Din Komplette Guide Til Det Bedste Og Billigste Sexlegetøj

I takt med at efterspørgslen på sexlegetøj i alle kategorier stiger hos de danske forbrugere, kan man med fordel vende næsen mod de billigere varianter, når man køber online. Oftest vil der kun være tale om et minimalt fald af kvalitet i forbindelse med en billigere model, dog er udbyttet det samme. Nemlig masser af eksplosive orgasmer til både ham og hende. Skal man købe et stykke legetøj for første gang, kan det sagtens betale sig at afprøve nogle billigere modeller før man køber de dyreste på markedet.

Hvilke typer sexlegetøj er gode til nybegyndere?

Man kan hurtigt stirre sig blind på de mange forskellige typer af legetøj til voksne og stadig være clueless om, præcis hvad man skal købe. Hvis man fx aldrig før har eksperimenteret med onaniværktøj.

Langt de fleste starter med en klassisk dildo eller vibrator, disse går man aldrig galt i byen med. Disse virker efter hensigten både i kvalitet, størrelse og funktionalitet uanset hvilken type man vælger – og til hvilken som helst pris.

Det anbefales at man køber sit sexlegetøj fra autoriserede webshops eller sexbutikker, for at sikre sig phatalatfri produkter, hvis man vælger én af modellerne i plastik.

Sexlegetøj med eller uden vibration – hvad skal jeg købe?

Ofte vil man få mere glæde ud af oplevelsen, hvis man vælger sexlegetøj med vibration. Dog er nogle mere følsomme end andre, hvorfor man bør vælge ud fra egne vurderinger om, hvad der skal til før man opnår de gode orgasmer.

Køber man f.eks. sit første sexlegetøj til analt brug kan man sagtens undlade at vælge et produkt med vibration, da man kan risikere at blive overstimuleret første gang man bruger denne. Man kan dog også vælge at købe sexlegetøj med vibrationsfunktion også undlade at bruge denne funktion til man føler sig tryg og klar.

Hvilke typer sexlegetøj kan man købe til mænd?

Når det kommer til denne form for voksenlegetøj, er mulighederne nærmest uendelige og meget lig dem, man kan finde til kvinder. Naturligvis kan mænd ikke købe de såkaldte dobbeltdildoer til eget brug, da man oftest ikke kan bruge den vaginale del til noget.

For mænd er der dog en form for sexlegetøj, som ikke kan bruges på kvinders kroppe – nemlig et såkaldt penisbur, der er meget populært både i det almene soveværelse, men især også i BDSM miljøer. Ønsker man noget ekstraordinært, kan man oftest finde dette i de mange online webshops, der har specialiseret sig i salg af sexlegetøj til mænd.

Hvad skal jeg som kvinde købe, hvis jeg vil have det perfekte sexlegetøj?

Der findes mange forskellige former for legetøj og erotiske værktøjer, der kan pirre sexlysten hos enhver kvinde. Man skal derfor købe med øjnene og lade sig styre af sine lyster, når man bladrer igennem de mange forskellige former for sexlegetøj.

Man er oftest ikke i tvivl om, hvornår man finder det rigtige sexlegetøj. Når man støder på det, vil det med det samme sætte gang i de nedre safter og gøre trusserne fugtige, og så er det bare om at trykke ’køb’.

Enhvers lyster er forskellige, dog anbefales rabbit-dildoer, buttplugs og trådløse vibratorer til kvinden der har alt – undtagen den nemme vej til orgasmer.

Kan man købe sexlegetøj, der virker for både ham og hende?

Flere og flere par er begyndt at tage legetøj i brug, for at fyre op under sexlivets flamme. Derfor finder man i dag flere forskellige typer voksenlegetøj, der har effekt både for ham og hende før og under selve akten.

Mange mænd nyder at dominere deres kvinder, derfor er f.eks. piske, blindfolds og ballgags populære værktøjer, som man kan bruge under forspillet, hvor begge parter får noget ud af det.

Under selve sexakten kan man tage forskellige dildoer, buttplugs eller penisringe i brug, der både stimulerer hende og ham imens penetrationen foregår.

Lad jer inspirere sammen til, hvad i kan købe for at fyre op under dobbeltsengen.

Se videoerne nedenfor og lær mere om sexlegetøj

Bedre Sex Med Sexlegetøj

Det Mest Populære Stykke Sexlegetøj

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

penisforlængere

Penisforlænger

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget,

Læs nu »
magic wand

Magic Wand

I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang. Dengang var den primært tænkt at skulle give kropsmassage og lindre smertende og ømme

Læs nu »
womanizer

Womanizer

Som kvinde har man mange muligheder for at få fantastiske orgasmer, der efterlader én stakåndet med pulsen kørende og vibrationer gennem alle kroppens muskler. Eksempelvis

Læs nu »