Frækt undertøj – dette skal du vide inden du køber

frækt undertøj

8 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Flere og flere kvinder vælger at bruge penge på andet end standardtrusser fra supermarkeder og tøjkæder. Det er i højere grad blevet populært at vælge mere frækt undertøj fra særlige udbydere, der har forstand på kvalitet. Dette skyldes den gamle usagte regel om at sort undertøj i en skuffe signalerer sex, styrke og selvværd. Der findes dog mange slags frækt undertøj på markedet. Derfor skal man kende sine forholdsregler, styrker og eventuelle svagheder inden man vælger det første og bedste frække undertøj man ser. At købe sådant undertøj er et statement og et løfte til en selv.

Hvad får jeg ud af at købe frækt undertøj?

Dét man får ved at købe denne slags undertøj til sig selv er ikke kun dét, at man får noget behageligt at have på, som man kan føle sig sexet i. For nogle kvinder er det et statement i sig selv, at man ved at man har noget uartigt og lækkert liggende i undertøjsskuffen, som man kan vælge at tage på eller ej. Når man ifører sig det frække undertøj får man straks en følelse af indre velvære, der styres af en indre drift om at være smuk, intens og intim på én og samme tid - det er som at tage et sexet kostume på.

Hvilken type frækt undertøj skal jeg vælge?

De mange forskellige typer af frækt undertøj dækker over kategorier såsom BH-sæt, g-strenge, hipsters, corsager, chemiser, hofteholdere og endda bodystockings. Der hver især gør noget godt for ens kvindelige former. Når man kigger efter, hvilken type frækt undertøj man bør købe, skal man tage et blik på sig selv og tænke; ’hvad vil jeg se mest fræk ud i?’. For nogle kan det være en idé at købe forskellige former for frækt undertøj, således at man har noget til forskellige lejligheder. Eksempelvis en corsage til leg i soveværelset og et sæt frækt lingeri til en bytur - eller måske et par hofteholdere eller strømpeholdere til et helt frækt kostume.

Hvad er det, der gør frækt undertøj så populært?

I mange århundreder har det været skik og brug at kvinder pakkede sig selv ind. Men derudover at det inderste lag gjorde noget godt for både kvindekroppens former og for den heldigt udvalgte, der fik lov at pakke hende ud. Sexet undertøj bygger på en masse forskellige fantasier som både kvinder og mænd er i besiddelse af. Disse kan være i form af følelser omkring begær, magt eller kontrol – både over sig selv og andre. Som forbruger styres man af en medie- og modeskabt verden, med idealer der kan leves op til ved at købe ting som frækt undertøj.

Hvis kærlighed gør blind – hvorfor skal jeg så købe frækt undertøj?

Et gammelt ordsprog siger, at kærlighed gør blind, men hvorfor er det så, at så mange mænd og kvinder bruger bunkevis af penge på at købe frækt undertøj? Dette skyldes førnævnte stereotyper, styret af miljøer og omgivelser, fantasier og drømme. Sexet undertøj med blonder, nitter eller små knapper og hægter, skal dog ikke kun ses, men kan i dén grad også føles. Denne type undertøj gør sig derfor unikt i forbindelse med lege i soveværelset, hvor ens partner har bind for øjnene og derfor må føle sig frem før kunstværket afsløres.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Din Guide Til Valget Af Den Rette Womanizer

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Derfor Køber Så Mange Par We Vibe

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guiden Til Det Ophidsende Vibratoræg

  • OpenWorld.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden