Hvordan giver man et godt handjob?

hvordan giver man et godt handjob? Kort fortalt skal du huske:

  • Glidecreme
  • Start roligt
  • Spørg/lyt/føl dig frem
  • Brug fast greb
  • Vedvarende rytme op til klimaks

Det kræver selvfølgelig lidt mere forklaring. Et håndjob er ikke bare at bevæge hånden op og ned.

Hvordan man end vender og drejer det, så er alle mænd forskellige og det kræver forskellige teknikker. Derfor kan du bruge denne guide som vejledende. Tilpas de forskellige nedenstående tips netop til ham, som du gerne vil være bedre til at tilfredsstille med et håndjob.

Brug glidecreme/middel til handjob

tænd ham for et godt håndjob

Hvis du gerne vil give ham et godt håndjob, så husk at bruge fugt, især ved tommel- og pegefinger som bruges mest, men også til håndfladen når denne bruges henover penis.

Her er det oplagt at købe en god glidecreme, hvor spyt selvfølgelig sagtens kan bruges, men kræver dog en del. Silikone glidecreme er også velegnet som massageolie, så denne kan også være velegnet.

Køb en god vandbaseret glidecreme som også kan bruges sammen med kondom og sexlegetøj.

køb et bestseller glidecreme til fornøjelseStart roligt

Både for dig selv og for modtageren, så start langsomt. Hvis du giver fuld gas fra start af, vil du måske blive træt i armen og sætte tempoet ned på det forkerte tidspunkt – Når han er ved at være rigtig tændt.

Start roligt ud hvor du kan pirre ham lidt, og sæt tempoet op derefter.

Op og ned bevægelse vil virke hvis han er tændt, men det kan hurtigt blive kedeligt, og måske når han ikke rigtig at blive tændt, før det keder ham. Derfor skal du varierer tempo og bevægelser. Prøv langsomt, rulle penis, brug kun to fingre til at stimulerer roden og brug dreje bevægelser op og ned.

Når han er ved at være rigtig tændt, så sørg for et fast greb, hold bevægelse og tempo indtil han er kommet.

Lyt efter eller spørg

Ingen er ens i forhold til nydelse, og derfor kan du vælge at spørge hvordan han kan lide det. Helt ligesom du selvfølgelig skal lytte efter om vejrtrækningen bliver tungere, så du finder ud af, hvad der virker for ham.

Brug din stemme og krop, hvad end du spiller den uskyldige, frække eller opstemte, så vil det være med til at tænde ham.

Godt greb

Hans penis kan holde til en del, og de fleste mænd vil gerne føle hånden, når du giver ham et håndjob. Derfor skal du have et godt greb.

Helt ligesom du holder fast i et vandglas, skal du holde fast om penis. For stramt er ubehageligt, hvor et løst greb nok ikke vil give meget seksuel nydelse.

Hvis du vil spice tingene lidt op for ham, kan du overraske med et penis sleeve sexlegetøj der forøger orgasmen.

Se udvalget af populære penis sleeves hos sinful her

giv godt håndjob med penis sleeveSpice tinge op

Du kan spice tingene op ved blidt at masserer nosserne, mens du giver ham onani. Du kan også lege og pirre ham mere, ved at lege med tungen på penis, mens du samtidig bruger hånden uden det nødvendigvis behøver at gå over i blowjob.

Du kan også vælge at koble noget sexlegetøj til legen. Her er Tenga Egg et populært onani produkt til mænd, og samtidig til en ganske billig pris.

Hvis du vil forkæle ham, kan du også vælge at købe en Fleshlight. Det er et populær testvinder onani produkt, som er designet til at føles som en rigtig vagina.

Video guides til at give det bedste håndjob

Få gode tips og råd til at give det perfekte handjob i disse videoer.

GIVE THE BEST HANDJOB!

6 Outrageously Awesome Hand Job Tips

How to give a handjob -advanced

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

we vipe

We-Vibe

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops. We-Vibe

Læs nu »
sexgynger

Sexgynger

Denne form for produkt er blevet meget populært i de danske hjem og ses ikke længere kun i hjem, hvor BDSM dominerer sexlysten. Alle kan

Læs nu »