Lav en sød romantisk dag med kæresten? Få et par ideer her

Vil du lave en romantisk dag med kæresten? Det at lave noget romantisk sammen en dag, ligegyldig om det er weekend eller hverdag, er både godt for dig selv, jer og jeres forhold.

Til inspiration har vi fundet et par gode ideer der både kan koste lidt penge, mange penge eller helt gratis ting.

Brug de nedenstående romantiske ideer med kæresten som inspiration hvad enten i er nyforelsket, fejrer 1 års dag, 2 års dag, 4 årsdag eller måske mange flere års samvær i forholdet.

Lav en romantisk dag i naturen

Arranger en romantisk aftentur ved vandet sammenHvis du vil lave en romantisk weekend eller en enkel sjov dag, kan du for få penge, arrangerer en hyggelig dag sammen i naturen.

Omkring sommertid hvor vejret tillader det, kan du arrangerer en aftentur til vandet med kæresten. Fordelen ved at gøre det om aftenen er, at i sagtens kan finde et hyggelig sted hvor i er alene. Og hvad er bedre end at sidde ved vandet og nyde måneskinnet sammen?

Hvis du vil gøre rigtig meget ud af det, kan du pakke et telt, luftmadrasser og selvfølgelig picnickurv med god mad og måske en flaske champagne. Tænd et lille hyggelig bål, og så kan i være alene sammen under stjernerne og mon ikke det kan lede til, at i virkelig nyder hinanden.

Et alternativ hvis kæresten selvfølgelig er til det, kan være at leje en kano og sejle på en af de mange åer eller søer i kongeriget, som sagtens kan kombineres med en overnatning i telt.

Wellness dag sammen

skab en romantisk dag i københavn spaNoget der er afslappende for krop og sind og hyggeligt at lave sammen, er at tage en tur på lækker wellness.

En romantisk tid sammen med spabade, dampbade eller kurbade der kan følges op med drinks, er absolut en dejlig nydelse.

Det er selvfølgelig noget der koster penge, men du kan overraske kæresten med et gavekort fra en af de mange oplevelsesportaler der  udbyder disse ting.

Skøjtehallen

tag din kæreste med i skøjtehallen for en sjov dagDer findes efterhånden rigtig mange skøjtehaller i Danmark, og det er en ret billig underholdning.

Hvis du aldrig har prøvet at stå på skøjter, så er det absolut en sjov ting at gøre sammen. Og en ting hvor i hurtigt kan bruge nogle timer.
Det kan følges op med en hyggelig cafe eller måske en lækker middag derhjemme. De enkle og små ting er med til at bevare romantikken mellem jer som par.

Lav sjove aktiviteter sammen

Lav noget afslappet sammen som kæresterRomantik kan være mange ting. Men det at være sammen er romantisk i sig selv, og hvis du krydrer det med noget sjovt, har du en hyggelig stund som par.

Der findes rigtig mange sjove ting i kan lave sammen, for du kan vælge at gå i vandland, Randers Regnskov, Moesgård, Tivoli, Zoo, Blå Planet, klatre, cykle og alt muligt andet.

Her kan i finde på sjove ting sammen der er gratis, eller i kan vælge en forholdsvis billig aktivitet der kun koster indgangsbilletter et sted. Romantikken kan du bygge på bagefter, hvor opladningen af en sjov stund sammen er det perfekte udgangspunkt.

Bare nyd hinanden på picnic

picnic hvis du mangler ideer til kærestehyggeEn ganske nem måde at lave en romantisk stund med konen eller manden, er at pakke en picnic kurv og tage til stranden, søen, skoven, parken eller andet sted.

Lidt godt til ganen i form af mad og drikkelse, og så bare samvær hvor i slapper af er altid en god romantisk oplevelse.

Tivoli

tag i tivoli som en romantisk ting til hamHvis man kommer lidt op i årene, så er tivoli nok ikke det sted, hvor i tilbringer mest tid, med mindre i har børn.

Inviterer konen eller manden i tivoli hvor i får lov til at være lidt barnlige. Karruseller, pariserhjul og andet vækker nok glade minder, og romantik og sjov skal være tæt forbundet. Som du kan se på Tripadvisor her, så er Tivoli et yndet mål for romantiske stunder blandt kærester.

Kør ud i det blå

skab de romantiske spontane oplevelser for 2

Det er måske lidt for spontant, men du kan selvfølgelig planlægge et romantisk ophold for 2 et sted uden at fortælle kæresten det.
Du kan fortælle ham/hende at i skal ud i det blå og se på. Pak lidt tøj og så ellers tænd op for yndlingsmusikken og nyd følelsen af total frihed uden ansvar.

At endestationen er ved et sted du har valgt, gør ikke samværet dårligere, for en overnatning et romantisk sted er altid fedt, hvad end det er romantisk weekendophold eller i ugens løb.

Dagen med forførelse

skab romantik i soveværelset med kærestenDu kan også lave en romantisk dag eller aften i forførelsens tegn.
Der findes forskellige muligheder, men prøv at overraske med masser af stearinlys, nyt sengetøj, en masse rosenblade der fører ind til sengen, og så lidt champagne og chokolade.

Køb en god massage olie og skriv et romantik brev til kæresten som du placerer ved hoveddøren. Når din kæreste kommer hjem, står du klar med den romantisk forførelse hvor opladningen byder på massage i sengen, og hvad der ellers kan ske efterfølgende …

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Fun Factory Lady Bi

Hvis du opnå nye seksuelle højder som kvinde, så kan du absolut gøre det med den yderst effektive Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator

Læs nu »
brystklemmer

Brystklemmer

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen. Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil

Læs nu »