Derfor Skal Du Købe Et Tenga Æg Som Dit Næste Onaniprodukt

tenga æg

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj på markedet. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal købe for at få en god, sjov eller spændende oplevelse fuld af fantasi og frække lyster. Tenga æg er Japans mest købte onaniprodukt til mænd, og det vinder også stort indpas hos de danske forbrugere. Dette onaniprodukt kan bruges både alene og sammen med sin partner. Dette køb vil med garanti give glæde og smil, hvis det bruges som par.

Kan man købe forskellige slags tenga æg?

Som udgangspunkt findes der op imod seks forskellige slags tenga æg på markedet. Med dette menes, at æggets indvendige vægge har forskellige overfladeteksturer, der hver især pirrer og tirrer én til nye højder. Dog findes der mange flere udvendige stile og designs, der gør det sjovt og spændende at afprøve forskellige æg til sin private, eller fælles, leg. Man kan købe de mange forskellige æg enkeltvist, dog anbefales det at man starter med den klassiske 6-pack med de mange varianter og afprøver disse for at finde sin favorit.

Findes tenga æg i forskellige størrelser – hvilke skal jeg købe?

Man kan ikke gå galt i byen når man køber dette onaniprodukt – det findes nemlig kun i få størrelser. Dog er det nærmest umuligt at købe et tenga æg, der ikke passer i størrelsen. Da de fleste kan strækkes helt op til 30 cm i længden og 15 cm i diameteren. Dette onaniprodukt ser lille ud, men man bør ikke fortvivle, da man selv styrer hvor meget det skal udvides under brug. Man bør dog ikke fingerlege med det på samme måde, som man gjorde den første gang man fik et kondom i hånden. Det trækker sig sjældent tilbage til original størrelse efter brug.

Kan man genbruge sit tenga æg eller skal jeg købe flere ad gangen?

Modsat langt de fleste onaniprodukter på markedet er dette et man bør sørge for at købe rigeligt af fra starten. Det anbefales nemlig ikke at genbruge sine tenga æg. Med forsigtig brug, en let rengøring med en mild sæbe eller decideret sexlegetøjsrengøringsmiddel, kan man dog godt genbruge det enkelte gange. Man kan sige at dette er en form for æg, der har en udløbsdato – datoen nås når man ikke længere har glæde ved at bruge produktet og det mister sin elasticitet. Ønsker du et onaniprodukt der holder i længere tid kan du i stedet kigge på en fleshlight eller en pocketpussy,

Jeg vil forkæle min mand – kan jeg købe et tenga æg som fræk gave?

Der er mange måder at forkæle sin partner på. Langt de fleste mænd nyder godt af en spiller eller en uskyldig håndtrold som forspil til sex – forkæl ham med en ny følelse næste gang. Man kan sagtens købe disse tenga æg og bruge dem som en gave. Prøv f.eks. pakken med seks varianter og pak den pænt ind eller smid dem over i en gammel æggebakke og nyd hans ansigtsudtryk når han åbner sin gave. Disse nydelsesæg til mænd er pakket ind individuelt og man skal derfor tage dem ud af den beskyttende indpakning før de kan bruges på penis.

Se videoerne nedenfor og lær mere om tenga æg

Tenga Æg til Mænd

Tenga Æg Hard

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden