Alt du skal vide før du køber et nyt korset

korset

8 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige ting, inden man bare køber det første og bedste man ser. Markedet er efterhånden ret stort på dette område, hvilket gør udvalget svært at overskue. Mange kvinder er begyndt at bruge korset i hverdagen på deres arbejdsplads, både for at holde figuren slank, men også for at opretholde en god arbejdsstilling. Andre bruger korsetter til frækkere brug, som en del af et kostume (f.eks. et stuepige kostume) eller ved festlige lejligheder. Vi hjælper dig herunder frem til det rette valg.

Hvilken type korset skal jeg købe?

I selektionsprocessen af at vælge det rette, skal man naturligvis have en holdning og en idé om, hvilke sammenhænge ens nye korset skal bruges i. Ønsker man noget frækt og kinky til at lege i og udenfor soveværelset, kan man gå efter modeller i læder, latextøj eller med blonder. Hvorimod man kan gå efter de mange ’underbust’ modeller, hvis man ønsker at bruge sit nyindkøbte korset i mere dagligt brug. I dette tilfælde handler det også om at finde et, der har en lukkemekanisme, man selv kan åbne og lukke, så man ikke er afhængig af andres hjælp for at få det på og af.

Hvor køber korsetter?

Nogle hjemmesider og webshops har et bredt og kvalitetsbevidst udvalg af korsetter i alle genrer. Dog finder man også gode og brugbare modeller i udklædningsforretninger og temabutikker samt sexshops. Dét der kendetegner kvalitet ved disse produkter, er naturligvis at pasformen er rigtig og smyger sig tæt omkring ens krop, således at taljen og brysterne fremhæves. Det kan derfor betale sig i længden at finde dem et sted hvor der er fortrydelsesgaranti. Således at man kan nå at få varen hjem, prøve den og eventuelt sende den retur eller udskifte denne i en anden model eller størrelse. Man kan altid kigge efter forbrugeranmeldelser og ratings når man skal købe et nyt korset, på denne måde kan man sikre sig at størrelser og kvalitet er i orden. Det kan også anbefales at købe matchende bundløse trusser eller strømpeholdere for at fuldende den frække oplevelse.

Hvilken størrelse korset skal jeg købe?

Når man skal købe et korset, er det naturligvis vigtig, at man finder ét der passer fra starten. Når man skal tage mål, er det vigtigt at få styr på sit taljemål, hoftemål og brystmål. Oftest vil der være vejledninger til at foretage disse målinger, i forbindelse med størrelsesguiden på den hjemmeside, hvor man vælger at bestille fra. Et godt råd, når man skal købe sit første korset, er at vælge en type, der har snører foran eller i ryggen som en del af lukkemekanismen. Dette sikrer at man fra starten får en størrelsesforskel på ca. 10 cm. Er dette ikke nok, men man har forelsket sig i selve korsettets design, kan man selv købe en satinsnor og udskifte snøren.

Hvor kan jeg finde korsetter til at bruge under træning?

I forbindelse med at holde kroppen slank, sund og velformet er mange kvinder hoppet med på trenden om at træne iført et korset. Der findes forskellige typer af disse, nogle er designet med en inderside, der holder på varmen således at man på den måde kan ”svede fedtet væk”. Andre er mere i stil med de kendte ’underbust’ varianter, som fokuserer deres spænding og stramme greb omkring taljen. Disse kan findes i helseshops, i butikker der sælger fitnessudstyr, men også på nettet, hvor mulighederne næsten er endeløse.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden