Weekendophold i Flensborg – Ideer til det afslappende ophold

Weekendophold i Flensborg sammen med din kæreste eller partner?
Flensborg der ligger lige ved den dansk tysk grænse, er en by på ca. størrelse med Esbjerg, selvom indbyggertal bliver talt lidt forskelligt i vores to lande. Her finder du hygge på mange forskellige måder, som er ideelt at tilbringe en weekend i sammen med den man elsker.
Du finder mange muligheder for ophold i Flensborg. I centrum finder du den lange og hyggelige gågåde der byder på et stort udvalg af små og store butikker, som kan være ganske hyggeligt, nu det er et anderledes udvalg en typisk dansk by. I byen er der markeder på gågaden hele året rundt, hvor især julemarkedet er et besøg værd.
Fjorden og havnen er et flot sted at slappe helt af, hvor især Glücksburg byder på de smukke, afslappende og romantiske omgivelser med skov og fjord.
Her på Romantikguiden har vi samlet et udvalg af forskellige steder i og omkring Flensburg, som kunne danne base for jeres ophold sammen her.

Best Western Hotel des Nordens

book weekendophold på Hotel des Nordens FlensburgHvis du vil bo lige ved Kruså grænse, så kan i booke ind på Hotel des Nordens der kun koster omkring 600 kr. for en overnatning.
Hotellet ligger 7 km. nord for Flensburg centrum og er placeret ovenpå en af de tyske grænsebutikker. Hotel des Nordens er med i Best Western kæden der byder på rene rummelige værelser, lækker morgenmad og tysk grundighed. Restauranten Rôtisserie byder på et innovativt køkken og god service.
Du finder også lækre afslappende muligheder som inden- og udendørs swimmingpool som er opvarmet til 30 grader, eller slappe af i sauna, dampbad eller spa-bad.
Et godt og billig valg til at skabe et romantisk weekendophold i Nordtyskland, og nok det tætteste mulige du kommer på Danmark.

5 stjernet Alter Meierhof

Ned til Flensborg Fjord finder du det eksklusive Hotel Alter Meierhof som bryster sig med at være et 5 stjernet hotel. Et lækkert hotel der byder på gratis parkering, intime og hyggelige værelser, top service og flot spa-område med udsigt over den smukke fjord.
Du kan vælge en oplevelse som Orient Deluxe på Alter Meierhof, eller booke dit eget besøg ved hjælp af Booking.com, hvor du finder den dag aktuelle pris.
Wellness ophold er det perfekte valg til at få stresset helt af og måske forny gnisten i forholdet. spa området ved Alter Meierhof er ikke kæmpe stort, men luksuriøst og hyggeligt hvor du kan svømme udenfor og nyde den smukke udsigt udover Flensborg fjord.

Strandhotel Glücksburg

få den romantiske weekend i Flensborg
Et alternativ til det eksklusive ophold i Flensborg, kunne være det lækre Strandhotel Glücksburg lige udenfor byen i de smukke natur omgivelser. Strandhotellet ligger logisk nok, lige ned til stranden. I godt vejr er det et lækkert og afslappende sted, hvor man slapper helt af med det smukke rolige vand og udsigten over til Danmark på den anden side af fjorden.
Hotellet er dejlig indrettet og med udsigt udover fjorden, vil bare gøre oplevelsen tifoldigt bedre. Et dejlig sted hvor i kan nyde en lækker morgenbuffet, brunch og så ellers oplevelser i området. Glückburg byder nemlig på et ret romantisk slot, Glücksburg Slot som absolut er et besøg værd som kærester eller gode veninder. Eftermiddagen kan bruges til shopping i centrum, og ellers kan der slappes af på det lille wellness område som strandhotellet også byder på.

Arcadia Hotel Flensburg i centrum

få en hyggelig veninde weekend i Flensborg
Hvis i hellere vil bo i centrum af byen, så kunne Arcadia Hotel Flensburg måse være en mulighed.
Hotellet er tæt på gågaden og ligger direkte ud til marinaen, så der er mulighed både for at besøge havnen eller i byen på shoppetur.
Hotellet som sådan er rent og pænt, men ikke eksklusivt som Glücksburg eller Alter Meierhof, hvor fordelen er prisen og så at hotellet ligger super centralt, hvor der dog skal bruges p-hus til parkering.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

dildoer

Dildo

Markedet for dildoer er kæmpestort og udvides hvert år med nye modeller, størrelser, kvaliteter og funktioner. Derfor kan du læne sig op af anmeldelserne og

Læs nu »
latextøj

Latextøj

I de senere år er det blevet mere moderne at lytte til sine indre fantasier, lyster og feticher. Derfor er latextøj blevet mere populært i

Læs nu »
analdildo

Analdildo

En analdildo er for dig, som har frække lyster i form af anal penetration og stimulation. Dildoen er lige dét større end en analplug eller

Læs nu »