Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator til bedste pris

Leder du efter det gode onani produkt til mænd, kan denne Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator være sexlegetøjet der stimulerer din erektion til nye højder.

Sexlegetøjet er en godt alternativ til f.eks. Sqweet XT oralsex stimulatoren, da denne teknik giver en helt anden oplevelse.

Hvad er Pulse II Solo fra Hot Octopuss?

Du får et godt onani produkt til mænd med denne Pulse II der stimuler med dybe vibrationer på en yderst effektiv måde.

Vibratoren bruger en særlig teknologi, Penile Vibratory Stimulation, der bliver brugt til behandling af rygskadede mennesker, så de kan opnå udløsning. Teknologien er udviklet af en dansk læge, og er ganske anerkendt.

Pulse II er en opgradering af Hot Octopuss Pulse produkt, hvor den oprindelige hurtig blev meget populær og blandt andet vandt Eto Award for bedste nye produkt til mænd.

Du kan se denne video hvor produktet bliver gennemgået, videoen er dog på engelsk.

Hvordan bruger du vibratoren?

Penis vibratoren virker på den måde, at den målretter stimulansen til området omkring penis strengen med kraftige og dybe vibrationer. Den passer til de fleste mænd, da vibratoren kommer med fem vibrationsstyrker.

Du kan bruge Pulse legetøjet på penis med rejsning og uden. Det gør du ved at sætte vibratoren over penishoved, og så ellers lade stimuleringen overtage.

Voksenlegetøjet kan både bruges som almindelig onani med at bevæge vibratoren op og ned, eller du kan gøre det håndfrit og lade legetøjet klare tingene selv.

Den bedste nydelse med det legetøj og stort set alt andet, opnår du ved at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøjet.

Hvad får du med Pulse modellen?

  • Onani produkt til mænd
  • God til mænd med rejsningsproblemer
  • Vandtæt
  • Genopladelig med USB-oplader der medfølger
  • Kommer med PulsePlate teknologi
  • Bruges både med og uden erektion

Det gode produkt der er særdeles velegnet til mænd med rejsningsproblemer, kan du se lidt mere om i denne ganske informative video på dansk:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

klitoris vibrator test med bedste modeller

Klitoris vibrator

Hvis du søger sexlegetøj til at fornøje dig selv eller måske til fælles oplevelse med din partner, kan en klitoris vibrator være det rigtige redskab

Læs nu »
kæmpedildo

Kæmpedildoer

Hvis man ønsker at købe en dildo, der stikker ud af kontekst og som giver orgasmer bare ved tanken om at mærke den i sig

Læs nu »
corsage

Corsage / Korset

Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også kaldes i nogle sammenhæng, skal man have styr på nogle forskellige

Læs nu »