4 simple romantiske ideer der tager kegler ved hende

Hvis du gerne vil være lidt mere romantisk overfor din kæreste eller kone, så brug disse små romantiske ideer der tager kegler ved hende.
Det at være lidt mere romantisk behøver nemlig ikke at være besværligt eller kræve mange penge på dyre middage, rejser og andet. Du kan faktisk  forføre hende med ganske små simple tricks.

De romantiske simple ideer til at forføre hende


For at få hende til at smelte lidt på den romantiske måde, så kan du gøre det ved at bruge simple små tips i hverdagen.

Begynd at bruge de nedenstående tips i hverdagen omkring hende, og hun vil med garanti få en helt anden glød i øjnene når hun kigger på dig.

Forkæl hendes krop ved at klø eller nusse

Når i ser film sammen i sofaen så brug hendes kropssanser. Det betyder, at du har alle muligheder for at bringe hende i en meditativ tilstand ved at klø hende på ryggen, give fodmassage eller nusse hendes hår.

Hovedbunden, ryggen og fødderne har utrolig mange sanserne, og hvis du forstår at klø hendes ryg blidt med neglene, og ikke tørre hudflader, så vil hun slappe helt af i kroppen. og enten falde helt afslappet hen eller blive opstemt på den måde du ønsker.

Fødderne skal også gøres rigtigt, og her er zoneterapi perfekt. Det kræver selvfølgelig lidt træning, for der findes ret mange punkter i fødderne der forplanter sig op i kroppen. Zoneterapi giver en dejlig afslappet tilstand og ret ofte, også en seksuel opstemthed. Her er tricket ikke at være for hård, eller for blid så det kilder.

Når du nusser hendes hår, hvor du bare skal bare blidt nusser/kløer hovedbunden, vil gøre underværker også.

Så hvis i sidder foran fjernsynet alligevel, og du aldrig giver hende denne opmærksomhed, så er det måske på tide at komme i gang?

Giv hende opmærksomhed med små breve

Hvis du måske har glemt at give hende opmærksomhed med søde breve eller sms’er, så skriv en lille sødt romantisk brev til kæresten og læg det i hendes taske en morgen, hvor hun skal på arbejde eller skole.
En mandag morgen hvor alting kan være deprimerende, her vil det med garanti smelte hendes hjerte, når hun læser det. Fredag morgen er også et godt tidspunkt, for mon ikke weekenden bliver meget sjovere for dig som mand så.

Der er muligheder nok for at lave noget nemt og hurtigt romantisk med søde kærlighedsbreve eller tekst-beskeder.

Vær hendes ridder

Det kan lyde lidt små corny, men du som mand er hendes ridder og beskytter, så vær det.

Hold døren for hende, bær indkøbsposerne, altid gå yderst på fortovet så bilerne rammer dig først, hvis der kommer nogen med hund, så er det dig der passer hunden som skjold for hende og alle disse små ting der hverken koster noget, eller tager noget af din tid – Udover at vise omtanke.

Vælg hende favoritter

Det er måske lidt forkert, men det virker til at ret mange mænd vælger ting ud fra deres egen ønsker. Lad være med at være denne mand, men vælg ud fra hendes ønsker også, når du laver en romantisk dag med kæresten.

Snakker hun meget om at besøge museum, så brug tid på at tage på museum sammen, og den udstilling som hun gerne vil se – Frem for stadion.

Væg restaurant ud fra hvad hun elsker, for selvom rødt kød selvfølgelig er det bedste, så kunne det tænkes, at hun også gerne vil prøve noget andet.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

dildoer

Dildoer

Markedet for dildoer er kæmpestort og udvides hvert år med nye modeller, størrelser, kvaliteter og funktioner. Derfor kan du læne sig op af anmeldelserne og

Læs nu »
fleshlight

Fleshlight

Der findes mange måder at finde nydelse på når man er alene. I mange år har fleshlights været det mest købte og brugte onaniprodukt på

Læs nu »