Strap On, Strapon eller Strap On Dildo – Hvad Skal Jeg Købe?

strap on

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Uanset hvordan man vender og drejer det, staver det eller udtaler det, så er alle disse betegnelser rigtige. Man kan altså ikke gå helt galt i byen, når man vil købe en strap on, en harness eller andre lignende sexlegetøj, der kan bruges til frække lege i soveværelset. Denne kategori spænder dog vidt og bredt og man skal derfor have styr på, hvad ens nye strap ons skal bruges til, før man blot køber den første og bedste. Der findes varianter der egner sig bedst til kvinde/kvinde, mand/mand, kvinde/mand og endda også mand/kvinde – mulighederne er mange.

Strap on sæt – hvad kan jeg købe?

Er man nybegynder, men ønsker at eksperimentere med de kendte strap ons, der findes på markedet, kan man med fordel starte ud med at købe et såkaldt strap on sæt. Dette består typisk af en harness(sele) og en dildo. Selen skal spændes fast omkring hofterne og er den, hvori dildoen fastgøres. Når man køber et sæt, skal man derfor være opmærksom på at selens længde kan nå rundt om ens krop og hverken stramme eller hænge løst. Derudover skal man være opmærksom på, om sættet er designet til brug i forbindelse med kvinde/kvinde eller mand/mand, da hullet til dildoen er afgørende for, hvilke typer dildoer man kan montere.

Hvorfor køber mange harness og dildoer separat?

Er man derudover let øvet, eller har man blot få gange prøvet at bruge en strap on, kan man med fordel selv sammensætte de dele man ønsker. Dette kan være i form af en speciel harness man finder ekstra sexet og fræk. Eller en bestemt type eller størrelse af dildo, der matcher ens eget og ens partners behov. Vælger man at købe delene separat skal man dog være opmærksom på, om dildoens omkreds passer med hullet i selen. Således at denne kan fastmonteres og ikke sejler rundt under brug, hvilket vil ødelægge følelsen af det frække og intime. Vælger man at købe sit nye legetøj som samle-selv version, kan man med fordel købe flere forskellige størrelser af dildoer, således at man kan variere brugen af sin strapon.

Hvordan kan jeg som mand bruge en strap on – hvad skal jeg være OBS på inden købet?

En af de nyere ting på markedet af sexlegetøj for mænd er penis sleeves, der udover at øge følelsen af størrelsen og diameteren (altså en decideret penis forstørrelse) på ens penis også er med til at øge selve sexlysten og selvtilliden man har under sex med en partner. Ønsker man at bruge en strap on til midlertidigt at øge størrelsen, følelsen eller dominansen af ens manddom kan man købe en udhulet strap on. Her er der plads til at ens egen penis kan være inde i selve strapon dildoen. Hvilket vil føles utroligt frækt for en selv, men også for ens partner, der ved at han eller hun får både dildo og din egen pik på samme tid, så et penis sleeve kan være et godt alternativ til traditionelle virkemidler til større pik som penispumpe eller penis ring.

Se videoerne nedenfor og lær mere om strap ons

Sexministeriets Panel Taler Om Strap Ons

Mantric Sysil Edge Strap On

Tantus Feeldoe Strap On Dildo

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden