Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme, og nyde sex er hvad det drejer sig om. Derfor anbefaler vi her på Romantik Guiden helt klart, at du altid har glidecreme med i sexlegen, og især hvis du bruger sexlegetøj eller søger de gode tips til at gå hele vejen med analsex.

Hvorfor den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme?

Glidecreme er dit gode værktøj helt ligesom frække kostumer som f.eks. en Baci sygeplejerske uniform, til at skabe en god intim leg i soveværelset. Det forøger den intense og intime seksuelle kontakt væsentligt.

Selvom du nok ved det, så giver glidecreme som ordet siger, at tingene bare glidere bedre under sexlegen. Og det gør sig gældende i alle aspekter, hvad end det er forspil eller direkte samleje.

Ved forspil kan du skabe den gode pirrende kontakt. Her er især brugen af det forskellige sexlegetøj som f.eks. vibratorer, med til at give en mere pirrende og intense fornemmelse sammen med glidecreme. Det gør sig også gældende til forspil med hænder, fingre og tunge der også bliver væsentlige mere lækkert med glidecreme.

Grunden til at glidecreme gør underværker for både alene og par leg er, at man ikke får den ubehagelige følelse af tør hud imod hud, der kan være ganske ubehagelig. Et godt eksempel er mandlig onani, hvor glidecreme forøger den seksuelle oplevelse tifoldigt og nok nærmere 100 foldigt fremfor uden brug med f.eks. den populære Fleshlight Pink Lady.

Der er en grund til at massører som lever at masserer nakke, skuldre og andre kropsdele, altid bruger olie som smørelse. Det gør netop at du kan glide henover kroppens hud ordenligt fremfor med en tør hud der giver den dårlige friktion. Helt det samme gør sig gældende under seksuel stimulans på kønsdele, hvor glidecreme giver den samme dejlige fornemmelse.

Hvor og hvilket slags glidecreme?

Nu du jo nok har forstået hvorfor man skal bruge glidecreme til den seksuelle nydelse, så er det jo også rart at vide hvor man skal bruge det, selvom det faktisk allerede er sagt. Hav altid noget glidecreme ved sengebordet eller i badeværelses skabet. Så slipper du hvis du er kvinde, for at have problemet med at være våd nok, hvilket ofte kan være lidt af en håndbremse i nydelse.

Der findes tre forskellige slags udgaver af glidecremer, hvor du kan købe i silikonebaseret, vandbaseret og oliebaseret. De er stort set ens i konsistens, men der er dog forskelle i brug.

En silikonebaseret glidecreme vil glide længere end f.eks. den vandbaseret, hvilket skyldes at silikone glidecreme ligger sig som en hinde på slimhinden, hvorimod den vandbaseret optages i slimhinden. Det betyder at den silikonebaseret glidecreme holder længere fremfor den vandbaseret.

Hvis du bruger sexlegetøj eller kondom, så er det yderst vigtigt, at du bruger vandbaseret og ikke de to andre slags glidecremer.  Det skyldes at, olie- og silikonebaseret glidecremer kan beskadige legetøjet og kondom, da de kan trække ftalater ud under brug.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

vibrator

Vibrator

Når man er på udkig efter en ny vibrator til samlingen, findes disse i en lang række af designs, materialer og forskellige vibrationsfunktioner. Derfor kan

Læs nu »
selvsiddende strømper

Selvsiddende Strømper

Ser man blot 20-30 år tilbage i tiden, var det ikke de selvsiddende strømper, der dominerede markedet for, hvad kvinder havde på under kjolerne. Dog

Læs nu »
kyskhedsbælte

Kyskhedsbælter

Historien bag kyskhedsbælter har deres rødder i renæssancen, hvor især herremænd brugte disse i forsøget på at beskytte deres døtres dyd og jomfruelighed. Bæltet her

Læs nu »
dildoer

Dildoer

Markedet for dildoer er kæmpestort og udvides hvert år med nye modeller, størrelser, kvaliteter og funktioner. Derfor kan du læne sig op af anmeldelserne og

Læs nu »
kæmpedildo

Kæmpedildoer

Hvis man ønsker at købe en dildo, der stikker ud af kontekst og som giver orgasmer bare ved tanken om at mærke den i sig

Læs nu »
hofteholdere

Hofteholdere

Hofteholder er et ord som mange tænker på i kontekst med mere gammeldags traditioner og tøjmode. Dog er disse holdere ikke så umoderne som mange

Læs nu »