18 sjove, flotte eller gode oplevelser i Århus med kæresten

Oplevelser Århus? Hvis du vil overraske kæresten med noget romantisk i Århus og omegn, eller du måske bare søger en anderledes og sjov gaveide til ham/hende der har alt, hvad er så bedre end at opleve noget i 2020?

Vi har fundet et udvalg af oplevelser i Århus der kan være romantiske, sjove eller gratis. Ideerne nedenfor dækker over et bredt udvalg af store og mindre ting der kan opleves af en eller to personer.

Guidet tur med en hjemløs

køb en poverty walk oplevelse i Århus centrumGuidet byture er blevet populære rundt omkring i Danmark. I København og Århus finder der et større udvalg, hvor den guidet tur med en person der har oplevet livet på gaden, kan være den anderledes oplevelsesgave til en person eller som par oplevelse.

Du får en rundtur i Århus set fra det nederste lag af samfundets synsvinkel.

Læs mere / køb her

 

 

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

gavekort til oplevelser århusWhisky hos Highlanders Bar kan være den sjove gaveide til mænd og kvinder, hvor det dog ofte er en oplevelse til ham.

Whiskysmagningen byder på en guide gennem det at smage og forstå den gyldne drik af en kyndig whiskykender.

Læs mere / køb her

 

 

Kaffekursus hos La Cabra

oplevelser i århus og omegnKaffekursus i Århus kan være en gaveide til en veninde, mor, far eller som den sjove par oplevelse sammen med kæresten.

plevelse der giver viden om smag, aroma, ristning og brygning udover det daglige brug på kaffemaskinen i hjemmet.

Læs mere / køb her

 

 

Flødebollekursus hos Social Foodies

køb kursus oplevelser i århusEn sjov gaveide til hende, ham eller til jer som par, kan være et flødebollekursus hos Social Foodies der kan prøves i Århus og København.

En god flødebolle er udsøgt. Og hvorfor ikke et anderledes men sjovt kursus hvor du lærer at lave hjemmelavet flødeboller med skum og marcipanbunde. En anderledes og sjov oplevelse der også kan bruges som den sjove par oplevelse i Århus.

Læs mere / køb her

 

 

Film i Øst for Paradis

øst for paradis århus oplevelserDu har ikke været i Aarhus, hvis ikke du har set film i Øst på Paradis.
Biografen der blev grundlagt i 1978 er ikke moderne som CinemaX, men er en fast bestanddel af kulturen i byen. Og ofte finder du de skæve og nogle gange dybt mærkelige film her.

s du overvejer et romantisk ophold for 2 i Århus, kan en tur på Cafe Paradis være et velvalgt pitstop på vej rundt i byen.

Læs mere / køb her

 

 

Bageskole hos Birks Køkken

kursus gavekort oplevelser århusHelt ligesom med flødebolle kursus, kan du opnå nogenlunde samme oplevelse med bageskole hos Birks Køkken.

Du får 5 timers kursus i croissanter, brød og surdej sammen med ligesindede der gerne vil lære nyt og opleve. En sjov gaveide eller oplevelse du kan prøve med din partner.

Læs mere / køb her

 

 

Food Walk

køb kulinariske og sjove oplevelser i århusEn food walk på 2 eller 4 timer i Århus med fortællinger om byen, mad og lækkerier fra forskellige deli’er, cafèer og restauranter.

En sjov og spændende gastronomisk oplevelse for singler eller som den hyggelige tur med kæresten. Helt ligesom det kan være sjovt på en romantisk weekend i smilets by.

Læs mere / køb her

 

 

Marselisborg Dyrehave

gratis oplevelser i århusEn gratis oplevelse i Århus for både børn familier og par kan være en tur i Marselisborg Dyrehave.

Kom ud i naturen som den afslappende romantiske dag i Århus, hvor i ikke skal nå noget udover hinandens selskab. Oplev de forskellige hjorte, vildsvin og naturen hvor en picnic kurv på en smuk dag, kan gøre oplevelsen perfekt.

Læs mere / køb her

 

 

Undervandsjagt

køb aktive oplevelser århus og omegnUndervandsjagt kan være en sjov og aktiv oplevelse i Østjylland. Snorkle rundt og finde fisk hvor du har mulighed for at fange fisk.
Oplevelsen fra Dykkerbutikken der kan være en sjov gave til jul, fødselsdag, fars dag eller til dig/jer, dækker over 6 timers undervandsjagt med instruktion og dykning.

Læs mere / køb her

 

 

Ølsmagning hos Wintercoat

prøv ølsmagning ved Sabro bryggeriVed Sabro kan du få en ølsmagning oplevelse hos Wintercoat.
En populær gave til fars dag, fødselsdag og jul der inkluderer 1,5 times ølsmagning med rundvisning og smagsprøver på 5-6 forskellige øl i skænkestuen. Måske en ide som den sjove fødselsdagsgave, årsgave eller morgengave til kæresten.

Læs mere / køb her

 

 

Ginsmagning hos Smagførst

køb en sjov ginsmagning oplevelsesgaveHos Smagførst på Jægergårdsgade kan du byde kæresten på en times ginsmagning som den afslappet par oplevelse.
Du lærer om ginens verden og smagning på forskellige gin og tonic.
Helt ligesom med whisky, rom, øl og vinsmagning, er også ginsmagning en populær oplevelsesgave til kvinder og mænd.

Læs mere / køb her

 

 

Kropsmassage hos Pure Nature

køb en velvære oplevelse til kærestenGiv en velvære gave til hende eller ham med kropsmassage hos Pure Nature & Wellness i Beder. Hvem elsker ikke at blive forkælet, og det kan du opnå mange steder i Århus og Omegn som hos Pure Nature. Her kan du få 30 minutter for to eller 60 minutters massage for 1 person.

 

 

Se byen fra en regnbue

aros aarhus kunstmuseum oplevelser i aarhusHvis du ikke har set byen fra regnbuen på taget af Aros, så er det en ganske fed oplevelse.

En gåtur i Olafur Eliassons Your Rainbow Panorama cirklen i farvet glas kan også være en spontan gaveide til kæresten ham eller hende, og besøge Aros er altid en dejlig kulturel oplevelse.

Læs mere / køb her

 

 

Malekursus i Århus

overrask kæresten med et malekursus i gaveDu kan selvfølgelig også finde malekursus oplevelser i Århus.
Her finder du blandt andet Fru Madsens, hvor du sammen med 7 andre personer kan få undervisning i at male. Helt ligesom du får afslappet social samvær med andre der også brænder for at male.

Læs mere / Køb her

 

 

Yoga & Meditation

brug yoga oplevelser omkring århusYogaskolen i Århus byder på 4 timers Yoga & Meditation oplevelse til par og singler.

Her får du 4 timers meditation, spænding og øvelser. Og at få renset og strakt ud er godt for både krop og sind.

 

 

Floating hos Float Studio

køb floating oplevelsesgave til julFloat Studio byder på Floating som kan kaldes mindfulness på en lidt anderledes og afslappende made.

Du får 60 minutters float i en floattank hvor du vugges ind i en rolig og afslappende tilstand i krop og sind.

Læs mere / køb her

 

 

Den Uendelige Bro

oplev bugten og naturen i århusEt besøg ved Den Uendelige Bro kan være en gratis oplevelse i Århus sammen med kæresten, veninde, bror, børn m.m. Kunstværket og omgivelserne kan danne ramme om en af de romantiske oplevelser i den afslappet og rolige form. Læs på Aros eller Århus.dk hvornår Broen er opsat og hvornår den er taget ned for vinteren.

Læs mere / Køb her

 

 

Stand Up Comedy Århus

prøv gratis stand up oplevelse i smilets byHvorfor ikke have en sjov oplevelse med Stand Up i Århus. Det kan være en sjov aften sammen med kæresten, veninder, kammerater eller andre.

Du finder flere forskellige muligheder både på dansk og engelsk i Århus. Der er f.eks. gratis stand-up på Alberts.

Læs mere / køb her

 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: