Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til de mest brugte præservativer såsom kondomer, femidom osv. men et af de nyere tiltag på markedet er slikkelapper. Dette tynde stykke latex, på størrelse med et halvt a4-ark, sikrer dig og din partner mod eventuelle kønssygdomme. Køber man slikkelapperne og husker kun at bruge dem én gang er man ligeså sikker som man er med et kondom. Hvilket vil sige omkring 99 %.

Hvad koster slikkelapper og hvilke størrelser kan du købe?

Du kan med fordel købe de viste pakker, der kommer til en god pris og kvalitet.

Ønsker du af købe og afprøve slikkelapperne, findes disse oftest i salg enkeltvis eller i forskellige pakker med alt fra 10-34 stk. Priserne på disse slikkelapper er lidt dyrere end du ser det ved f.eks. kondomer. Dog får du her et større område, der kan slikkes på uden at du kommer direkte i kontakt med huden.

Du kan typisk kun købe slikkelapperne i én størrelse, nemlig 25 cm x 15 cm. Dette område er dog stort nok til at du eksempelvis vil kunne bruge den samme lap til at nå hele vejen fra klitoris til anus.

Glyde Sheer Dams Mix slikkelapper

Glyde sher Dams pakken indeholder 4 x slikkelapper. Du får hygienjniske engangs latexark der lægges over området der skal slikkes via oralsex. Kan bruges under sygdom, mestruation eller til rimming.

Slikkelapperne fra Glyde er meget tynde(0.060 mm), så du bevare det følsomme og intime. Lapperne er ftalatfri og veganske.

Pakken med 4 ark der koster 69 kr. byder på fire forskellige smagsvarianter: Cola, jordbær, vanilje og vilde bær. Størrelsen er 25 x 15 cm.

Beffy Oral Dams slikkelapper

Beffy Oral Dams pakken indeholder 2 x slikkelapper. Du får smagsneutrale latexark med en glat struktur. Størrelsen er 25 15 cm. og kommer med en tykkelse på 0.060 cm. så du ikke mister det følsomme og intime ved oralsexen.

Et godt valg hvis du ønsker de smags- og duftneutrale latexlapper til at slikke hende eller ham. Prisen er 59 kr. for denne model.

Hvor kan jeg købe slikkelapper med smag?

Sexlegetøj og andet tilbehør er bare sjovere, når man kan købe det i forskellige smagsvarianter. Slikkelapper er især populære grundet de smage man kan mærke prikke på tungen. Især hvis man ikke bryder sig om smagen af sin partner, eller har skepsis omkring sikkerheden eller renligheden ved f.eks. rimming.

Du kan købe slikkelapperne med smag hos forhandlere af sexlegetøj og i de mange webshops, der popper op på de danske domæner. Derudover finder man en større udvalg og variation i smage, hvis man vender næsen mod kondomspecialiserede forhandlere.

Slikkelapper behøves ikke bruges ved brug af onaniprodukter som en magic wand eller en womanizer, ligesom du heller ikke kan bruge dem sammen med dine bækkenbundskugler eller massageolie.

Kan du købe latexfri slikkelapper?

Nogle mennesker kan have allergier overfor latex, hvorfor det er vigtigt at købe nogle slikkelapper, der er markeret som latexfri, da det er dette materiale man oftest ser dem i. Det er dog muligt både at finde veganske og latexfri slikkelapper, hvis man blot søger hos de rigtige forhandlere. Når man køber latexfri slikkelapper, er disse oftest fremstillet i polyurethane. I Danmark er der kun to forskellige brands af slikkelapper, dog leverer de begge et tilfredsstillende resultat – også selvom man køber de latexfrie eller veganske varianter. Man er stadig sikret mod kønssygdomme, hvis man køber disse varianter.

Se videoerne nedenfor og lær mere om slikkelapper

Sexundervisning: Lægen og slikkelappen

Lav Din Egen Slikkelap

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

corsage

Corsage / Korset

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige

Læs nu »