Rimba Skolepige uniform i 2 dele til den frække fantasi

Til rollespil i soveværelset og til at sparke liv i sexlivet, der er det frække kostume måske det helt rigtige valg?

Af alle de mange forskellige frække kostumer som du kan købe, er skolepige fantasien blandt de mest populære.

Rimba Skolepige uniform i to dele til den frække fantasi kan være det gode køb for dig, hvis der skal sparkes liv i sexlivet. Et alternativ i samme stil er Cottelli Collection skolepige kostumet.

Rollespil er noget som både kvinder og mænd tænder på. Og den frække og uskyldige skolepige er noget de fleste mænd tænder vildt på, og netop derfor er skolepige uniformen det gode valg.

=> Find kostumet hos Sexshop her

Hvad kommer med Rimba skolepige uniformen?

brug de frække skolepige uniform til par legMed denne sexet uniform i to dele, får du en hvid kort top. Toppen kommer med en forførende og dyb udskæring der bliver bundet lige under brysterne. Denne detalje er med til at gøre udtrykket endnu mere frækt.

Udover toppen følger der en rødternet kort nederdel med. Nederdelen er i det klassiske look, men dog så kort, at den kun lige dækker bagdelen og er med til at stimulerende lysten til at røre ved godterne under nederdelen.

Til at skabe det perfekte look, kombinerer du bedst uniformen med et par lange hvide strømper og et par løse sneakers. Du kan også vælge at lave det mere frækt med et par sexet nylon strømper og stilletter med hæle på.

En fræk skolepige uniform fra Rimba, som er i den klassiske og meget populære stil som stort set alle mænd vil tænde vildt på. Du kan med fordel overveje en af de mange andre sexet kostumer som f.eks. Baci Wetlock stuepige kostumet, sygeplejerske uniformen eller måske kostumet til stewardesse fantasien.

  • Rimba mærke
  • Hvid top og rødternet nederdel
  • 55 % polyester, 40 % polyamid/nylon og 5 % spandex

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »