Wake-Up Vibe vækkeurs vibrator – Den perfekte morgen for kvinder

Hvis du leder efter den anderledes vibrator til at nå de seksuelle højder, så kan du bruge Wake-Up Vibe vækkeurs vibrator til at få den super gode start på dagen.
Denne vibrator er nemlig intet mindre end et vækkeur og vibrator i et og samme legetøj, der kan give det sjove sexliv på højde med f.eks. det fjernbetjente Sinful vibrator æg.

Hvad og hvordan med Wake-up Vibe vibrator?

Denne vibrator er vækkeuret du skal stille om aftenen, og så bliver du vækket med… stimulering til at få en dejlig orgasme.
Det er helt sikkert den gode måde at få den rigtige ben ud af sengen om morgenen, for hvem drømmer ikke om at starte dagen med intense og skønne vibrationer.
Et kombineret vækkeur og vibrator der er fremstillet i en diskret, enkelt og stilfuld smuk design, som skabt til at passe kvindekroppen. Det betyder, at du kan have Vibe vibratoren liggende i trusserne uden at føle ubehag og andet igennem natten, og du vil intet mærke før alarmen går… Så vil du med garanti mærke den 🙂
Vibratoren er udstyret med knapper og digital display, så du kan indstille både alarm og vibrationer. En god detalje er, at der er en tastelås, så du undgår at indstillingerne bliver ændret under søvnen, hvis du er typen der bevæger sig meget under søvnen.

Hvad kommer der med vækkeurs vibratoren?

Som sagt, så kommer vibratoren med forskellige indstillinger som tastelåsen. Det er en ret god detalje så du ikke bliver vækket på det helt forkerte tidspunkt og med helt forkerte vibrationer. For du får nemlig mulighed for at vælge imellem forskellige indstillinger, da vibratoren kommer med hele 6 forskellige vibrationsmønstre, der logisk nok skal indstilles før du lægger dig til at sove.
Wake-up Vibe kan dog også bruges som ganske almindelig vibrator som den kraftfulde Sinful Magic Wand vibrator. Wake-up vibratoren fungerer ikke kun som vækkeuret der giver den glade og lækre morgen.
Denne vibrator i lækker blød silikone der er skabt til kvinder, er genopladelig og kommer selvfølgelig også med både stik og oplader.
Rengøring er også dejlig nem, da designet sikrer en nem og hurtig rengøring, hvilket man jo altid skal gøre med sex legetøj efter brug.
Hvis du vil vågne med en lækker stimulering til at nå seksuel nydelse, er denne kombineret vibrator og vækkeur det helt rigtige valg.

  • Vækkeur & vibrator
  • Design som skabt til kvinder
  • 6 forskellige vibrations indstillinger
  • Kvalitets silikone materiale
  • Allergi venlig
  • Op til 6,9 cm. bredde
  • 1 cm. tykkelse
  • 14,8 cm. længde

Gem
Gem
Gem

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

slikkelapper

Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til

Læs nu »
vibrator

Vibrator

Når man er på udkig efter en ny vibrator til samlingen, findes disse i en lang række af designs, materialer og forskellige vibrationsfunktioner. Derfor kan

Læs nu »
penisring

Penisring

Vi lever i en tid, hvor mange flere mænd og kvinder tør åbne munden i forbindelse med deres sexliv og give udtryk for de problemer

Læs nu »