Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle gør det. Nogle gange op til flere gange om dagen. Det kan dog blive kedeligt med højre hånd hver eneste gang. Derfor vælger mange at købe en pocketpussy, der gør onani sjovt og virkelighedsnært. Dette produktnavn er et begreb for en lang række af onani produkter, som mænd køber og bruger både i hjemmet og på farten. Perfekt hvis lysten er stor og man bare skal have taget trykket her og nu.

Topco Vulcan Ripe Mouth Onaniprodukt

Få det perfekte blowjob med Vulcan Ripe Mouth

ForhandlerTotalprisLæs mere
119,00 Til butik →

Pipedream Fill Her Up pocket pussy

Produktet slutter tæt omkring penis og giver en intens, stram følelse

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →
169,00 Til butik →

Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy

mr membr blød pussy til kommen

ForhandlerTotalprisLæs mere
79,00 Til butik →

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

onanioplevelse op med den frække Lucy Original Pussy Masturbator fra Mr. Membr

ForhandlerTotalprisLæs mere
159,00 Til butik →

Fleshlight Girls Jenna Haze

køb en fliesh light pocket pussy

ForhandlerTotalprisLæs mere
575,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Fleshlight Girls Angela White

køb Fleshlight Angela White Lotus Vagina og Maturbator

ForhandlerTotalprisLæs mere
589,00 Til butik →
599,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Fleshlight Girls Stoya Destroya

Fleshlight er designet og støbt efter pornostjernen Stoya

ForhandlerTotalprisLæs mere
449,00 Til butik →
449,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Fleshlight Girls Dillion Harper

Køb Dillion Harper pocket pussy

ForhandlerTotalprisLæs mere
589,00 Til butik →
599,00 Til butik →
599,00 Til butik →

My 1ST Virgin Pussy & Ass

My 1ST Virgin Pussy & Ass Med Realistisk Hud Vibrator & Fjernbetjening

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

Pipedream Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuck Hole

Onaniproduktet er fremstillet i ultra blødt og realistisk Fantaflesh

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →

Hvilke forskellige former for pocketpussy kan jeg købe?

Som før nævnt, findes der mange forskellige former for onaniprodukter til mænd inden for de kendte pockey pussies. De mest købte er fleshlights og tenga æg, der i udformning og design er små og nemme at opbevare og tage med sig, hvis man skal på herretur eller singleferie. Både fleshlights og tenga æg er efterudviklingen af andre onaniprodukter såsom sexdukker, der findes i mange forskellige udformninger og størrelser, men som ikke egner sig til at have med i lommen. Man kan dog få mange varianter af både fleshlights og tenga æg, hvorfor man med garanti altid kan finde og købe en pocket pussy, der matcher ens behov.

Tenga æg vs. fleshlight – hvilken skal jeg købe?

Tenga ægget er et af de nyere tiltag på markedet og fylder ingenting, de kan gemmes væk i en ankelsok, hvis man ønsker at tage dem med på ferie. Tenga æg til mænd består af en silikonebaseret rund skal, der trykkes om penishovedet. Hvorefter man kan massere i cirkulære bevægelser, eller strække den ned over penisskaftet så man får følelsen af at være omsluttet. Fleshlights derimod har en aflang form, placeret i et rør, med realistiske skamlæber, hvorfor man får den fulde fornemmelse af at have sex med en kvinde. Når man skal købe en pocketpussy skal man derfor tænke både på fremtidigt brug, den følelse man ønsker at opnå samt hvorvidt transport skal være en mulighed.

Hvor kan jeg købe en god pocket pussy?

Pockeypussies er efterhånden blevet så stor en del af markedet for sexlegetøj, at disse findes i alle butikker og webshops. Når man skal købe en god model, kan man derfor vælge at gå ned i den lokale sexshop, eller vælge en af de mange modeller, der er tilgængelige på de online sexwebshops. Når man køber et onaniprodukt, er det vigtigt, at man går efter den rette kvalitet. Man ønsker ikke at få forstyrret sine fantasier ved urealistisk materiale, dårlig pasform eller stivhed i materialet, da dette kan være smertefuldt. Så tag dig gerne god tid med at kigge udvalget igennem.

Skal jeg købe ekstra tilbehør til min pocketpussy?

De fleste pocketpussies er fremstillet i silikonebaseret materiale således at det føles glat, blødt og lækkert mod ens hud og penis. Ønsker man at bevare sin nyindkøbte pocketpussy i længere tid skal man dog passe godt på den og huske at rengøre den efter brug. Til dette findes der forskellige sæber og vådservietter, der er designet specielt til formålet. Glidecreme er også essentielt for den generelle følelse af at bruge sit produkt, da dette vil efterligne følelsen af en kvindes safter omkring ens penis og samtidig gøre penetrationen eller onanien lettere. På langt de fleste hjemmesider vil man blive foreslået ekstra tilbehør og plejeprodukter til ens onaniprodukt.

Bedst i test – det siger mænd om deres indkøbte pocketpussies

Når først man har købt en pocketpussy, kan man hurtigt forelsket sig i denne nye lækre metode at onanere på. Mange mænd udtaler om deres onaniprodukter, at de ikke længere kan forestille sig en hverdag uden, at de fortryder de ikke havde købt en pocketpussy længe før de gjorde samt at kvinder tilnærmelsesvist bliver overflødige. ”Med min pocketpussy kan jeg få taget trykket når jeg vil, den siger aldrig nej, har aldrig hovedpine og køber man dem med blowjobfunktion går man aldrig glip af ’bøf og blowjob dag’.” Gå ikke glip af fornemmelsen af en stram mis eller mund omkring din penis.

Se videoerne nedenfor og lær mere om pocketpussy

PocketPussy Anmeldelse

Sådan Laver Du Din Egen Pocket Pussy

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

corsage

Corsage / Korset

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige

Læs nu »
gagball

Gagballs

Sexlejetøj er efterhånden allemandseje. Flere og flere forbrugere køber flittigt ind af de mange forskellige typer af sexlegetøj, som der er på markedet i dag.

Læs nu »