Wellness ophold i jylland – 5 lækre steder du/i kan slappe fuldstændig af

Wellness ophold i Jylland? Hvis du trænger til et afbræk i den stresset hverdag, og måske ønsker at slappe helt af med forkælelse for krop og sind, så er et spaophold den perfekte ide. Wellness kan også være en af de romantiske oplevelser du kan have sammen med din kæreste eller partner, hvor i sammen som par kan nyde forkælelse og romantik.
Det kan du heldigvis opnå mange steder, og her på Romantik Guiden har vi samlet et udvalg af lækre wellness steder i Jylland der kan være perfekt til kærestepar eller måske bare gode veninder/venner der skal nyde livet sammen.

Himmerland Golf & Spa resort

slap af på det flotte spabad sted i Himmerland

Ved Farsø finder du Himmerland Golf & Spa Resort, der ikke bare er golf, men i lige så stor udstrækning et lækkert og top professionelt spa sted.
Du finder et dejligt sted til velvære og afslapning. Her finder du relax område, bassin, dampbad, spa-bar, finsk sauna, biosauna, udendørs spabad og meget andet, der giver den dejlige velvære.
Lækre omgivelser til par og venner der trænger til at trække stikket og komme væk fra hverdagens stress.

Find opholdet ved Nordic Spa Himmerland her

Hotel Thinggaard & Sydthy kurbad

køb et lækkert wellness ophold på Thinggaard

I Thy finder du det lækre Sydthy Kurbad. Her kan det måske være det perfekte sted til at få ladet batterierne op med afslapning og næring til sjælen.
Et perfekt sted at slappe af med en god veninde eller kæreste, hvor du finder masser af lækre behandlinger og muligheder med massagebassiner, saunaer, udendørs boblebade med mere.
Få et ophold med overnatning, morgenbuffet, 2-retter middag og selvfølgelig adgang til det afslappende kurbad.

Læs mere om det lækre ophold  i Thy lige her

Struer Grand Hotel & Kurbad Limfjorden

køb spa og wellness ophold i Vestjylland

I Struer finder du det 900 m2 store wellness og spa center. Wellness direkte ved vandet, da det er beliggende på havnen i Struer.
Hvorfor ikke afslapning og afstresning i unikke omgivelser, hvor lys, vand og lyd spiller sammen.
Du kan afstresse med hot stone, tyrkisk bad, vandbassiner, dampbade, massage, aromabade, bodyscrup og andre lækre ting for krop og sjæl.

Find wellness opholdet på Struer Grand Hotel her

Romulus Skallerup Klit

søg skallerup som et lækkert weekendophold

Kombinerer et weekendophold i ferie bolig med wellness i Skallerup Klit.
Et lækkert ophold til at stresse af, hvor du eller i kan nyde livet i de romerske bade med varme dampe i Romulus spa & wellnessafdeling.
Book et feriehus i Skallerup Klit og brug adgangen til wellness stedet Romulus. Her finder du mange lækre wellness aktiviteter, der er bygget op på de romerske bade med kampestensvægge, søjler og rislende fontæner.

Find Romulus opholdet lige her

Lübker Golf Resort Djursland

Ligesom med Himmerland Golf Resort, så finder du også wellness på Djursland Golf Resort.
Her finder du nemlig et 3500 m2 sort wellnesscenter, Lübker Square, med subtropisk bad og badeland. Det er velegnet både til det romantiske weekendophold i Jylland for par, som ganske dejlig weekend for hele familien.
Bliv forkælet og hav det sjovt samtidig, er, hvad du kan finde på Djursland.

Find ophold ved Lübker lige her

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

magic wand

Magic Wand

I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang. Dengang var den primært tænkt at skulle give kropsmassage og lindre smertende og ømme

Læs nu »
frække kjoler

Frække kjoler

Enhver kvinde støder på et tidspunkt i sit liv på dét forbehold at hun ikke længere føler, at hun er sexet nok for sin partner,

Læs nu »
buttplug

Buttplugs

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser. Ét af de mest populære former for

Læs nu »
we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »