Komplet Guide Til Et Super Sexet Kostume

sexet kostume

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Når først man har en fast partner, enten som forhold eller blot en fræk legekammerat, kan hverdagen hurtigt indfinde sin plads og gøre lagengymnastikken kedelig og ensformig. På godt gammelt dansk siger man at ’kærlighed gør blind’ – og gør den dét, hvorfor så bruge tid og penge på at finde og købe et sexet kostume? Det er naturligvis for at sætte lidt liv i forspillet og sexlivet. Sexede kostumer har en effekt både på ens partners interesse og lyst, men også på ens egen selvtillid og karakterstyrke – bliv en anden for en enkelt aften og nyd det!

Hvor køber jeg et sexet kostume?

Der findes mange definitioner af, hvad er sexet kostume er og hvordan det skal se ud. Derfor kan man med fordel starte ud i det små ved at købe sine frække og sexede kostumer hos tema-, eller udklædningsforretninger. Her har man muligheden for at besøge en fysisk butik og prøve forskellige kostumer på, f.eks. et stuepige kostume, eller man kan tage chancen og bestille dem direkte hjem til døren. Ønsker man dog at købe nogle sexede kostumer, der skal kunne tåle at blive brugt, måske endda mange gange i fremtiden. Så bør man dog købe disse hos sexshops eller disses online webshops. Hér er kvaliteten bare bedre og ofte er der tænkt flere små frække elementer ind, som f.eks. en bundløs trusse eller et bundløst catsuit, som ikke findes i kostumebutikker. På nettet får du dem også typisk noget billigere.

Hvilket sexet kostume tænder alle mænd – hvilket skal jeg købe?

Hvis man direkte spørger sin partner om hans fantasier, kan svaret man får være meget svagt og tvetydigt. Derfor kan man med fordel læne sig op ad de mange top 3-, 5- og 10-lister, som mænd har lavet ved at svare på spørgsmålet i meningsmålinger. Disse findes oftest i de kulørte blade eller på de sociale medier og svaret er entydigt og ligetil. Ønsker man at forkæle sin mand ved at købe et sexet kostume, kan man aldrig gå galt i byen med stuepigen, sygeplejersken, skolepigen eller stewardessen. Disse findes i en lang række af forskellige designs og stoftyper, hvorfor man kan købe dem både i latex, bomuld, velour og kunststof. Derudover har man de fleste steder muligheder for at vælge et kostume, der har blonder – han vil elske dig for disse frække kostumer

Kan man købe et sexet kostume til mænd?

Det er ikke kun mænd, der tænder på at deres kvinder klæder sig frækt ud og forfører dem udi alle kunstens regler. Kvinder har skam også fantasier og alle ved jo, at de fleste kvinder tænder på en mand i uniform. Skal man forkæle sin kvinde ved at klæde sig selv ud, bør man købe et sexet kostume til mænd. Og samtidig påtage sig den rolle og karakter, der passer til kostumet. Anhold hende som politimand, red hende ud af den brændende stue som brandmand. Eller få hende til at grine bukserne af ved at iføre dig et par slidte overalls og lad sjoveren hænge ud gennem lynlåsen.

Se videoerne nedenfor og lær mere om sexet kostumer

BACI - Sexet Sekretær Kostume

TeaseMe Lingeri & Sexet Kostumer

Dress Up 4 Fun - Sexet Kostumer

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden