Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

Gode romantiske oplevelser? Kærlighed og romantik er fedt, og der findes vel ikke nogen bedre følelse i livet end at være lykkelig sammen med en person, som du er vild med. Det kræver selvfølgelig de søde eller hyggelige oplevelser sammen, og kan gøres ekstra sød hvis det er en overraskelse i gave til kæresten.

Hvis du vil overraske din kæreste, mand eller kone med en af de mange søde oplevelser til par, finder du her inspiration indenfor vidt forskellige oplevelser.

Ideerne som du finder nedenfor, er alle beregnet til to personer logisk nok, men mange af ideerne kan såmænd også bruges af endnu flere personer, dog er ideerne/oplevelser valgt fra det romantiske sammen med din kæreste/partner i 2020.

Overrask ham eller hende med disse romantiske oplevelser

Visit Nordjylland lavede en undersøgelse af, hvor det mest romantiske sted er i Danmark. Undersøgelsen som beskrevet i Politikken her, viste at 47 % mener Nordjylland er det mest fredfyldte og højt til loftet sted, hvor de gerne vil tilbringe romantisk tid med kæresten. Dernæst kom Hovedstaden, Syddanmark, Midtjylland og Sjælland.

Hvad der er romantisk kan være mange ting, og noget som også er forskelligt for os alle sammen. Derfor er ideerne nedenfor, indenfor et bredt spektrum af sjove oplevelser med kæresten. De dækker nemlig over mange forskellige ting som lækre spisesteder, dejlig natur, romantisk strand og selvfølgelig også romantiske ophold for 2.

Vinsmagning for 2

tag på vinsmagning for 2 med kærestenKan i godt lide at gå ud, eller måske du rent faktisk leder efter en romantisk oplevelse til en date med et nyt bekendtskab? Vinsmagning er selvfølgelig ikke noget der fanger alle, men det kan dog være interessant hvis du nyder vin i et stille og roligt miljø.

En sjov ting der kan skabe nye oplevelser for jeres som gamle eller måske nye kommende kærester.

Læs mere / køb her

 

Bridgewalking som den unikke par oplevelse

Prøv Bridgewalking som den sjove par oplevelse

Sted: Lillebælt
En anden anderledes par oplevelse der er i den mere unikke karakter, kan være at prøve Bridgewalking ved den Gamle Lillebæltsbro.

Inviterer din kone, mand, kæreste eller date på en oplevelse udover de sædvanlige, hvor i kommer op og gå ovenpå taget af broen. Her kan i opleve det spektakulære skue, høre om historien og området, samtidig med at tog og trafik passerer nedenunder og næsten gynger i broen

Læs mere / køb her

 

Gourmetophold på Lyng Dal Søhøjlandet

køb det romantiske ophold i Gl. RyeSted: Gl. Rye
Ved Gl. Rye der ligger central i det midtjyske søhøjland, kan du og din kæreste nyde et lækkert gourmetophold på Lyng Dal.

Lækker mad i den gamle kro med bindingsværk og smukke omgivelserne med naturen der byder på den store Mossø, bakkerne, det vilde natur ved Salten Langsø, Himmelbjerget, Danmark reneste sø ved den smukke Slåensø og placeret lige imellem Århus, Silkeborg og Skanderborg.

Læs mere / køb her

 

Giv hende en prinsesse for en dag oplevelse

giv hende oplevelse af at være prinsesse for en dagSted: Frankrig
Hvis du virkelig vil overraske hende, så kan det gøres med denne dyre oplevelse.

Her får hun sit eget slot for en dag i det smukke Lorraine område i Frankrig, hvilket  er som taget ud fra et eventyr. Og om noget, virkelig romantisk oplevelse der kan være den eksklusive årsgave til kæresten. Det er dog også ret dyrt, så forbeholdt de få.

Læs mere / køb her

 

En dag på hesteryg sammen

giv en dag på hesteryg oplevelse

Sted: Fjerritslev
Hvis du vil overraske din kone, mand eller kæreste med en sjov aktivitets oplevelse,  kan det være på hesteryg omkring Fjerritslev.
Et dejlig område hvor i kan kombinerer med overnatning omkring limfjorden med den flotte natur.

 

ballontur med din elskede

Sted: Jylland, Fyn & Sjælland
En eksklusiv og meget romantisk oplevelse er en solo tur i luftballon kun jer som par.

Flyvningen foregår et par timer før solnedgang, så i får oplevelsen af en solnedgang sammen, hvor i svæver henover landskabet, og mere romantisk kan det vist ikke blive. Det er dog en ret dyr oplevelse, så skal nok være en ganske særlig romantisk anledning.

Læs mere / køb her

 

Romantisk ophold ved Glückburg Strandhotel

få en romantiske oplevelse i Glücksburg

Sted: Flensborg
Glückburg Strandhotel ved Flensborg ligger i utrolig smukke omgivelser, og kan være et sted hvor i kan få total afslapning og romantik sammen som par.

Hotellet byder på utrolig luksus både i stil, service og servering. Du finder nemlig Michelin restaurant her, helt ligesom omgivelserne ned til den stille og utrolig smukke fjord, er det perfekte luksus for kærligheden kan spire.

 

Fotosafari på Århusbugten

køb en fotosafari på århusbugten som romantisk ide

Sted: Århus
En anderledes oplevelse som i kan lave sammen, hvis interesse for fotografering er tilstede, er en fotosafari tur på Århusbugten.

En oplevelse der varer fra morgen til aften, hvor i oplever en sjov aktivitet sammen som kærester, par eller bare rigtig nære.

 

Gourmet & Vin hos Det Franske Hjørne

Giv en romantisk middags oplevelse

Sted: Skødstrup Århus
Hvis du vil give en lækker middag med vin og godt humør, så finder du det hos Det Franske Hjørne ved Århus. Middagen byder på 3 retters gourmet middag med god vin og viden.

En romantisk aften sammen med din udkårne eller en du vil byde på en romantisk aften.

 

Gourmetophold Hotel Royal Århus

gourmetophold Hotel Royal Århus er en udsøgt oplevelseSted: Århus
En udsøgt gourmet oplevelse centralt i Århus, er dette gourmet ophold der indeholder 5 retters middag og overnatning på det flotte hotel.

Et stilfuldt hotel der dækker over 177 års historie, og med den centrale placering kan i lave mange romantiske ting sammen i Århus.

 

To til tango oplevelse

giv den sjove tango for 2 oplevelse til kæresten

Sted: Hellerup
En anden sjov romantisk ide som kan give det tætte bånd mellem jer, kan være denne to til tango oplevelse.

Passion og danseglæde er noget der kan skabe den gode gnist i forholdet, og hvem ønsker ikke passion? Derudover, så er dans jo absolut en god og sjov ting at lave sammen som par.

 

Mindfulness for par på Sjælland

giv den afslappende mindfulness for par oplevelse

Sted: Farum
Hvis du vil lave en anderledes fordybende oplevelse, kan mindfulness sammen give en dybere og kærligere kontakt til hinanden i både sind, bevidsthed og krop.

En oplevelse hvor i kan opleve nye ting. og sider af jer selv/hinanden. Helt ligesom i selvfølgelig får fred og afslapning fra hverdagens sysler.

 

Frederiksberg have er romantisk

tag en tur i Frederiksberg have som den romantiske oplevelseFrederiksberg er noget helt specielt, og her bydes der på gode romantiske oplevelser i København.

Frederiksberg have er et smukt sted, og hvis du følger de yderste stier hele vejen rundt, så strækker det sig over 2.5 km.

Der er plads og muligheder for at lave alt muligt sammen, lige fra en romantisk picnic til motionsformer i de forskellige smukke hvilepladser overalt i den dejlige have. Oplagt til date som lidt par tid sammen som ægtepar.

 

Goboat tur i København

giv den sjove goboat overraskelseSted: København
En romantisk og sjov oplevelse i København, kan være en bådtur gennem de københavnske kanaler.

Oplev København sammen fra søsiden via en goboat. Oplevelsen giver tid til at slappe af, nyde, være sammen i nuet og ikke mindst, får i set hovedstaden fra en anden side.

