Fyr op for kærligheden – tag på et romantisk ophold i det sydlige Spanien

At rejse med sin partner og opleve nye og spændene ting sammen kan ofte bringe jer tættere på hinanden. At dele en omgang autentisk, spansk tapas eller paella, eller slutte en solfyldt dag af med en iskold kande sangria, er noget der kan få alle kærestepar til at blive forelsket på ny. I byen Benalmadena i det sydlige Spanien, kan dig og din partner nyde de flotte omgivelser og hinanden, imens i slapper af i varmen og indsamler uforglemmelige oplevelser. Hvad end i er på udkig efter en kortvarig pause, en længere ferie, eller en fuldblods kulturoplevelse kan Benalmadena levere det hele.

Hvad kan i opleve?

Benalmadena ligger ved kysten Costa del Sol der som bekendt hedder Solkysten på dansk, og sol er der også massere af. Ved byens kyst er der mulighed for at nyde solen på stranden eller ved havnen, hvor der blandt andet også ligger mange caféer, barer og autentiske restauranter. Længere inde, væk fra kysten, kan i finde mange små, hyggelige gader der snor sig mellem de hvidkalkede huse og små parker. Gaderne går desuden også op ad bjergsiden på et af de mange bjerge i byen, hvor i fra toppen kan se ud over kysten og eventuelt se solen gå ned bag havet.
I Benalmadena findes der også mange aktiviteter som egner sig godt til par. I kan blandt andet besøge én af de mange golfbaner, leje cykler så i kan opleve byen på to hjul eller tage på en udflugt til én af de omkringliggende byer. Bandt andet ligger Benalmadena omkring 12 kilometer fra storbyen Malaga, og det ville derfor være en oplagt destination til en dagsudflugt. Hvis i mere er til noget mere antikt, er der også mulighed for at besøge byen Ronda som ligger på en klippe i bjergene, 750 meter over havet, tæt på Benalmadena. Rondas gamle og romantiske atmosfære, samt fantastiske udsigt, er sikker på at give jer en eventyragtig oplevelse.

Hvordan kan i opleve det?

For at læse mere om mulighederne for at rejse til Benalmadena, kan i klikke her, og derved også gå i gang med at planlægge en rejse fyldt med spænding og romantik.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

corsage

Corsage / Korset

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige

Læs nu »
brystklemmer

Brystklemmer

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen. Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil

Læs nu »