5 frække stewardesse kostumer til forførelse

Hvis der skal sættes fut i soveværelset med sexet rollespil, er de frække kostumer det populære valg. Et frækt sekretær kostume kan udleve kontor fantasien, helt ligesom et stewardesse kostume kan forføre og udleve fantasien om den frække stewardesse.

Vi har fundet et udvalg af forskellige stewardesse kostumer der bruges til forførelse og sex mere end til kostumefester. Det giver dig det hurtige overblik over mulighederne fra de danske sex webshops.

 

Fræk stewardesse uniform

køb stewardesse uniform til kvinder

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →
419,00 Til butik →

Nedringet stewardesse kostume der består af en blå kjole, skråhue og tørklæde.

Du får en nedringet, blå kjole der er pyntet med gyldne striber og  påtrykt ”Flying Angels” bagpå. Der medfølger en matchende skråhue og tørklæde i rødlig nuance. Kjole og hue er fremstillet i 92% polyester og 8% elastan.

Stewardesse kjolen kan købes fra størrelse Small til X-large.

 

Baci First Class Flight Attendant kostume

køb en sexet Baci uniform

ForhandlerTotalprisLæs mere
459,00 Til butik →

Baci First Class Flight Attendant kostume er et noget mere sexet kostume på højde med andre Baci modeller som skolepige eller politi kostumer.

Baci kostumet består af en gennemsigtig mini-skirt og gennemsigtig BH-top. Der medfølger et tørklæde og lille stewardesse hat. Kombinerer med strømper og høje hæle.

 

Baci pilot kostume

forførende stewardesse uniform

ForhandlerTotalprisLæs mere
375,00 Til butik →

I kan også udleve det frække rollespil med denne gennemsigtige uniform. En sexet sort stewardesse uniform i gennemsigtig materiale.

Uniformen/kjolen i sort gennemsigtig polyester og spandex har lange ærmer med sort tildækning ved ærmer og lommer omkring bryster. Med til uniformen medfølger der en sort kasket og et flyver emblem.

 

Obsessive stewardesse uniform

køb en sexet stewardesse uniform

ForhandlerTotalprisLæs mere
369,00 Til butik →

Stewardesse uniform med en glitter overflade i et kort og frækt design. En mere nobel uniform end andre stewardesse kostumer til kvinder.

Kjolen i uniform stil har 4 frontlukninger og lukkes i halsen ved den oprejste krave. Der medfølger stewardesse hat og matchende g-streng hvor du kan kombinerer med selvsiddende strømper og et par høje hæle.

 

Cotelli stewardesse kostume

sexet kort kjole med gyldne detaljer

ForhandlerTotalprisLæs mere
179,00 Til butik →

Cotelli stewardesse kostume i mørkegrå farve og let gennemsigtig materiale. Du får en kort, sort kjole med en shiny overflade og gyldne detaljer. Kjolen har en dyb udskæring til at fremhæve kavalergangen. Øverst er der en klassisk skjortekrave.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

slikkelapper

Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til

Læs nu »
glidecreme

Glidecreme

Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme, når de skal sætte fut under dynen i soveværelset. Glide- eller intimcreme som det også kaldes, hjælper

Læs nu »