Strap On, Strapon Dildoer

Uanset hvordan man vender og drejer det, staver det eller udtaler det, så er alle disse betegnelser rigtige. Man kan altså ikke gå helt galt i byen, når man vil købe en strap on, en harness eller andre lignende sexlegetøj, der kan bruges til frække lege i soveværelset. Denne kategori spænder dog vidt og bredt og man skal derfor have styr på, hvad ens nye strap ons skal bruges til, før man blot køber den første og bedste. Der findes varianter der egner sig bedst til kvinde/kvinde, mand/mand, kvinde/mand og endda også mand/kvinde – mulighederne er mange.

King Cock Harness med dildo 15 cm

King Cock Harness Dildo sæt får du en god og realistisk begynder strap-on

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →
399,00 Til butik →

King Cock Harness er en testvinder model der både føles og ligner en rigtig ting. Du får en strap-on med seletøj til montering af dildo. Det giver mulighed for at bruge dildoen som standalone også.

Kick Cock Harness med dildo på 15 cm. og behagelig seletøj der er justerbar. Selen sidder godt på kroppen uden at generer, og kan bruges i lang tid ad gangen uden at være et irritationsmoment.

Dildoen kan udskiftes med anden model hvis du/i vil gøre tingene lidt anderledes. Der medfølger 3 o-ringe til montering af andre dildoer. Den originale dildo størrelse er god både til vaginal som analsex.

 

Obaie Unisex strap-on dildo

perfekt til par, der ønsker at nyde de mange pirrende glæder ved strap-on sex eller pegging

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Til butik →

Obaie strap on er kåret bedst i test til begge køn. Du får legetøj som sidder godt og tæt på kroppen, så det ikke går hen og bliver irriterende når du støder til.

Velegnet til både ham og hende med justerbare stropper, så der kan udforskes med pegging og strap-on sex. Dildoen er slank og måler 12,5 cm. i længde og 2,3 cm. i diameter. Det gør dildoen velegnet både til anal og vaginalsex.

Dildoen er fremstillet i ftalatfri silikone og i sort design. Der medfølger 2 o-ringe i forskellige størrelser, så der kan bruges andre dildoer. Helt ligesom der kan bruges en vibrator bullet til endnu mere sjov.

 

Fun Factory ShareVibe strap-on vibrator

ShareVibe er en videreudvikling af Fun Factorys populære, harness-fri Share strap-on dildoer

ForhandlerTotalprisLæs mere
699,00 Til butik →

Fun Factory vibrerende strap-on dildo til kvinder. Du indsætter den i vagina, og får samtidig mulighed for at penetrerer din partner. Her vil den indbygget vibrator give nydelse både til giver, og samtidig får din partner også nydelse med frække vibrationer.

Den brede del føres op i skeden hvor bækkenbunden holder den på plads. Dildo vibratoren har en blød overflade og fleksibel silikone der tilpasses bevægelserne.

Fun Factory ShareVibe har indbygget bullet vibrator med 5 vibrationsprogrammer. Der medfølger en usb-oplader til det genopladelige batteri. Her får du 2-4 timers vibrationstid på et fuldt batteri.

Velegnet strap-on både til kvinde/kvinde som kvinde/mand der kan bruges både til vaginal som analsex.

 

Fetish Fantasy Hollow strap-on

Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Til butik →
369,00 Til butik →

Fetish Fantasy Hollow hul strap-on der passer både til kvinder og mænd. Hul strap-on giver mulighed for hulrum til penis, så den også er velegnet til mænd. Det giver mulighed for udvide legen med anden dildo i længde, størrelse m.m. Helt ligesom du kan være i stand til at tilfredsstille din partner i meget længere tid, også selvom du måske selv er kommet.

Du får en justerbar sele med dildo på 15 cm. i latex- og ftalatfri materiale. Det er hårdt materiale, så brug glidecreme under akten.

 

Zado Harness med 3 dildoer

Tripple Harness Strap-on Sættet fra ZADO et must-have

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.195,00 Til butik →

Zado tripple harness strap-on sæt til kvinder, hvor der sidder to dildoer til at stimulerer dig selv vaginalt som analt. Men du får også en tredje dildo som selvfølgelig bruges til at penetrerer din partner, mens du selv opnår dobbelt stimulans.

Harnesset kan justeres til dig der skal bære strap-on modellen med 3 dildoer fra Zado. Du kan afmonterer alle eller enkelte dildoer efter behag. Her sættes dildoerne fast med trykknapper.

Zado Harness sæt der er fremstillet i latex, læder og metal.

Strap-on dildoen har en længde af 15,5 cm. og diameter på 3,8 cm. Samme størrelse gør sig gældende for vaginal dildoen, hvor anal dildoen har en længde på 11,5 cm.

 

Realrock elastic deluxe harness

       Dillio Strap-On Suspender Harness Sæt 18 cm

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

Feminin Strap-on suspender harness sæt fra Realrock med en dildo på 18 cm. Modellen der er velegnet til lesbiske kommer med seler, der både giver det feminine som mere rå udtryk. Selerne giver dog den fordel, at dildoen ikke tynges ned. Det giver dig en bedre fordel at kunne holde den ”oprejst” hele tiden.

Dildoen sættes fast på 2 ringe i metal med trykknapper, som dog godt kan være lidt besværligt. Men med o-rings systemet kan du påføre din yndlingsdildo eller plug hvis ønsket.

 

Pipedream Fetish Fantasy vibrerende strap-on

 Fetish Fantasy Vibrating Strapless Strap-on

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

Pipedream Fetish Fantasy vibrerende strap-on til kvinder. Du får en fin størrelse som fungerer på den made, at den monteres ved at blive ført op i skeden. En mand vil kun kunne modtage og ikke være bærer af denne strap-on.

Få stimuleret g-punktet med vibrationer samtidig med at din partner kan penetreres, hvilket også gør modellen populær blandt lesbiske.

Dildoen har længde på 15 cm. der kan indføres, hvor hele dildoen måler 23 cm. i alt. Strap-on er fremstillet i TPE, hvor der anbefales at bruge vandbaseret glidecreme sammen med.

 

Fetish Fantasy begynder strap-on

Et perfekt begynder strap on dildo sæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Til butik →

Fetish Fantasy begynder strap-on er enkel men effektiv. En god model at starte ud med, hvor du får en justerbar rem i tynd kvalitet og måske knap så fleksibel remme. Her er der påsat dildo med en længde på 5 cm. og diameter på 2,5 – 3,5 cm.

Du får en billig strap-on i enkelt design hvor der medfølger tape til brystvorterne og blindfolds der kan sparke lidt ekstra krydderi på sexlegen.

 

Hvad er en strap-on?

Som du kan se i udvalget, så kommer strap-ons i forskellige modeller. Men fælles for dem alle er, at du får en dildo der spændes omkring livet, hvor du kan penetrerer din partner. Ideen er fremstillet til, at kvinder skal påføre sig dildoen, og derved kan penetrerer en anden kvinde eller mand. Men med tiden er der dog også kommet forskellige strap-ons til mænd der måske har problemer med udholdenheden eller vil udforske med andre størrelser.

Hvordan virker en strap-on?

Der findes modeller hvor kvinden skal indføre en dildo i egen vagina, og samtidig har dildo til at penetrerer med. Helt ligesom du finder modeller med faste dildoer eller dildoer der kan hægtes af/byttes med anden størrelse.

Den almindelig strap-on virker ved, at du justerer selen til dit behov og påfører dig selv. Hvis dildoen ikke er en fast model, monterer du dildoen efter selen er sat fast.

Godt at huske?

Hvis du vil dyrke analsex med dildoen, så husk at anus ikke er selvsmørende. Brug derfor masser af glidecreme til jeres pegging leg. Normalt bruges der vandbaseret glidecreme til at smøre legetøjet, da vandbaseret glidecreme ikke nedbryder gele eller silikone, helt ligesom det er nemmere at vaske af. Glidecreme med silikone holder ofte længere og giver en glattere følelse, men det er dog hverken kondom venlig eller godt til det meste voksenlegetøj i silikone eller gele.

Strap on sæt – hvad kan jeg købe?

Er du nybegynder, men ønsker at eksperimentere med de kendte strap ons der findes på markedet, kan du med fordel starte ud med at købe et såkaldt strap on sæt. Dette består typisk af en harness(sele) og en dildo. Selen skal spændes fast omkring hofterne og er den, hvori dildoen fastgøres. Når du køber et sæt, skal du derfor være opmærksom på at selens længde kan nå rundt om ens krop og hverken stramme eller hænge løst. Derudover skal du være opmærksom på, om sættet er designet til brug i forbindelse med kvinde/kvinde eller mand/mand, da hullet til dildoen er afgørende for, hvilke typer dildoer der kan montere.

Hvorfor køber mange harness og dildoer separat?

Er du let øvet, eller har du blot få gange prøvet at bruge en strap on, kan du med fordel selv sammensætte de dele som du ønsker. Dette kan være i form af en speciel harness du finder ekstra sexet og fræk. Eller en bestemt type eller størrelse af dildo, der matcher ens eget og ens partners behov. Vælger du at købe delene separat skal du dog være opmærksom på, om dildoens omkreds passer med hullet i selen. Således at denne kan fastmonteres og ikke sejler rundt under brug, hvilket vil ødelægge følelsen af det frække og intime. Vælger du at købe dit nye legetøj som samle-selv version, kan du med fordel købe flere forskellige størrelser af dildoer, således at du kan variere brugen af din strap on.

Hvordan kan jeg som mand bruge en strap on – hvad skal jeg være OBS på inden købet?

En af de nyere ting på markedet af sexlegetøj for mænd er penis sleeves, der udover at øge følelsen af størrelsen og diameteren (altså en decideret penis forstørrelse) på ens penis også er med til at øge selve sexlysten og selvtilliden du har under sex med en partner. Ønsker du at bruge en strap-on til midlertidigt at øge størrelsen, følelsen eller dominansen af ens manddom kan du købe en udhulet strap on. Her er der plads til at ens egen penis kan være inde i selve dildoen. Hvilket vil føles utroligt frækt for en selv, men også for ens partner, der ved at han eller hun får både dildo og din egen pik på samme tid, så et penis sleeve kan være et godt alternativ til traditionelle virkemidler til større pik som penispumpe eller penisring.

Se videoerne nedenfor og lær mere om strap ons

Sexministeriets Panel Taler Om Strap Ons

Mantric Sysil Edge Strap On

Tantus Feeldoe Strap On Dildo

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

fleshlight

Fleshlight

Der findes mange måder at finde nydelse på når man er alene. I mange år har fleshlights været det mest købte og brugte onaniprodukt på

Læs nu »
massageolie

Massageolie

Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde en god og billig massageolie, dog vil disse oftest være til almindelig brug i

Læs nu »