Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Giv dig selv eller hende den bedste G-punkts orgasme med det rette legetøj; For det helt rigtige værktøj og teknik giver de gode orgasmer.
Du kan opnå den gode seksuelle nydelse hvis du ved hvor og hvordan du bruger en vibrator. Og det er netop, hvad vi giver et bud på her.

G-punkt fakta

kend til de rigtige fakta om g-punkts stimuleringDu ved det nok, men g-punktet er den erogene zone der kan give store orgasmer med den rette stimulans. Det siges, at være det sværeste sted for en mand at finde. Hvilket der kan være en ret logisk årsag til, for ifølge forskere så findes det slet ikke, da ingen forskning har kunne påvise eksistensen via undersøgelser, scanninger og biopsier af kvinder, udover et russisk studie via en dissekering af en 86 årig kvinde som du kan læse om på videnskab.

G-punktet er ikke en fast defineret anatomisk enhed. Men når det så er sagt, så har rigtig mange kvinder opnået orgasme via stimulering af punktet. Om det så er en forlængelse af klitoris eller g-punkt, skal være usagt, og som sådan så kan mange kvinder opnå orgasme via stimulering.

Hvordan finder du g-punktet?

brug den rette teknik til at give hende orgasmePunktet finder du ca. 1-4 cm. på skedevæggen ud mod maven/skambenet i skeden. Og at finde det helt rigtige sted kan være svært.

Det siges at punktet først kan findes ved seksuel ophidselse. Og det kan måske forklare, hvorfor mange kvinder føler trangen til at blive berørt af finger eller fingre indvendigt ved oral stimulering af klitoris og skede udvendigt.
For at finde g-punktet, så skal du stikke en finger op og krumme fingeren så du rammer forvæggen. Her skal du finde et ru punkt, som er g-punktet (eller stedet der er forlængelse af klitoris).

Der findes ikke rigtig noget specifik vejledning udover at føle sig frem og stimuler stedet. Her skal det ofte være tryk eller konstant berøring for at opnå orgasme. Det kan være en langvarig affære, da alle kvinder er forskellige. Og selvom en finger er helt fin, så vil g-punkt legetøj måske være det sjove eller bedste værktøj.

Hvilket sexlegetøj til stimulering af g-punktet?

Der findes en del forskellige modeller. Men fælles for godt g-punkt-legetøj til kvinder er, at det har en buet spids eller krumning. Det skal der være for stimulering ud mod kønsbenet og direkte på punktet.
Vi har fundet forskellig legetøj til inspiration. Udvalget af g-punkt vibratorer nedenfor kan give den gode massage af g-punktet og som måske er noget for dig eller jer.

Njoy Pure Wand

køb det rigtige voksen legetøj som kvindeLæs mere / køb her

Denne g-punkts dildo er fremstillet i medicinsk stål. Og med den gode krumning er den ideel til at ramme g-punktet – læs mere om Njoy Pure Wand her. En anerkendt og meget populær dildo der er rost/anbefalet af mange sexeksperter, men den er dog ikke med vibration.

 

Lovense Lush 2 app-styret vibrator

Leg med den app-styret g-spot vibratorLæs mere / køb her

Lovense Lush 2 er en app-styret g-punkts vibrator. Det giver mulighed for at eksperimenterer med frække parlege både hjemme som ude.

Vibratoren kan også styres direkte på ægget udover bluetooth/wifi. Designet er lavet til at stimulerer og samtidig sikre god forbindelse via antenne.

 

We Vibe

brug testvinder vibratorLæs mere / køb her

Dette er et af verdens mest populæreste sexlegetøj til par. We Vibe stimulerer klitoris, og når manden trænger ind i hende, vil den del af We Vibe der sidder indvendigt i skeden, stimulerer g-punktet og også stimulerer manden.

 

Sinful Slimline g-punkt vibrator

brug sinfuls egen vibratorLæs mere / køb her

Sinful Slimline vibrator kommer med en længde af 20,8 cm og en bredde på 3,5 cm. på det bredeste område. Designet er vinklet for bedste nydelse uden at være for stor i størrelse. Vibratoren er vandtæt og bør bruges med en god vandbaseret glidecreme for optimal nydelse, den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme.

 

Womanizer Duo dobbelt stimulator

Brug den populære Womanizer g-spot vibratorLæs mere / køb her

Womanizer Duo Dobbelt stimulator kommer i den dyre prisklasse. Womanizer Duo stimulerer klitoris med Pleasure air teknologi som ikke har direkte berøring. Og du får samtidig stimulering af g-punktet. Det kan reguleres til stimulering kun et sted eller begge steder på samme tid. 12 niveauer af vibration og 10 vibrations mønstre.

 

Glas dildo

køb de gode glas dildoer ved Alor

Purple glas g-spot tickler giver mulighed for temperatur leg. Dildoen har et godt greb, den rette bøjning og god til at opnå orgasme. Den er dog også uden vibration, men er dog samtidig ret billig hvis du køber denne lilla glas model.

 

Delight

delight vibrator fra fun factory

En god vibrator med g-punkt stimulans fra Fun Factory, der både giver vibration og stimulans af g-punkt, som du kan læse mere om her. Med denne eksklusive vibrator kan du opnå de store og dybe orgasmer, da vibratoren er udformet ergonomisk perfekt med den store krumning til at opnå de dejlige orgasmer, for du får faktisk også 11 forskellige vibrationsmuligheder.

 

Baseks My First Mini G-Punkts vibrator

brug den lille vibrator til taskenLæs mere / køb her

Baseks My First mini g-punkts vibrator er en enkel og billig vibrator. Modellen er ligesom alle andre modeller, designet til at ramme g-punktet hvor modellen kommer med et kort krum design. Den er enkel og nem at bruge og tage med dig, hvilket gør den velegnet til dig der vil prøve brug af vibrator.

 

Bgood Deluxe Curve

billig begynder vibratorLæs mere / køb her

En god g-punkts vibrator til nybegyndere der kommer med et godt bøj, 6 vibrationsprogrammer, lækkert materiale og så er den noget billigere i pris, da du kan finde den til omkring 250 kr.

 

Sinful Curve g-punts vibrator

køb den klassiske vibrator formLæs mere / køb her

Sinful Curve 10-speed modellen kommer med en perfekt kurve til at ramme det rigtige område.

Effektiv på dine erogene zoner med 10 forskellige vibrationer. Vibratoren har en længde af 19 cm, hvor de 14,5 cm. kan indføres. Den er fremstillet i stænktæt og ftalatfrit ABS-plast med blød overflade.

 

Den rette teknik til at give g-punkts orgasme

Afslapning i kroppen er vigtigt for at opnå orgasme, og her er den rette opladning i form af forspil så hun bliver tændt, afgørende.

Oral er den bedste måde. Og når hun er rigtig opstemt, så kan du bruge et par fingre og endnu bedre, sex legetøjet til at stimulerer med. Det kan gøres med vibratoren eller uden legetøjet, og tålmodighed er selvfølgelig altid afgørende.

Brug altid legetøj ved at bukke op og ned og ikke bare ud og ind, for ellers vil du ikke masserer g-punktet rigtigt; Og husk at bruge glidecreme på dildoen.
Gem

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

slikkelapper

Slikkelapper

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til

Læs nu »
brystklemmer

Brystklemmer

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen. Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil

Læs nu »
womanizer

Womanizer

Som kvinde har man mange muligheder for at få fantastiske orgasmer, der efterlader én stakåndet med pulsen kørende og vibrationer gennem alle kroppens muskler. Eksempelvis

Læs nu »