I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til de mest brugte præservativer såsom kondomer, femidom osv. men et af de nyere tiltag på markedet er slikkelapper. Dette tynde stykke latex, på størrelse med et halvt a4-ark, sikrer dig og din partner mod eventuelle kønssygdomme. Køber man slikkelapperne og husker kun at bruge dem én gang er man ligeså sikker som man er med et kondom. Hvilket vil sige omkring 99 %.

Glyde Sheer Dams Mix Slikkelapper 4 stk

Glyde Sheer Dams Mix Slikkelapper 4 stk

Fortjener hun en lækker og sikker slikketur? Glyde Sheer Dams veganske slikkelapper beskytter og er alligevel så tynde at intimiteten bevares. Til oralsex og rimming. Pakke med 4 ark i forskellige smagsvarianter.

KR.69.00
Mere info
PASANTE LATEX DAMS SLIKKELAPPER

PASANTE LATEX DAMS SLIKKELAPPER

Slikkelapper med smag - chokolade, mint, jordbær og blåbær Perfekt til oralsex - analt og vaginalt Er ultra tynde og bevarer derfor den naturlige oplevelse og den stimulerende effekt oralsex har Beskytter...

KR.279.00
Mere info
Beffy Oral Dams Slikkelapper

Beffy Oral Dams Slikkelapper

Ønsker du at give hende en fantastisk og sikker slikketur? Beffy Oral Dams slikkelapper beskytter og er alligevel så tynde at intimiteten bevares. Køb her.

KR.59.00
Mere info

Hvad koster slikkelapper og hvilke størrelser kan man købe?

Ønsker man af købe og afprøve slikkelapperne, findes disse oftest i salg enkeltvis eller i forskellige pakker med alt fra 10-34 stk. Priserne på disse slikkelapper er lidt dyrere end man ser det ved f.eks. kondomer. Dog får man her et større område, der kan slikkes på uden at man kommer direkte i kontakt med huden. Man kan typisk kun købe slikkelapperne i én størrelse, nemlig 25 cm x 15 cm. Dette område er dog stort nok til at man eksempelvis vil kunne bruge den samme lap til at nå hele vejen fra klitoris til anus.

Hvor kan jeg købe slikkelapper med smag?

Sexlegetøj og andet tilbehør er bare sjovere, når man kan købe det i forskellige smagsvarianter. Slikkelapper er især populære grundet de smage man kan mærke prikke på tungen. Især hvis man ikke bryder sig om smagen af sin partner, eller har skepsis omkring sikkerheden eller renligheden ved f.eks. rimming. Man kan købe slikkelapperne med smag hos stort set alle forhandlere af sexlegetøj og i de mange webshops, der popper op på de danske domæner. Derudover finder man en større udvalg og variation i smage, hvis man vender næsen mod kondomspecialiserede forhandlere.
Slikkelapper behøves ikke bruges ved brug af onaniprodukter som en magic wand eller en womanizer, ligesom du heller ikke kan bruge dem sammen med dine bækkenbundskugler eller massageolie.

Kan man købe latexfri slikkelapper?

Nogle mennesker kan have allergier overfor latex, hvorfor det er vigtigt at købe nogle slikkelapper, der er markeret som latexfri, da det er dette materiale man oftest ser dem i. Det er dog muligt både at finde veganske og latexfri slikkelapper, hvis man blot søger hos de rigtige forhandlere. Når man køber latexfri slikkelapper, er disse oftest fremstillet i polyurethane. I Danmark er der kun to forskellige brands af slikkelapper, dog leverer de begge et tilfredsstillende resultat – også selvom man køber de latexfrie eller veganske varianter. Man er stadig sikret mod kønssygdomme, hvis man køber disse varianter.

Se videoerne nedenfor og lær mere om slikkelapper

Sexundervisning: Lægen og slikkelappen

#RFHero Sexundervisning: Lægen og slikkelappen

Lav Din Egen Slikkelap
Sådan laver du en slikkelap – Gå Sikker i Seng