Sådan vælger du det helt rette og sexede lingeri

lingeri

7 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Lingeri er efterhånden blevet allemandseje, derfor findes der mange butikker og webshops, hvor man med god samvittighed kan fylde indkøbskurven uden at sprænge budgettet eller blive skuffet over kvaliteten.

Når man er på jagt efter nyt lingeri til undertøjsskuffen, kan man derfor med fordel forsøge at bestille fra forskellige online webshops og derefter udvælge de kvaliteter, man selv finder værdige til ens krop. Kvalitet og pris går dog oftest hånd i hånd, derfor må man nogle gange vælge et dyrere produkt for at sikre sig, at ens nye undertøj og tilbehør holder i mange år.

Hvad for noget lingeri skal jeg købe?


Der findes mange forskellige typer af kategorier under fanen ’lingeri’ på de online webshops. I disse kategorier finder man blandt andet både hofteholdere, selvsiddende strømper, corsager, korsetter, strømpebånd, trusser og bh’er.

Det kan derfor være svært at vælge, hvilken form for lingeri man skal købe – uanset om der er tale om det første sæt eller blot endnu et sæt til skuffen. Har man i forvejen en del lingeri i hjemmet kan man købe dét, der mangler i samlingen eller forsøge sig med nye stoffer og stilarter. Er man nybegynder kan man altid starte med et komplet sæt bestående af trusser, hofteholdere og måske en underbust corsage, der fuldender ens nye frække look.

Hvilke former for lingeri findes der – er det hele kun til seksuelt brug?


Som tidligere nævnt findes der mange forskellige former for lingeri, dog er det ikke dem alle der er designet til at blive brugt i intime atmosfærer og i forbindelse med soveværelsets kinky lege. Hofteholdere og selvsiddende strømper er blot nogle af de ting, der hører under denne kategori af undertøj og tilbehør, der ikke nødvendigvis behøver at medføre en seksuel akt.

Disse kan sagtens bruges i det daglige, hvis man ønsker at føle sig feminin og stilet under arbejdstøjet. Lingeri handler om hvordan man ser sig selv og hvilken udstråling man udtrykker, denne kan dog kun komme til syne, hvis man selv føler sig sexet eller feminin i sit nye undertøj.

Lingeri til mænd – er det overhovedet et populært køb?


Hvis man som mand ønsker at skifte de kedelige bomuldsboxere ud med en lækker blondetrusse, er der mange muligheder på markedet. Det kan sagtens betale sig at undersøge ens mange muligheder, da ingen leverandør er ens, hvorfor stilarter, priser, kvaliteter og ikke mindst designs vil være forskellige.

Mange mænd nyder at iføre sig en feminin trusse eller andet lingeri, ikke udelukkende seksualitet, men også grundet fantasier omkring feminisme og dominans. Er man ude efter en sjov eller lidt skæv gaveidé kan lingeri til mænd være svaret på ens bønner, da man oftest vil give både modtageren og andre tilstedeværende et godt grin, hvis ikke gaven falder i god jord.

Har de forskellige lingerifarver nogen betydning, hvad passer bedst til mig?


Før i tiden sagde man om kvinder, at sort lingeri var ensbetydende med at de var villige til noget ekstra frækt og uartigt i sengen. I dag er det stadig den sorte farve, der dominerer markedet for undertøj og diverse tilbehør, dog kan man også få lingeri i alle de farver og endda mønstre man kunne ønske sig.

For at man kan føle sig sexet og lækker i sit nyindkøbte lingeri skal man naturligvis finde noget, der matcher ens personlige stil og hudtone. Er man meget lys i huden vil hvidt undertøj blende med hudtonen på samme måde som sort vil det til en mørkere tone. Hvis man bruger mange penge på sexet lingeri, er det synd og skam, hvis dette falder ind med ens hudtone, prøv derfor at købe noget rødt, leopardplettet eller andet, der fremhæver undertøjet og dine former.


Se videoerne nedenfor og bliv klogere på lingeri:


Guide: Sådan Måler Du Din BH Størrelse


Først og fremmest er det vigtigt at vide hvilken størrelse BH du bruger/eller bør bruge - det kan være du bruger den forkerte lige nu. I videoen nedenfor kan du se hvordan du korrekt måler din BH størrelse.


BH Guide: Sådan Tager Du BH'en På


I denne video kan du se hvordan du tager bh'en ordenligt på og hvordan du tjekker om den sidder som den skal.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden