor mulighederne også er større således at man kan købe de par, man finder bedst egnede til ens garderobe. Disse strømper findes i forskellige stofkvaliteter, typer og tykkelser. Derfor kan man med garanti finde nogle par, der kan bruges både sommer og vinter. Og ofte sparer man penge ved at købe flere par ad gangen. Når det kommer til kvalitet, der skal holde til mange ganges brug, bør man vælge en nylontykkelse, der er større end normalt. På denne måde kan strømpen tåle flere vaske samt at blive strakt og krøllet sammen oftere.

Jeg vil købe selvsiddende strømper til min partner – er det en god idé?

På trods af at denne form for strømper er meget sexede og burde være tilbehør til ethvert parforhold, er der kvinder, der ikke føler sig veltilpas i disse. Derfor bør man som mand træde varsomt, hvis man har en fantasi der skal udleves og denne kræver selvsiddende strømper. Har fruen allerede et par liggende i skuffen er der dog ingen problemer. I sådant tilfælde kan man bare købe løs af de mange forskellige typer, der findes på markedet. Har man mere specifikke ønsker i forbindelse med ens fantasi, skal man måske lige vende tanken med sin partner inden man kommer hjem med et par i latex eller læder.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »