Njoy Pure Wand G punkts stimulator – Legetøjet du vil eje!

Njoy Pure Wand er en g-punkts stimulator til kvinder og mænd. Denne dildo i det smarte stilrene design er skabt til stimulering af både kvindens g-punkt og mandens prostata, og noget anderledes end Fun Factory Delight g-punkts vibratoren.

Kvaliteten i mærket Njoy er af højeste kaliber, og som sådan, så er det heller ikke en billig dildo. Du får nemlig en håndlavet dildo der er støbt i rustfrit medicinsk stål og poleret spejlblank efterfølgende.

Fordelen ved det rustfrie stål der giver et sterilt og eksklusivt look, er, at den er super nem at rengøre. Og så er den samtidig nem at håndtere under brug.

Hvad får du med Njoy Pure Wand dildoen til g-punkts massage?

Med denne eksklusive dildo får du godt sexlegetøj til at opnå g-punkts orgasme. Ved synet af den, så tænker du måske at den ikke er noget for dig. Den er måske enten for lille eller måske for stor, kurven på den er måske for vild og ikke mindst at prisen er for høj. Det er logiske tanker, for den ser lidt anderledes ud i forhold til normen.

Indpakningen viser at dette er kvalitet. Æsken er ret eksklusiv og elegant i sit sorte udtryk med Njoy logo i sølv og indersiden af det lyse satin.

I kassen ligger den magiske stål dildo med sin vægt på 680 gram og 20 cm. længde. Den føles solid og giver indtryk af, at her får du noget ud over det sædvanlige.

Et stykke æstetisk legetøj der rent faktisk kan ligge fremme. Hvis du ikke har set en eller ejer en, så ligner det jo ikke umiddelbart legetøj til opnå orgasme som mand eller kvinde.

Brug af dildoen?

Njoy pure wand har perfekt krumning til stimulering

Brugen af dildoen lader heller ikke noget tilbage fra det første indtryk, når du åbner for den smukke kasse.

Som kvinde vil du højest sandsynlig opnå orgasme og nok også mange af dem. Ud fra anmeldelser af produktet, er dette et værktøj som mange kvinder oplever sprøjteorgasmer med. Det kræver selvfølgelig ligesom alt andet her i livet, at du bliver fortrolig med legetøjet, og når du bliver det – Så ved du hvorfor at dette er værktøjet som enhver kvinde burde eje for at opnå god seksuel nydelse.

Ulempen ved g-punkts stimulatoren?

Ulempen ved legetøjet, hvis du kan sige det er en ulempe, er at metal holder på temperaturen. Du skal varme dildoen lidt op inden brug, vel og mære hvis den er kold. Og hvis du opnår rigtig mange orgasmer, så varmer din kvindelighed metallet op helt automatisk 🙂 Derudover kan vægten være et problem, for det kræver lidt at stimulerer og krumningen på dildoen kan blokerer for samtidig klitoris stimulering.

Bedste udnyttelse?

Bedste nydelse opnår du ved at bruge krumningen til din fordel og skubbe imod maven og derfra arbejde stødt og roligt imod g-punktet.
Det er anbefalet at bruge en drøj silikonebaseret glidecreme, så du opnår den lækre og glatte overflade til stimuleringen.

Med hensyn til rengøring så brug mild sæbe og vand, og du kan eventuelt købe en antibakteriel rengøringsspray.

En anmelder rost eksklusiv dildo til at opnå g-punkts orgasme der kan resulterer i sprøjte orgasme også. Og noget bedre kvalitet og resultat end Purple Glas g-spot tickler og lignede legetøj.

  • Ideel til G-punkt eller prostata stimulation
  • Medicinsk stål
  • Phthalat fri
  • 100 % vandtæt
  • 20 cm. længde
  • 3.8 cm. bredde
  • 680 gr. vægt
  • Engelsk brugermanual
  • Pris 779,- kr.
  • Forhandler: Sexshop

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

vibratoræg

Vibrator Æg

At onanere er noget som størstedelen af alle mennesker gør. Nogle gør det fra de tidligere teenageår til de stiller træskoene, andre holder pause med

Læs nu »
kyskhedsbælte

Kyskhedsbælter

Historien bag kyskhedsbælter har deres rødder i renæssancen, hvor især herremænd brugte disse i forsøget på at beskytte deres døtres dyd og jomfruelighed. Bæltet her

Læs nu »
we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »