Nexus G-Play Trio – Anal Vibrator sæt til den perfekte leg

Hvis du gerne vil eksperimenter med anal lege både som nybegynder og som øvet, så er Nexus G-Play Trio – Anal vibrator sæt de perfekte plugs til dig eller jer.

Du kan nemlig med denne lækre kasse plugs med vibrationer sammen med de rigtige tips til at gå hele vejen med analsex, opnå analt nydelse både som mand og kvinde, da G-Play trio er designet til både mænd og kvinder.

Hvad får du med Nexus G-Play Trio?

Køb det billige g-play trio

Med denne lækre kasse vibrator plugs for du de perfekte værktøjer til at opnå en lækker introduktion til anal stimulation med forskellige størrelser, så du slipper for at bruge en European lover naturtro dildo eller lignede.

Du får nemlig tre forskellige størrelser med lækre runde former og en afrundet top der sikrer en nem indføring.Derudover, så kommer designet med en fod i bunden, som sikrer at den ikke glider for langt ind under brug af pluggen, hvilket er en ret god sikring for den gode anale nydelse.

Størrelserne kommer med en lille, mellem og stor størrelse. Den mindst G-Play small kommer med et mål på 7,4 x 2,4 cm. og en konstant vibrationsindstilling. G-Play medium måler 9 x3 cm. og kommer med et kraftigt og konstant vibrationsniveau. Den største model, G- Play Large, måler 10,1 x 3,7 cm. og har fem forskellige vibrationsmønstre.

Den mindste er perfekt til nybegyndere der vil i gang med anal sex, hvor mellem modellen er god til at eksperimenterer med, og den største er for de øvet mænd eller kvinder.

Anal sex kræver glidecreme da kroppen ikke selv søger for smøremiddel i numse regionen, og med disse plugins kan du bruge vandbaseret glidecreme.

G-Play mellem vibratoren blev tilbage i 2010 kåret som den bedste anal vibrator af Ekstrabladet.dk, og er en perfekt vibrator til at have det sjovt med anal sex.

Køb det gode sæt med 3 anal vibratorer plugs i forskellige størrelser. Ergonomisk designede der er gode til både mænd og kvinde.

 • 3 forskellige anal vibrator plugs størrelser
 • Ergonomisk design
 • Med kraftige vibrationer
 • Medicinsk silikone
 • Phthalat fri
 • G-Play Small er 6 x 2,24 cm.
 • G-Play medium er 7,3 x 3 cm.
 • G-Play Large er 8 x 3,5 cm.
 • Batteri type 1xAAA til hver plug
 • Engelsk brugermanual
 • Pris 749,- kr.
 • Forhandler: Sexshop

 

Gem

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

vibratoræg

Vibrator Æg

At onanere er noget som størstedelen af alle mennesker gør. Nogle gør det fra de tidligere teenageår til de stiller træskoene, andre holder pause med

Læs nu »
bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen via snore. Oftest vil man finde to sammenhængende kugler, dog findes der også sæt

Læs nu »
sexgynger

Sexgynger

Denne form for produkt er blevet meget populært i de danske hjem og ses ikke længere kun i hjem, hvor BDSM dominerer sexlysten. Alle kan

Læs nu »
politi kostume test med frække uniformer

Politi kostumer

Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et fræk kostume være med til at gøre legen meget sjovere og frækkere. Her kan du vælge

Læs nu »
lolita dukke

Lolita dukker

Ser man tilbage i tiden, er lolita dukker en af de typer sexlegetøj, der har været længst tid på markedet. Dog er der sket en

Læs nu »