Turen starter på Islands Brygge og bådene har borde så i kan nyde frokost sammen også.

Læs mere / køb her

 

København Zoo oplevelse

hav en hyggelig tur i Zoo sammenHvis du give ham eller hende en afslappende dag, hvor i bare nyder en dag i hinandens selskab, kan du overraske hende/ham med en Zoo gavekort bestående af et par billetter.

ornår har du eller kæresten sidst været i Zoo og bare nydt det med at kigge på de sjove dyr?

Turen kan afsluttes med en middag, biograftur eller andet for at gøre dagen til en dag uden nogen forpligtelser.

Læs mere / køb her

 

Ultimativ kærlighedsgave til ham/hende

giv ham den ultimative kærlighedsoplevelse i københavnHvis du vil give ham eller hende den ultimative overraskelse, så er denne oplevelse måske det rette valg.

Oplevelsen består først af en gang massage til ham/hende, mens du lærer at danse erotisk. Og når din partner er færdig med en afslappende massage, så står det på din dans til at sparke gang i forholdet.
Afslutningen består af et lækker spa bad bare jer to sammen. En super sensuel og romantisk oplevelse.

 

Minicruise til Oslo

tag på et romantisk minicruise til Oslo med kæresten

Sted: København
Har du overvejet om ikke et lille minicruise til Oslo med færgen kan være sjovt?

Hvis i ikke lider af køre- og søsyge, er livet ombord på en færge sammen med kæresten faktisk super hyggelig. Godt nok er der andre mennesker, men dog er i alene kun jer to, og det er absolut hvad et romantisk ophold sammen med kæresten skal byde på.

Et afslappende romantisk ophold for to personer, der giver tid til at nyde hinanden nogle dage hvor i får stresset af og passet forholdet også.

Læs mere / køb her

 

Ophold på Dronninglund slot

Køb et flot ophold på Nordjysk slot

Nordjylland er stedet hvor rigtig mange finder sjælefred og højt til loftet, så romantikken i forholdet kan spire.

Du finder også Dronninglund slot nordenfjords, hvor du kan inviterer ham eller hende på et udsøgt ophold med overnatning og gourmet middag.

Et romantisk ophold der kan sætte nyt liv i forholdet.

 

Skrøbelev gods

Giv kæresten et ophold på det flotte slot

Sted: Skrøbelev
Et andet lækkert ophold, kan være på Skrøbelev Gods på Langeland.
Det sydfynske er både fredfyldt og smukt, og indbyder til romantik og afslapning.

Det kan du finde på det smukke gods, der både byder på romantik og selvfølgelig også gode gourmet retter.

Læs mere / køb her

 

Hotel Amerika ved Hobro

Lav det romantiske ophold i Nordjylland

Sted: Hobro
Hvis du vil opleve noget af det smukkeste natur i Danmark, og samtidig have et lækkert weekendophold på et godt hotel, så er Hotel Amerika absolut værd at overveje.

Ved Hobro og tæt på Mariager Fjord finder du nemlig hotellet i de romantiske omgivelser, hvor i virkelig kan nyde hinanden og slappe helt af sammen.

Læs mere / køb her

 

3 Retters menu

nyd en romantisk 3 retters menu som den gode oplevelseHvis du vil overraske kæresten/partner med en klassisk romantisk ide, kan en lækker 3 retter menu med vin måske være den lækre oplevelse for parforholdet.

En romantisk middag er den stund, hvor i som par virkelig kan nyde nuet sammen og så gør det jo ingenting, at i samtidig får lækre smagsoplevelser og forkælelse for maven.

Læs mere / køb her

 

Oplev sort sol i Sønderjylland

skab de sjove oplevelser sammen med kæresten

Sted: Sønderjylland
Hvis du søger en anderledes og også storslået oplevelse som i kan nyde sammen som par, kan det være at opleve sort sol i Sønderjylland.

Sort sol er,  når 1 million stære flyver hen over himlen ved solnedgang. Det er en unik og ret fed oplevelse, som i kan opleve med Sort Safari der arrangerer ture fra Ribe, Skærbæk og Tønder.

Læs mere / køb her

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: