Fun Factory Lady Bi

Hvis du opnå nye seksuelle højder som kvinde, så kan du absolut gøre det med den yderst effektive Fun Factory Lady Bi – Dobbelt vibrator til de intense oplevelser.

Du får med dette Fun Factory produkt, en vibrator der giver dobbelt stimulering, da den både kan stimulerer skede og klitoris(kan også bruges analt).

Fun Factory er det tyske firma der vel er det mest udbredte indenfor sex legetøj i Europa. Med dette brand får du altid top kvalitet i ydelse og design, hvilket denne Lady Bi absolut beviser.

Hvad får du med Lady Bi vibrator fra Fun Factory?

køb den gode Fun Factory vibrator
ForhandlerTotalprisLæs mere
695,00 Til butik →
782,00 Til butik →
789,00 Til butik →

Lady Bi er en nyere model fra dens “lillesøster” Miss Bi, da du her får et længere skaft, der både kan give dybere stimulation i skeden og bedre greb på samme måde som Sinful Rabbit vibrator original. Vibratoren giver dig også mere, da den både stimulerer indvendigt samtidig med at den forkæler dig udvendigt ved at stimulerer klitoris med sin lille, fleksible og kraftige klitoris vibrator.

Lady Bi vibratoren kommer med en motor både i klitoris vibratoren og i skaftet, hvilket giver ekstra seksuelle nydelse, da de kan vibrerer uafhængig af hinanden og samtidig. Det er en super lækker detalje, der åbner op for at eksperimenterer med forskellige pirrende vibrationer, da motorerne faktisk vibrerer på forskellige niveauer og måder.

En lækker ftalatfri vibrator der er fremstillet i medicinsk silikone, hvilket gør den både fleksibel og blød. Håndtaget er ergonomisk udformet, som gør det nemt for dig at håndterer og bruge. Håndtaget er samtidig stedet hvor du styrer vibrationerne med + / – knapperne.

En god detalje med vibratoren er en keylock, så den ikke bare starter af sig selv i tasken, natbordet eller hvor du nu har den opbevaret. Derudover, så får du selvfølgelig den gode usb oplader Click’N’Trade som følger med rigtig mange Fun Factory produkter og perfekt til Lady Bi der er genopladelig.

Specifikationer

Lady Bi er en god kraftfulde dobbelt stimulerende vibrator, der får dig op i nye seksuelle højder ved at give stimulering af både klitoris og skede. Vibratoren fra Fun Factory kommer med to motorer, som kan køre samtidig og uafhængig af hinanden.

 • Til klitoris og skede stimulering
 • Kan bruges analt
 • Seks rytmer og seks intensiteter
 • Fremstiller i medicinsk silikone
 • Meget blød og fleksibel
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Ftalatfri
 • Længde 22 cm. Indførbar længde: 13 cm. Diameter: 4 cm på det bredeste sted
 • Interface 3 knapper
 • Ergonomisk greb
 • Intuitiv betjening
 • Rejselås
 • Forhandler: Sexshop

Hvordan bruger du Lady Bi dobbelt vibrator?

Du bruger vibrator alene eller som par, hvor du kan bruge den til at skabe de gode orgasmer for hende.

Eksperimenterer med de forskellige vibrationsmuligheder til at pirre med, og du kan som alene bruger, bruge vibratoren i badet da den er vandtæt, og du kan sagtens opnå de store seksuelle højder uden at være bange for styringen, da knapper sidder dejlig tæt i håndtaget.

Vibratoren kan også bruges til anal og skede stimulering, hvor man som mand kan pirre hende ved en sexleg, og brug noget glidecreme og få det til at føles skønt som aldrig før for hende, hvor du kan skifte vibration indtil hun tigger om at få lov til at komme.

ForhandlerTotalprisLæs mere
695,00 Til butik →
782,00 Til butik →
789,00 Til butik →

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

vibratoræg

Vibrator Æg

At onanere er noget som størstedelen af alle mennesker gør. Nogle gør det fra de tidligere teenageår til de stiller træskoene, andre holder pause med

Læs nu »
pocketpussy

Pocketpussy

Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at tage trykket. Det er hverken tabubelagt eller skamfuldt at onanere – alle

Læs nu »