Orient Deluxe på Alter Meierhof – Det lækre spaophold med kæresten

Orient Deluxe på Alter Meierhof giver det lækre spaophold med kæresten i romantiske omgivelser lige syd for grænsen.
Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med et lækkert wellness ophold i Jylland eller lige over grænsen, hvor i kan være sammen i nuet men i omgivelser der forkæler og afstresser på sekunder, så overvej om ikke et eksklusivt spaophold i Glücksburg ved Flensborg Fjord kunne være det helt rigtige.

Hvad er spaophold på Alter Meierhof i Flensborg?

giv det lækre spaophold på Alter MeierhofDe fleste kender Noma for de vandt michelin stjerne, men det har restauranten Meierei Dirk Luther som har til huse i det 5 stjernet Alter Meierhof kurhotel også.
Spaopholdet i de smukke omgivelser hvor du også finder det eventyrlige Glücksburg Slot som er et besøg værd med din partner, byder på smukke omgivelser lige ud til fjorden hvor du kan kigge over til Fakkelgaarden på den modsatte bred for det flotte hotel.

Hvad byder forretning & wellness hotellet på?

køb det eksklusive spaophold i FlensborgHotellet byder på 54 flotte værelser med den elegante luksuriøse snert over sig, hvor der selvfølgelig er lækre badekåber til brug i spa-afdelingen. Restauranten der vandt 2 Michelin-stjerner i 2006 byder på en lækker panoramaudsigt over Flensborg fjord hvor du kan sidde og kigge over på Danmark.
Restaurant Brasserie er, hvor du får serveret den store lækre morgenmad i klassisk stil, og denne er hjertet i hotellet. I kælderen finder du den lille Bodega, hvor der kan slappes af med vine eller måske lidt spansk tapas, dog er det et meget lille sted, så book tid dernede for ellers kan her være optaget.

Spa området?

wellness område på hotelSpa og wellness er selvfølgelig omdrejningspunktet, for det er, hvad der får stress ud af kroppen og et skjold af afslapning over sig. Hotellet byder på 1400 m2 stor spa-område der er orientalsk inspireret. Her finder du den obligatoriske indendørs pool med adgangen til det udendørs pool der er placeres i haven med udsigt over fjorden.
Du finder også lækre ting som aromabade, tyrkisk hamam, damp bade, finsk sauna, tepidarium og diverse wellness behandlingsmuligheder som massage, fitness eller måske Shiseido Beauty-farm.

Hvilket oplevelsesgave til kæresten?

Der findes forskellige muligheder for ophold, men 2 overnatninger sammen med din kæreste, kone, mand eller partner er, hvad der giver dig et dejligt romantisk ophold for to. Her er Orient Deluxe på Alter Meierhof oplevelsesgaven, den eksklusive gaveide der dog koster ca. 11.000 kr, alt afhængig af om du skal have et spa weekendophold eller et par dage i midtugen.

Hvad byder spaophold oplevelsen specifikt på?

Hvis du vælger at overraske din kæreste med Orient Deluxe gaveideen, så byder den på nedenstående ting pr person:

  • To overnatninger i stilfuldt “Meierhof” dobbeltværelse (25-30 m2)
  • Gourmet morgenbuffet på restaurant “Brasseriet”
  • Frisk frugt ved ankomst samt badekåbe og badesandaler
  • Fri adgang til hotellets smukke Thermal Spa
  • 1 x 3-retters menu i hotellets restaurant “Brasseriet”
  • 1 x 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther” (åben tirsdag-lørdag)
  • 1 x Full Body massage (ca. 50 min) eller en klassisk ansigtsbehandling (ca. 60 min)
  • 1 x  Hamam-ceremony (ca. 60 min)
  • 1 x Kropsbehandling (ca. 20 min)

Du kan læse mere om opholdet ved Duglemmerdetaldrig her

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

stuepige kostume

Stuepige Kostumer

I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer i forbindelse med optakten til sex, rollespil, i swingerklubber eller i forbindelse med

Læs nu »
lolita dukke

Lolita dukke

Ser man tilbage i tiden, er lolita dukker en af de typer sexlegetøj, der har været længst tid på markedet. Dog er der sket en

Læs nu »
gagball

Gagball

Sexlejetøj er efterhånden allemandseje. Flere og flere forbrugere køber flittigt ind af de mange forskellige typer af sexlegetøj, som der er på markedet i dag.

Læs nu »
selvsiddende strømper

Selvsiddende Strømper

Ser man blot 20-30 år tilbage i tiden, var det ikke de selvsiddende strømper, der dominerede markedet for, hvad kvinder havde på under kjolerne. Dog

Læs nu »