Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

Alle forhold får små eller større kriser fra tid til anden. Det kan være små ting eller større ting, som kan virke ligegyldigt men i den travle hverdag, kan være små irritationsmomenter der bygger sig op til noget kronisk.

Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd, for ikke nok med at du kan bruge en terapeut til de eksisterende kriser, så kan det også være forebyggende og godt for det lange og sunde parforhold mellem dig og din kæreste/partner.

Hvad bruger du parterapi til?

Parterapi giver dig og din kæreste mulighed for at dykke ned og finde løsninger på små indebrændte ting, ligesom de noget større ting som utroskab.

Nærhed og kærlighed er nødvendigt for et sundt forhold, hvor i kan bruge den professionelle hjælp.

Her kan du få hjælp til afdække jeres kommunikation eller destruktive mønstre, børn, familielivet, sexlivet, mægling eller generel konfliktløsning som den langsigtet investering.

Typiske konflikter?

Ethvert forhold over længere tid vil opleve at forelskelsen forsvinder, hvilket ikke skal tydes som at kærligheden forsvinder. Men den svævende og dejlige fornemmelse og følelse når man bliver forelsket, vil forsvinde når dagligdagen byder på daglig kamp med at køre børn i børnehave eller skole en råkold dag mens man mere eller mindre kæmper mod uret for ikke at komme for sent på arbejde – helt ligesom en masse andre årsager der gør, at man går fra forelskelse til at tage hinanden lidt for givet.

Det gør ofte, at du måske begynder at savne kærlige følelser og nærhed, for manden har nok glemt de små overraskelser som blomster, chokolade og andet, men når nærheden begynder at gå af fløjten, så kan skænderier og kold luft være næste skridt inden forholdet måske går af fløjten.

Intimitet og nærhed er nødvendigt for et langt og varigt forhold, og inden dette opstår og står på i rigtig lang tid eller måske mange år, så kan en parterapeut være med til at skabe forståelse og nærhed for hinanden i forholdet.

Andre konflikter som utroskab eller forskellige behov, hvor økonomi ofte er en af de store syndere til begyndende uenighed og stridigheder i forholdet. Hvis i ikke har de samme forventninger til forholdet omkring f.eks. økonomi, kan det være svært at opnå den fulde lykke hvis ikke der findes fælles fodslag.

Utroskab kan være svært at komme over. Skal du fortælle om utroskab eller ej kan selvfølgelig være ligegyldigt, hvis din partner allerede kender til det. Her vil en parterapeut være tilrådeligt, for hvis du har været din partner utro, er det ham eller hende der skal bære din handling på dennes skuldre. Det er noget som måske aldrig vil blive glemt, men er noget der skal bearbejdes så tilgivelse og den gensidige tillid bliver genoprettet.

Konflikter skal håndteres så i kommer på bølgelængde og kompromis så i begge får opfyldt jeres behov, hvad end det gælder bolig, børn, dagligdag eller sommerferien. Lad være med at lade mere eller mindre små konflikter vokse sig store, så i skaber følelsesmæssigt afstand til hinanden, hvor fremtiden vil betyde et forlist forhold.

Det gode parforhold?

I et godt forhold tager i hensyn til hinandens behov og arbejder sammen om at opfylde disse. Det gør sig gældende når f.eks. børn skal passes ind, hvor ens fritidsinteresser, ambitioner eller sexlivet kan være svært at opnå til tilfredshed.

Terapi kan være forebyggende for alle, hvis der begyndende tegn og absolut en ting der er værd at kæmpe for.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

politi kostume test med frække uniformer

Politi kostumer

Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et fræk kostume være med til at gøre legen meget sjovere og frækkere. Her kan du vælge

Læs nu »
slikkelapper

Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til

Læs nu »
dildoer

Dildoer

Markedet for dildoer er kæmpestort og udvides hvert år med nye modeller, størrelser, kvaliteter og funktioner. Derfor kan du læne sig op af anmeldelserne og

Læs nu »