Fun Factory Delight G-punkts vibrator – Perfekt legetøj til kvinder

Sexlegetøj der virkelig giver den maksimale nydelse er dette noget specielt udseende sexlegetøj, nemlig Fun Factory Delight G-punkts vibrator.

Legetøjet med sit særlige udseende har fået kaldenavnet svanen, men samtidig er det sjove eller særpræget smukke udseende også “skyld” i at Red Dot Design Award blevet givet ud fra designet.

OBS: Fun Factory Delight er udgået

Hvad får du med Fun Factory Delight vibratoren?

Du kan finde denne anerkendte vibrator fra firmaet Fun Factory i forskellige farvekombinationer, hvis du finder sort/hvid lidt for kedelig i udseende.

Formen er i den særlige svane udformning, så du faktisk får dobbelt stimulering som kvinde. Du kan nemlig blive stimuleret på g-punktet, samtidig med at du opnår stimulering af klitoris med den super smarte vibrator. Dobbelt nydelse samtidig med at du nemt kan holde vibratoren, da håndtaget er dejligt praktisk stort.

Det store håndtag kommer med knapper til styring af hastigheden. Og disse er ret nemme at komme til, netop på grund af den noget specielle udformning, der dog er yderst praktisk i brug.

Vibratoren er genopladelig med Fun Factory’s Click’N’Charge som bruges til rigtige mange af Fun Factory’s produkter. Derudover, så er den fremstillet i allergivenligt medicinsk silikone og selvfølgelig fri for phtalater.

Så du får en super god og samtidig eksklusiv g-punkts vibrator, der selvfølgelig ikke er helt billig, men den anerkendte og prisvindende vibrator er designet til at give de dybe og intense orgasmer, som nok er noget alle kvinder drømmer om.

Et prisvindende g-punkts stimulerings produkt til kvinder der høster stor anerkendelse i kvalitet og brug, helt ligesom Fun Factory Lady Bi legetøjet fra sammen producent.

  • G-Punkts vibrator til kvinder
  • Lydsvag
  • 90 min. vibrationstid
  • 2 knappers interface
  • 8 vibrations indstillinger go 3 pulserings mønstre
  • Kan tåle stænk men må ikke bruges i bad
  • 15 cm. længde
  • 3 cm. bredde
  • Lavet i silikone
  • Genopladelig lithiumbatteri

Anvendelse af Delight G-punkts vibrator?

Vibratoren giver mulighed for at vælge mellem 11 forskellige vibrationsmønstre. Det er en ret god ting da ingen kvinde er bygget ens eller har samme præferencer.

Den bedste udnyttelse af vibratoren er ved at indføre legetøjet i skeden og løfte den væk fra klitoris, samtidig med, at du drejer væk fra maven og løfter lidt op og ned. Derved opnår du at stimulerer både udvendig og indvendig. Og stimulering af klitoris samtidig med g-punktet er netop hvad mange kvinder ønsker for at opnå den perfekte orgasme – Bliv hendes drømmefyr hun aldrig glemmer ved at kende hvordan hun kommer.

vandbaseret glidecreme sammen med Delight vibratoren, da det logisk nok vil skabe en bedre blød og våd oplevelse.

Du kan se denne video på engelsk, hvor legetøjet bliver testet godt og grundigt, og du får en særdeles ærlig vurdering af produktet.

Gem
Gem

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

brug rabbit vibrator test til at finde den bedste

Rabbit vibrator

Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien ”Sex and the City”. Hvis du vil opnå intens og samtidig stimulering indvendig

Læs nu »