Komplet guide til penis forstørrelse – sådan gør du

penis forstørrelse

7 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Mange mænd frygter, hvad deres kvinder egentlig tænker om størrelsen af deres penis. Udsagnet ’det er ikke størrelsen, men gørelsen’ har efterhånden mistet sin effekt, da mange kvinder har udtalt at størrelsen rent faktisk har en betydning for deres nydelse. Man kan dog sagtens købe sig til en penis forstørrelse uden at skulle rejse udenlands og få foretaget smertefulde operationer. Der findes produkter på det danske marked, der kan give en forstørrelse af penis når man har brug for det, eller give et længere- og vedvarende resultat. Disse produkter findes på en lang række af online hjemmesider, sexshops og butikker landet over.

Penis forlænger eller penispumpe – hvad skal jeg købe for at få en penis forstørrelse?

Ønsker man at ens penis skal forstørres og blive ved med at have den ønskede længde og tykkelse bør man købe en penisforlænger eller en penisstrækker. Dette apparat fungerer som en skinne, der skal bruges dagligt i 8-16 måneder, hvorefter man vil opnå en forlængelse på op til 28 cm. Ønsker man derimod at forkæle sin partner med en penis forstørrelse i selve lystøjeblikket kan man nøjes med at købe en penispumpe, der skaber undertryk i ens penis således at mere blod vil få svulmelegemerne til at udvide sig og derved give en ønskede effekt. Vil man blot tilfredsstille sin partner men kan springe nydelsen over selv kan man også prøve en strap on dildo eller bearbejde hende med en womanizer og et sæt slikkelapper.

Hvor længe virker penis forstørrelse, hvis jeg køber penisringe?

Man kan også vælge at købe den billigste løsning på markedet for penis forstørrelse, nemlig penisringe, der bruges under sex. Disse ringe placeres om roden af penis, hvilket vil gøre at blodet kan strømme til, men ikke fra svulmelegemerne. Der findes mange forskellige former for penisringe, der giver en flot og solid erektion, prøv at køb forskellige slags for at finde netop dén, der matcher dine behov. Penisringe kan, udover at forstørre ens penis, også virke stimulerende for ens partner, da man kan få disse med vibratorer, knopper eller andre udformninger, der stimulerer skedeåbningen eller klitoris samtidig med at penetrationen er i gang. Så snart man tager penisringen af efter endt samleje vil blodet begynde at strømme tilbage i kroppen, hvilket reducerer penis til dens oprindelige størrelse.

Er det lovligt at købe piller til penis forstørrelse i Danmark?

Ønsker man at gå en anden vej mod en større pik end en masse apparater der skal i kontakt med penis, kan man købe nogle piller, der virker på størrelsen. Disse er forholdsvist nye på markedet, hvorfor man kun bør købe dem i de online webshops, der har specialiseret sig i salg af disse og som er godkendt til det ifølge EU’s regler. Disse piller fungerer som et kosttilskud, der går direkte ind og påvirker de kavernøse svulmelegemer i penis således at der kan blive plads til ekstra blod ved erektion. Der findes forskellige varianter og producenter af disse kosttilskud, hvorfor man skal købe dem, der har de bedste anmeldelser på markedet samt passer til ens behov. Man kan med fordel bruge disse piller og penisringe samtidig, da dette vil give en god størrelse og tykkelse på ens penis.

Se videoerne nedenfor og lær mere om penis forstørrelse

Bathmate - Penispumpe

Sådan finder du den rigtige penisring

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden